شروع حرکت کاروان راه ابریشم  
- 
شایان اسماعیلی 
 به نظر من صبر کنید تا یکی از مسئولین الا چراغ سبز نشون بدن
 جون هنوز اعلام نکردن که اومده رو سایت@سجاد-ذوالفقاری بله ممنون 
- 
amir azar سلام. اگه کلا میگی که بچهها میگن هر دو عالین. اما برای راه ابریشم، استاد کازرانیان برای تجربی و استاد طلوعی برای ریاضی هستن MAHYAR haddad البته استاد طلوعی به طور کلی درس دادن و مباحثی که مخصوص ریاضی باشه رو میگن که تجربیا وقت تلف نکنن روش 
- 
باید قبل خرید پیامک بزنیم برای فیزیک یا بعد خرید؟؟؟؟ 
- 
amir azar در شروع حرکت کاروان راه ابریشم  گفته است: گفته است:باید قبل خرید پیامک بزنیم برای فیزیک یا بعد خرید؟؟؟؟ سوال منم هست 
- 
Amir Mirmohammadi آره من شیمی و زیست خریدم همین که پرداخت کردم هر دو اومدن @zahra-hamrang احیانا میشه یه اسکرینشات بدید که ببینیم همون فیلمای قبله یا چیز جدیدی هم هست؟ مثلا الان پیله شیمی برای من سرجمع 9قسمت + 2تا جزوهاس 
- 
@zahra-hamrang احیانا میشه یه اسکرینشات بدید که ببینیم همون فیلمای قبله یا چیز جدیدی هم هست؟ مثلا الان پیله شیمی برای من سرجمع 9قسمت + 2تا جزوهاس Amir Mirmohammadi آره همینه 
- 
Amir Mirmohammadi آره همینه @zahra-hamrang خب پس ما بریم برنامه بچینیم برا فردا که شروع کنیم 
 تا آپدیتها بیان پیر میشیم
- 
فیلم ها آپدیت نشدن هنوز درسته؟ و برنامه تابستونه کی میاد اقای یزدیان؟ و یه قرعه کشی بود اگه دبیرا درست حدس بزنین پک عمومی میدین قرعه کشی کردین؟ من درست حدس زدم  
- 
این پست پاک شده!
- 
اقا راستی داشبورد رو من چک نکردم 
 آپدیت شده؟؟
- 
این پست پاک شده! Nazanin Nobakht 
 عمومی هارو!؟
 میخونیم      
 ولی جُدا از شوخی،عمومی ها دروس دیر بازده ایی هستن...باید با تکرار زیاد به تثبیت رسید بنظرم
- 
بچه ها 
 قضیه تخفیف برای زیر پوشش کمیته امداد واقعا راسته؟؟؟
- 
این تخفیف های پک ها ک ن شته روشون تا کیه؟ کسی میدونه راهنمایی کنه 
- 
میدونستید پک کامل تجربی عمومیش حذف شد و باید جدا بخریم؟من الان فهمیدم  
- 
میدونستید پک کامل تجربی عمومیش حذف شد و باید جدا بخریم؟من الان فهمیدم  
- 
میدونستید پک کامل تجربی عمومیش حذف شد و باید جدا بخریم؟من الان فهمیدم  Nazanin Nobakht چ فرقی داره     
- 
Nazanin Nobakht چ فرقی داره     
- 
Zahra Rajaee 0 
 مثلا برای تجربی ها با قیمت ۳۶۴۰۰۰۰ همه دروس رو میگرفتی
 ولی الآن قیمت ۳۶۴۰۰۰۰ فقط دروس اختصاصی رو میگیریarldragon احسنت   
- 
Zahra Rajaee 0 
 مثلا برای تجربی ها با قیمت ۳۶۴۰۰۰۰ همه دروس رو میگرفتی
 ولی الآن قیمت ۳۶۴۰۰۰۰ فقط دروس اختصاصی رو میگیریarldragon ععع...چ خوببب..ینی چ خوب بود با این قیمت همه دروسو میگرفتیممم   نمیفهممشون نمیفهممشون   !! !!