ریاضی ثابتی یا امینی راد؟
-
تصمیم نهایی با خودتونه
از یه مبجثی که مشکل دارین ( مثلا تابع ) برین تدریس هر دو استاد رو ببینید
هرکدوم که باهاشون راحت تر بودید همون رو انتخاب کنید
نظر شخصی من ؟ استاد ثابتی
-
سلام بچه ها
من سال دیگه کنکور دارم
ریاضی ثابتی رو ببینم یا امینی راد؟
تجربیا @دوازدهمیاZeinab Faghihi در ریاضی ثابتی یا امینی راد؟ گفته است:
سلام بچه ها
من سال دیگه کنکور دارم
تجربیا @دوازدهمیادر مورد انتخاب دبیر حتما ارتباط گرفتن شما با دبیر شرط اوله
به نظر من آقا ثابتی -
تصمیم نهایی با خودتونه
از یه مبجثی که مشکل دارین ( مثلا تابع ) برین تدریس هر دو استاد رو ببینید
هرکدوم که باهاشون راحت تر بودید همون رو انتخاب کنید
نظر شخصی من ؟ استاد ثابتی
amirmohammad shakeri دیدم ولی به نتیجه ای نرسیدم، میشه شما بگین چرا بنظرتون آقای ثابتی بهترن و نکات مثبتشون چیه؟
-
Zeinab Faghihi در ریاضی ثابتی یا امینی راد؟ گفته است:
سلام بچه ها
من سال دیگه کنکور دارم
تجربیا @دوازدهمیادر مورد انتخاب دبیر حتما ارتباط گرفتن شما با دبیر شرط اوله
به نظر من آقا ثابتیAbolfazl Sattari میشه نکات مثبتشون رو بگین
-
سلام بچه ها
من سال دیگه کنکور دارم
تجربیا @دوازدهمیاZeinab Faghihi
به نظر من استاد ثابتی
خلاقیتشون عالیه -
Abolfazl Sattari میشه نکات مثبتشون رو بگین
Zeinab Faghihi در ریاضی ثابتی یا امینی راد؟ گفته است:
Abolfazl Sattari میشه نکات مثبتشون رو بگین
کلا فن بیان عالی دارن ریز ریز سوالارو شروع میکنن به حل کردن با یه بیان ساده که هر دانش آموزی درک میکنه
ارائه درسنامه شونم که عالیه حرف نداره همه چیو میگن و لابه لای تستا نکات جدیدو که لازمه بدونیم رو هم میگن -
آقای ثابتی سریع سریع میگه ولی جالبیش اینه که با اینکه تند تدریس میکنه ولی انقدر فن بیانشون خوبه متوجه میشیم
آقای امینی راد خیلی خوشگل و تر و تمیز مینویسه ایشان فرمول ها و مثال هارو به خوبی و اروم و پیوسته و جذاب میگه
من برام فرقی ندارن
یه تفاوت دیگه از 0 تا 100 جفتشون بگم اینه که آقای ثابتی اول یک مثال میگه بعدش حسابی حلاجیش میکنه بعدش جالا اون نکته خاص سوال رو میگه که چطور میشد سریع تر حل بشه
ولی آقای امینی راد اول نکته رو میگه بعدش سوال رو حل میکنه
من با روش آقای ثابتی بیشتر حال میکنم چون اینطوری حس میکنم ذهنم فعال تره -
آقای ثابتی سریع سریع میگه ولی جالبیش اینه که با اینکه تند تدریس میکنه ولی انقدر فن بیانشون خوبه متوجه میشیم
آقای امینی راد خیلی خوشگل و تر و تمیز مینویسه ایشان فرمول ها و مثال هارو به خوبی و اروم و پیوسته و جذاب میگه
من برام فرقی ندارن
یه تفاوت دیگه از 0 تا 100 جفتشون بگم اینه که آقای ثابتی اول یک مثال میگه بعدش حسابی حلاجیش میکنه بعدش جالا اون نکته خاص سوال رو میگه که چطور میشد سریع تر حل بشه
ولی آقای امینی راد اول نکته رو میگه بعدش سوال رو حل میکنه
من با روش آقای ثابتی بیشتر حال میکنم چون اینطوری حس میکنم ذهنم فعال ترهاین پست پاک شده! -
Zeinab Faghihi
به نظر من استاد ثابتی
خلاقیتشون عالیه@سجاد-ذوالفقاری
استاد ثابتی ریاضی تجربی ، و کل ریاضی رشته ریاضی ( هندسه ، گسسته ، حسابان) رو تدریس میکنن
من تا حالا تو کل این اساتید کنکوری فقط 1 نفرو دیدم همه اینارو تدریس کنه و خوب باشه غیر از استاد ثابتی
همین باعث شده خلاقیت بسییییار بالایی داشته باشن تو مسائل و کلن دیدشون به مسائل با همه فرق میکنه
راه حل های متفاوتی میگن برای سوال های مختلف ( که صد در صد راه حل های تستی هم هست توشون)
کلا استاد ثابتی یکاری کرد که عاشق درس ریاضی بشم و با عشق بخونمش
راه ابریشمشون رو هم به همین علت ها گرفتم و همچنین اینکه بتونم یه دیدی مثل ایشون به مسائل داشته باشم
-
@سجاد-ذوالفقاری
استاد ثابتی ریاضی تجربی ، و کل ریاضی رشته ریاضی ( هندسه ، گسسته ، حسابان) رو تدریس میکنن
من تا حالا تو کل این اساتید کنکوری فقط 1 نفرو دیدم همه اینارو تدریس کنه و خوب باشه غیر از استاد ثابتی
همین باعث شده خلاقیت بسییییار بالایی داشته باشن تو مسائل و کلن دیدشون به مسائل با همه فرق میکنه
راه حل های متفاوتی میگن برای سوال های مختلف ( که صد در صد راه حل های تستی هم هست توشون)
راه ابریشمشون رو هم به همین علت ها گرفتم و همچنین اینکه بتونم یه دیدی مثل ایشون به مسائل داشته باشم
amirmohammad shakeri در ریاضی ثابتی یا امینی راد؟ گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
با حرف شما کاملا موافقم
-
@سجاد-ذوالفقاری
amirmohammad shakeri
دقیقا همینطوره :thumbs_up_light_skin_tone: :thumbs_up_light_skin_tone: