این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
تست
-
سلام بچه ها میشه این دوقسمتی که علامت زدم رو توضیح بدید متوجه نمیشم چرا یطرفو صفر گرفته وبتوان 2 نرسونده
@همیار @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
Arefe Heydari سلام
چون عبارت با درجه دو، در هر حال بزرگتر مساویه صفره، در ضمن دامنه اش تو اون قسمت بالایی که خط کشیدید، اعداد منفی رو نمیپذیره -
Infinitie. A در تست گفته است:
Arefe Heydari سلام
چون عبارت با درجه دو، در هر حال بزرگتر مساویه صفره، در ضمن دامنه اش تو اون قسمت بالایی که خط کشیدید، اعداد منفی رو نمیپذیرهببخشید توی این سوال توی قسمت اول وقتی به توان دو رسوندیم طرف منفی رو دیگ ننوشتیم و به جاش صفر گرفتیم و طرف مثبت که 4 بود رو به توان دو رسوندیم حالا تو قسمت پایینی چطور ما هم زمان با به توان رسوندن ایکس به اضافه دو اومدیم 6 رو در طرف دیگه به توان دو رسوندیم و 2 رو حذف کردیم و به جاش صفر نوشتیم؟ انگار اول توی منفی ضرب کرده باشیم ولی بیاین پایین میبینین بعد از توان رسوندن توی منفی ضرب شده ..
-
Infinitie. A توی قسمت بالا،2- بتوان دو برسه میشه 4 و عبارت درجه دو بین 4و16 قرار میگیره...مشکلش کجاست!؟
-
Infinitie. A در تست گفته است:
Arefe Heydari سلام
چون عبارت با درجه دو، در هر حال بزرگتر مساویه صفره، در ضمن دامنه اش تو اون قسمت بالایی که خط کشیدید، اعداد منفی رو نمیپذیرهببخشید توی این سوال توی قسمت اول وقتی به توان دو رسوندیم طرف منفی رو دیگ ننوشتیم و به جاش صفر گرفتیم و طرف مثبت که 4 بود رو به توان دو رسوندیم حالا تو قسمت پایینی چطور ما هم زمان با به توان رسوندن ایکس به اضافه دو اومدیم 6 رو در طرف دیگه به توان دو رسوندیم و 2 رو حذف کردیم و به جاش صفر نوشتیم؟ انگار اول توی منفی ضرب کرده باشیم ولی بیاین پایین میبینین بعد از توان رسوندن توی منفی ضرب شده ..
حس میکنم مولف لقمه رو دور سرش پیچونده
من خودم حلش کردم (20 _) به دست آوردم -
-
Arefe Heydari در تست گفته است:
Infinitie. A توی قسمت بالا،2- بتوان دو برسه میشه 4 و عبارت درجه دو بین 4و16 قرار میگیره...مشکلش کجاست!؟
نه دیگه اگه نگاه کنید بین صفر و 16 قرار میگیره .. در واقع عدد منفی حذف و به جاش صفر قرار گرفته
-
amir karami 0 نمیدونم والا .. من تو حل این نامعادلات به مشکل بر میخورم به خاطر این استثناها .. گاهی نیازه حتما از حل اینطور نامعادله ای به جواب برسیم برای همین بهتره بدونیم دقیقا چه اتفاقی افتاده
-
Arefe Heydari
sarnisa6
سلام
من کلی کلنجار رفتم با سوال و فهمیدم مشکل کجاست ولی از یکی پرسیدم که تا جوابو بهم بده، وقت میبره ولی میگم که مشکل چیه
مشکل اینجاست که وقتی میخوایم نامعادله رو به توان زوج برسونیم، هر دوطرف نامعادله باید حتما مثبت باشن
ولی اینجا یه طرف منفیه و یه طرف مثبت، حالا من هرچی گشتم، در مورد همچین نامعادله هایی، روش حلی پیدا نکردم، منتظرم اون بنده خدا جوابم رو بده
ولی در کل برای حل سوال، چون فعلا با جبر نتونستیم به جواب برسیم، با رسم میشد برسیم -
Infinitie. A خیلی هم عالی دستتون درد نکنه خیلی لطف کردین
-
Infinitie. A بله درسته با رسم هم میشه حل کردخیلی ممنونم
-
خواهش میکنم
-
Arefe Heydari سلام اگر سوال تون حل شده لطفاً تاپیک را به حالت حل شده دربیاورید باتشکر
-
z Gheibi سلام نه حل نشده
-
Arefe Heydari سلام
مشکل توی همون نمودار کاملا واضحه
الان براتون توضیح هم میدم
نگاه کنید وقتی به توان دو میرسونیم کمترین مقدار غیر منفی میشه صفر
قبل از به توان رسوندن کمترین میزان منفی بوده ولی حالا که با به توان رساندن همه چیز غیر منفی شده کمترین مقدار میشه صفراما چرا شما هنوز توی شک هستید : چون معادله درجه دو را دارید با درجه یک مقایسه میکنید
همیشه اینطور نا معادله ها درجه یک بودن و به صورت خطی کم و زیاد میشدن شما به دنبال همان مدل هستید اما الان سهمی داریم و کم و زیاد شدن اون خطی نیست
این طور نیست که انتها بازه ( _۲ به توان دو = ۴)همیشه کمترین باشه بلکه در وسط کار صفر رو هم داریم -
z Gheibi بله درسته ممنونم
بعد اون قسمت پایین که علامت زدم چرا 2رو صفر گذاشته و6-رو بتوان دو رسونده؟(انگار اول در یه منفی ضرب کرده) -
Arefe Heydari در تست گفته است:
z Gheibi بله درسته ممنونم
خواهش می کنمبعد اون قسمت پایین که علامت زدم چرا 2رو صفر گذاشته و6-رو بتوان دو رسونده؟(انگار اول در یه منفی ضرب کرده)
اینم همون کاری که بالا انجام شده
وقتی به توان دو رسوندین ۴ داریم و ۳۶ و کمترین مقدار که گفتم کمترین مقدار نامنفی رو در نظر میگیریم ( صفر)
حالا میخوایم کمترین و بیشترین رو بنویسیم میشه ۰ و ۳۶هر دو شون یک جور حل میشه
متوجه شدین؟ -
z Gheibi اهان درسته مرسییی
-
Arefe Heydari برای تاپیک هات عنوان مناسب تری بذار عزیزم
مثلا تست از مبحث نامعادله
یا عنوانای بهتری ک مطمئنم خودت چیزای جذاب تری به ذهنت میرسه
یه نگاه به کل تاپیکات بنداز همشون یه شکلن که