امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
فروش پک های آلاء !!!
-
سلام دوستان
راستش من راه ابریشم را قبل از ۲۷ اردیبهشت گرفتم
ولی الان که پشتیبان گرفتم پشتیبانم مخالف این جور پک هاست و عملا نمیتونم ازش استفاده کنم
و الان حاضرم راه ابریشم را به همان قیمت اردیبهشت بفروشم کسی میخواد بخره ؟ البته اگر از نظر آقا ی یزدان مشکلی نداشته باشه -
علیرضا مکتوبیان هرگز این کار رو نکنید .پشتیبانتون اگه ساعت مطالعه کمی رو به شما میده که درس بخونین تایم های که باقی مونده رو با راه ابریشم برو جلو.
-
هادی رحیمی
والا پشتیبانم هم برنامه سنگین برام چیده -
علیرضا مکتوبیان من هم سه ماه پشتیبان داشتم باهاش کات کردم اصلا کلا پشتیبان ها به فیلم اعتقادی ندارن
-
علیرضا مکتوبیان
دوست عزیز پشتیبانتو بزار کنار نه راه ابریشمتو -
علیرضا مکتوبیان
%(#ff0000)[طبق قوانین آلاء:]
شما هرمبلغی دادی برای راه ابریشم، فقط بابت کسب اجازه استفاده از فیلم ها و جزوات بوده نه اینکه صاحب این محصولات بشی و هروقت دوست داشتی بفروشی!
آلاء لایسنس این محصولات رو به ما نمیفروشه بلکه فقط با پرداخت این مبلغ ها، اجازه استفاده داریم.
اون هم فقط برای خودمون و خواهر/برادر تنی
هرگونه استفاده اشتراکی و یا فروش محصولات آلاء به دیگران از نظر شرعی حرام و کاری به دور از اخلاق است. -
Zahra Rajaee 0 دانش آموزان آلاءreplied to علیرضا مکتوبیان on آخرین ویرایش توسط Zahra Rajaee 0 انجام شده
علیرضا مکتوبیان
داداش راستش منم از وقتی یادم میاااد مشاور و پشتیبان داشتم..پارسال ک راه ابریشمو گرفتم..قبلش..واقعاا دودل بودما از اینا..وقتی گرفتم طرز فکرم راجب ویدئو و اینا دگرگون شد..گفتم بگم شاااااید مفید باشع[..اگه میخای تجدید نظر کن]موفق باشید -
هادی رحیمی
نه تنها پشتیبان ها
حتی مدارس مخالف سر سختشن
چون میدونن که باعث میشه نون دونی خودشون قطع بشه -
علیرضا مکتوبیان پشتیبان کانون منظورته؟؟
واقعا میخوای بر اساس گفته های پشتیبانای کانون برنامتو بریزی؟؟
من با فیلم درس خوندن خیلی بهتر بود برام تا درسنامه
مشاورم قبول نمیکرد..دیگه مشاوره نرفتم
الانم که راه ابریشم خودش برنامه داره عالیه دیگه -
علیرضا مکتوبیان
واقعا ایندتونو نسپرین دست این پشتیبانا
ماهایی که تجربه استفاده از راه ابریشم داریم بهتر کمکتون میکنیم
مشاورو بیخیال
راه ابریشم واقعا عالیه
درسنامه های کم حجم و خوبی داره
امیدوارم راه درستو انتخاب کنید ولی به نظر من بیاین توی راه ابریشم بهتره -
علیرضا مکتوبیان یعنی به پشتیبانت بیش تر از الا اعتماد داری هیچ کس مثل الا به فکرت نیست خوددانی رقیب ابریشمیا کمتر میشه
-
علیرضا مکتوبیان
سلام روزتون بخیر
ببینید هرکسی براساس شخصیت خودش باید منبع تهیه کنه
حداقل در این زمینه نمیشه به حرف پشتیبان اعتنا کرد
یکی مثل دختر عمهی من اگه زیادی بشینه فیلم ببینه یا حتی وسطای کلاس درس دیگه مغزش نمی کشه که استاد داره چی میگه!! و کلا خودش بخونه خییلی بهتر یاد میگیره
ولی بعضیا باید حتما یه نفر بهشون توضیح بده تا بهتر یاد بگیرن
شما باید براساس شخصیت خودتون که چه جوری بهتر متوجه میشید منبعتون رو تهیه کنید
اگه واقعا با فیلم راحت ترید و یه جورایی راه ابریشم با شخصیتتون سازگار تره چرا نباید ازش استفاده کنید؟... -
علیرضا مکتوبیان قطعا مشکل داره و آلا راضی نیست
-
Nazanin Rahdar دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Zahra Rajaee 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Rajaee 0
راستش منم الان شدیدا دو دلم و نمیدونم راه ابریشم بگیرم یا نه. به هرکسی که گفتم میخوام ویدیو بگیرم چه مشاور چه غیر مشاور، مخالف بودن. خصوصا اینکه من فیزیک و ریاضیم ضعیفه و اینکه واقعا نگرانم اگر نکات و تکنیک های تست زنی گفته نشه تو راه ابریشم چی... واقعا نیاز دارم یکی یه استدلال برام بیاره و مطمئنم کنه از انتخاب راه ابریشم -
Parsa Ghaffarireplied to علیرضا مکتوبیان on آخرین ویرایش توسط Parsa Ghaffari انجام شده
علیرضا مکتوبیان پشتیبانِ قلمچیتون مخالفه؟ یا مشاورِ جداگانه گرفتید؟
-
Nazanin Rahdar
ببین..من گرفتمو ضرر ندیدم..انشالله تو هم نمیبینی....و ب نظرم ب الا میتونی اعتماد کنی️ [موفق باشی] -
Nazanin Rahdar
سلام
ببینید
اگه میگن دی وی دی و فیلم نگیرید برای اینه که این چند تا موسسه معروف دی وی دی فروش به شدت بی کیفیتن
تدریسای بد و قول مشاوره دروغ و هزینه هنگفت و...
کلا منظورم اینه مشکل مشاورا فیلم نیست
پس نگران نباشین
فیلم دیدین برای من که خیلی مفید بود
شما نمونه تدریسارو توی صفر تا صدا یا همین نمونه تدریسای راه ابریشم ببین
اگر راضی بودی تهیه کن
من که میگم ضرر نمیکنی
ولی با عقل خودت بخری اعصابتم راحت تره -
علیرضا مکتوبیان گول این مشاور نما ها رو نخور البته اگر خودتون هم با لقوه درستون خیلی قوی اصلا نیازی به ابریشم نیست ولی اگر این طور نیست با تمرکز روی ابریشم کار کن.
-
Nazanin Rahdar
شما یجوری میگی "ویدیو" که اگه از منم میپرسیدی قطعا میگفتم نه
حالا همه اینا به کنار شما فکر کن در واقع داری دبیر خصوصی میگیری با کیفیت خیلی بالا و هزینه خیلی پایین
با اینکه قیمت پک های راه ابریشم خیلی بالا رفته اما هنوزم اگه بخوای این همه ساعت و درس رو کلاس بری باید دستگاه چاپ پول بخری
اما اگه دلت رضا نمیده که بگیری یه بحث دیگس
اونموقع میتونی از صفر تا صد ها و در کنارش از نکته و تست ها استفاده کنی و خودتم کنارش بخونیو تست بزنی -
-
-