کمک!
-
سلام دوستان. من دانش آموز کلاس یازدهم هستم و از مهر آینده دوازدهم . من تقریبا همه مطالبی که توی دوران کرونا بود رو یاد نگرفتم کمکم کنین ممنون
-
-
سلام دوستان. من دانش آموز کلاس یازدهم هستم و از مهر آینده دوازدهم . من تقریبا همه مطالبی که توی دوران کرونا بود رو یاد نگرفتم کمکم کنین ممنون
mostafa akbarpoor
سلام. منم دقیقا همین مشکل رو دارم. میتونید ار صفر تا صد ها کمک بگیرید. پیشنهادم اینه که خیلی وقت روی تشریحی خوندن نذارید. فقط در این حد که مفهوم رو یاد بگیرین. کلاس های کنکور هم چه راه ابریشم و چه موسسات دیگه معمولا از پایه توضیح میدن، -
mostafa akbarpoor
سلام. منم دقیقا همین مشکل رو دارم. میتونید ار صفر تا صد ها کمک بگیرید. پیشنهادم اینه که خیلی وقت روی تشریحی خوندن نذارید. فقط در این حد که مفهوم رو یاد بگیرین. کلاس های کنکور هم چه راه ابریشم و چه موسسات دیگه معمولا از پایه توضیح میدن،Nazanin Rahdar
سلام منم تو این وضعیت دوستمون قرار دارم صفررر ،راه ابریشم اختصاصی رو اگه از ۲۵ تیر شروع کنم بنظر شما عمومی ها رو چیکار کنم.برنامه ریختم تا الان هم عمل کردم بهش ولی همش حس میکنم سردرگم انگار برنامم درست نیست استرس دارم نکنه اشتباه میخونم.پیشنهادی داری:')) -
Nazanin Rahdar
سلام منم تو این وضعیت دوستمون قرار دارم صفررر ،راه ابریشم اختصاصی رو اگه از ۲۵ تیر شروع کنم بنظر شما عمومی ها رو چیکار کنم.برنامه ریختم تا الان هم عمل کردم بهش ولی همش حس میکنم سردرگم انگار برنامم درست نیست استرس دارم نکنه اشتباه میخونم.پیشنهادی داری:'))Nazanin Nobakht سلام منم سردرگم بودم و هرچقد برنامه میریختم اعتماد نداشتم بنظرم برو پیش مشاور
-
Nazanin Rahdar
سلام منم تو این وضعیت دوستمون قرار دارم صفررر ،راه ابریشم اختصاصی رو اگه از ۲۵ تیر شروع کنم بنظر شما عمومی ها رو چیکار کنم.برنامه ریختم تا الان هم عمل کردم بهش ولی همش حس میکنم سردرگم انگار برنامم درست نیست استرس دارم نکنه اشتباه میخونم.پیشنهادی داری:'))Nazanin Nobakht
والا منم مثل شمام. و حتی بی تجربه تر. چون من هیچوقت نتونستم برای خودم برنامه ریزی کنم😂
فلذا میخوام مشاور بگیرم. در عین حال آلاء هم به کاروان راه ابریشم مشاور آصافه کرده.
این سردرگمی ها تا یه حدی طبیعیه و همه الان دچارشن.
میتونید مشاور بگیرین یا اگر نه، این پیشنهاد یکی از دوستان کنکوری ۱۴۰۰ بود که گفتن میتونید تو این مدت خودتون یه مقدار همومی ها رو بخونید. مثلا لغات فارسی و عربی و انگلیسی رو حفظ کنید و از این صحبتا.
درکل خیلی استرس نداشته باشید. برنامه بیفته رو غلتک دیگه همه چی درست میشه
(کاش یکی اینا رو به خودم بگه😂😂) -
Nazanin Nobakht
والا منم مثل شمام. و حتی بی تجربه تر. چون من هیچوقت نتونستم برای خودم برنامه ریزی کنم😂
فلذا میخوام مشاور بگیرم. در عین حال آلاء هم به کاروان راه ابریشم مشاور آصافه کرده.
این سردرگمی ها تا یه حدی طبیعیه و همه الان دچارشن.
میتونید مشاور بگیرین یا اگر نه، این پیشنهاد یکی از دوستان کنکوری ۱۴۰۰ بود که گفتن میتونید تو این مدت خودتون یه مقدار همومی ها رو بخونید. مثلا لغات فارسی و عربی و انگلیسی رو حفظ کنید و از این صحبتا.
درکل خیلی استرس نداشته باشید. برنامه بیفته رو غلتک دیگه همه چی درست میشه
(کاش یکی اینا رو به خودم بگه😂😂)Nazanin Rahdar
وای خدا یعنی تنها نیستم🥺☹😂😂خب الان وضعیتمون مثل همه نظرت چیه باهم پیش بریم😭😐 -
Nazanin Rahdar
وای خدا یعنی تنها نیستم🥺☹😂😂خب الان وضعیتمون مثل همه نظرت چیه باهم پیش بریم😭😐Nazanin Nobakht
تنها؟ نه بابا
الان همه همکلاسی های منم همین وضعیتو دارن. چون سال مهمیه و هزینه ها سرسام آور... همه حساسن😅😅