سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
سوالات زیست شناسی من ،سجاد 96
-
f_bh76 در سوالات زیست شناسی من ،سجاد 96 گفته است:
وقتی می گه انعکاس استفرغ،انعکاس خودش ینی چی؟
وقتی میگه انعکاس استفراغ یعنی پاسخ غیر ارادی مراکز عصبی تنظیم کننده انعکاس استفراغ . انعکاس یعنی یه پاسخ غیر ارادی که توسط بخش تنظیمی اون انعکاس (که حالا ممکنه نخاع باشه یا حتی میتونه بخشی از مغز هم باشه... چون همه ی انعکاس ها تو نخاع نیستن( .... مثلا تو انعکاس زردپی زیر زانو مراکز عصبی تنظیم کننده انعکاس (در اینجا نخاع) درگیرن و اول پیامی از ماهیچه میره به نخاع بعدش از نخاع پیام میره به ماهیچه تا یه پاسخی بده. امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم.
مکثلا من خداحافظی کردم نمیخواستم بگم خخخخ ولی اینجا پست رو دیدم عطش زیست پیدا کردم گفتم باید جواب بدم خخخخ
-
mohammadhassan بهتره عنوان تایپیک رو عوض کنین به این و بعضی پست ها رو اگه لازم دیدید حذف کنین ... عنوانی که من پیشنهاد میدم: "تایپیک جامع سوالات زیست شناسی"
مرسی
-
-
-
سجاد96 در سوالات زیست شناسی من ،سجاد 96 گفته است:
@Dr-Bernosi Dr.Saraaa دکترا بی زحمت اینو هم اگه میشه برام جواب بدین مرسی
اون قسمت هایی که علامت سوال گذاشتم چی ان؟ اون رگ رو میدونم ولی علت چیه که نسبت به رگ های سمت راست طول انشعاب کمتری دارن؟
اون بالایی سرخرگشه! پایینی هم که ششه!
-
@dr-bernosi در سوالات زیست شناسی من ،سجاد 96 گفته است:
اون قسمت هایی که علامت سوال گذاشتم چی ان؟ اون رگ رو میدونم ولی علت چیه که نسبت به رگ های سمت راست طول انشعاب کمتری دارن؟
اون بالایی سرخرگشه! پایینی هم که ششه
نه میدونم سوال اینه که چرا سرخرگ اینطوری ناقصه ؟ خخخخ ینی یه قوسی به پایین زده ولی نرفته پایین
در مورد شش هم شکل کتاب تستم فرق داره -قاطی کردم باز خخخخ عجب
-
این پست پاک شده!
-
نه میدونم سوال اینه که چرا سرخرگ اینطوری ناقصه ؟ خخخخ ینی یه قوسی به پایین زده ولی نرفته پایین
گردش خونش بازه خب! انتهای رگاش بازه! البته بعضیاش
-
alireza2017 در سوالات زیست شناسی من ،سجاد 96 گفته است:
چقدر اسپم میدین تو تاپیک های مختلف
امروز شونصدتا اسپم دادین تکرار نشه
هر پست جای خودشو داره -
گردش خونش بازه خب! انتهای رگاش بازه! البته بعضیاش
بازم جای فکر داره - این مورد و چن تا مورد دیگه _
-
سجاد96
ارتباط بین دستگاه گردش مواد وتنفس ملخ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
alireza2017 در سوالات زیست شناسی من ،سجاد 96 گفته است:
سجاد96
ارتباط بین دستگاه گردش مواد وتنفس ملخ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟no ارتباط خخخخ
-
یه سوال به قول دکتر, گلابی هست من هر دفه اشتباه زدم و هنوزم اشتباه میزنم
کدام نادرست است؟
در انسان بخشی از مواد رنگی صفرا.....
1.بر اثر انزیم های کوارشی تغییر میکند
2.به وسیله ماکروفاژ ها تجزیه میشود
3.بر اثر بعضی بیماری های کبدی وارد خون میشود
4.پس از جذب در روده از طریق کلیه ها دفع میشودبله خودم میدونم گلابیه ولی نمیتونم تحلیل کنم اینو پلیز هلپ
-
سوال : نوعی از سلول های گیاهی که قادر به انجام دو نوع تقسیم سلولی متفاوت اند......
1.فاقد واکویل هستند
2.دیواره های نازک دارند
3.عامل استحکام سافه های جوان اند
4.انتهای مخروطی شکل دارندوقتی گفت هر دو نوع تقسیم دارند من توش موندم
گزینه درست: 2
میشه اینو هم استدلال کنین ؟ عذر میخوام سوالا زیاد شده -
یه سوال به قول دکتر, گلابی هست من هر دفه اشتباه زدم و هنوزم اشتباه میزنم
کدام نادرست است؟
در انسان بخشی از مواد رنگی صفرا.....
1.بر اثر انزیم های کوارشی تغییر میکند
2.به وسیله ماکروفاژ ها تجزیه میشود
3.بر اثر بعضی بیماری های کبدی وارد خون میشود
4.پس از جذب در روده از طریق کلیه ها دفع میشودبله خودم میدونم گلابیه ولی نمیتونم تحلیل کنم اینو پلیز هلپ
بیلی روبین و بیلی وردین توسط ماکروفاژا تولید میشن نه تجزیه
-
سوال : نوعی از سلول های گیاهی که قادر به انجام دو نوع تقسیم سلولی متفاوت اند......
1.فاقد واکویل هستند
2.دیواره های نازک دارند
3.عامل استحکام سافه های جوان اند
4.انتهای مخروطی شکل دارندوقتی گفت هر دو نوع تقسیم دارند من توش موندم
گزینه درست: 2
میشه اینو هم استدلال کنین ؟ عذر میخوام سوالا زیاد شدهتحلیل نمیتونم ولی خب 2 درست میشه! هنوز وارد گیاهی نشدم! گزینه 3 و 5 منظورشون آوندای چوبی هست که مردن گزینه 1 سلولای بنیادی که یادم میاد یکی دونوع سلول تقسیم میتونسن بشن و حتما این نیسش
-
سوال : در هر دقیقه .... ثانیه ,فشار سرخرگ کلیوی 80 میلی لیتر جیوه است
جواب : 37
میشه اینو برام تحلیلش کنین؟
نمیدونم چطوریه