آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری
-
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من که یه راه ابریشمی۴۰۱ام بنظرتون آزمون گاج یا قلمچی ثبت نام کنم؟(از نظر کیفیت سوال و این چیزا)
هم برای تابستون هم برای مهر به بعد
لطفاکمک کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی -
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من که یه راه ابریشمی۴۰۱ام بنظرتون آزمون گاج یا قلمچی ثبت نام کنم؟(از نظر کیفیت سوال و این چیزا)
لطفاکمک کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانیSina Sina در آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری گفته است:
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
لطفاکمک کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانیهیچ کدوم
گزینه دو
من خودم در بهره ای خیلی تحقیقکردم به این نتیجه رسیدم -
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
لطفاکمک کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی -
Sina Sina در آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری گفته است:
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
لطفاکمک کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانیهیچ کدوم
گزینه دو
من خودم در بهره ای خیلی تحقیقکردم به این نتیجه رسیدمamir karami 0 واقعا؟
-
amir karami 0 واقعا؟
-
قلم چی
-
قلمچی استرس خالیه و با سرعت وحشتناکی مطالبو پیش میبره و اغلب اوقات به برنامه نمیرسی
تقلب توش خیلی زیاده
مداوم تبلیغاات الکی که کتاب آبی بخر که بیا فلان سناریو و ... تا فقط پولتو بگیرن
بعدش این چه آزمونیه از سوالات کتاب خودش تو آزمون میاره -
قلمچی استرس خالیه و با سرعت وحشتناکی مطالبو پیش میبره و اغلب اوقات به برنامه نمیرسی
تقلب توش خیلی زیاده
بعدش این چه آزمونیه از سوالات کتاب خودش تو آزمون میارهamir karami 0 در آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری گفته است:
تقلب توش خیلی زیاده
بعدش این چه آزمونیه از سوالات کتاب خودش تو آزمون میارهببین . قلم چی جامعه آماری بیشتری داره و بهتر هس
-
amir karami 0 در آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری گفته است:
تقلب توش خیلی زیاده
بعدش این چه آزمونیه از سوالات کتاب خودش تو آزمون میارهببین . قلم چی جامعه آماری بیشتری داره و بهتر هس
mostafa akbarpoor در آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری گفته است:
amir karami 0 در آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری گفته است:
تقلب توش خیلی زیاده
نگاه کن
شعار قلمچی اینه که جامعه آماری زیادی داریم سر همین یه مورد همه بچه ها میرن قلمچی و یکهو میبینی که جامعه آماریش بالا میره
تازه فکر کردی این ها آدم خیر خواهین که میان بچه ها رو بورسیه میکنن ؟
این کارو میکنن که جامعه آماریشون افت نکنه
بعدش چه فایده که تقلب توش زیاده تراز واقعی نیس -
در ضمن گزینه دو هم جامعه آماری کمی نداره
-
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
لطفاکمک کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانیSina Sina از لحاظ کیفیت مخصوصا تو درسای فارسی و زیست هیچکدوم به پای ماز نمیرسن فقط ماز غیر حضوریه ولی حتما بنظرم ثبت نام کن در کنار آزمونای دیگ
و برنامشم مث قلمچیه و از چهارشنبه تا پنج شنبه ( روز قبل قلمچی) میتونی آزمون بدی
ینی بهت بگم هیچ جا زیستش به ماز نمیرسه هیچ جا!! -
سلام
این نظر خودم نیست و مدرسه مون ( سمپاد کرج ) گفته به ما که گزینه دو واسه رشته ریاضیا خوبه قلمچی واسه تجربیا
-
Sina Sina از لحاظ کیفیت مخصوصا تو درسای فارسی و زیست هیچکدوم به پای ماز نمیرسن فقط ماز غیر حضوریه ولی حتما بنظرم ثبت نام کن در کنار آزمونای دیگ
و برنامشم مث قلمچیه و از چهارشنبه تا پنج شنبه ( روز قبل قلمچی) میتونی آزمون بدی
ینی بهت بگم هیچ جا زیستش به ماز نمیرسه هیچ جا!!Saleh Esmaily
سلام ببخشید از چه لحاظ گفتین؟ -
Saleh Esmaily
سلام ببخشید از چه لحاظ گفتین؟Maryam Nateqi سلام گفتم که از لحاظ کیفیت مخصوصا توی زیست از بقیه بهتره
ینی من اگه دوباره برگردم دهم یازدهم و سال تابستون کنکورمو فقط ماز ثبت نام میکنم
همه ی همون نفرات برتری که تو قلمچی هستن روز قبلش آزمون ماز میدن -
Maryam Nateqi سلام گفتم که از لحاظ کیفیت مخصوصا توی زیست از بقیه بهتره
ینی من اگه دوباره برگردم دهم یازدهم و سال تابستون کنکورمو فقط ماز ثبت نام میکنم
همه ی همون نفرات برتری که تو قلمچی هستن روز قبلش آزمون ماز میدنSaleh Esmaily
آها بله متوجه شدم ممنونم -
Saleh Esmaily
آها بله متوجه شدم ممنونمMaryam Nateqi خواهش میکنم
-
amir karami 0 واقعا؟
Sina Sina اره منم دارم میرم دوازدهم و بعد کلی تحقیق میخوام آزمون های گزینه 2 شرکت کنم و پیشنهادم گزینه 2 هس
و نزدیکای کنکور تقریبا از اسفند چندتا آزمون جامع سنجش هم میخوام شرکت کنم چون میگن بانک سوالات کنکور هس و این حرفا ولی آزمون جامع سنجش نه مرحله ای هاش! -
گزینه ۲ حاشیهی خیلی کمتری نسبت به کانون داره. کانون رو ثبت نام کنین مجبورت میکنن کنارش کتاب بخری و همایش ثبت نام کنین در حالیکه همهی اینها اختیاری هست. علاوه بر این باید به این نکته هم توجه بکنین که آزمونهای کانون هر دو هفته یکبار برگزار میشه و در تایم مدرسه خصوصا برای سال دوازدهم ممکنه خیلی خیلی کم بیارین. اما برنامهاش بطور کلی از گزینه دو بهتره!
گزینه دو هم هر سه هفته یکبار برگزار میشه که ممکنه همین شما رو از فضای درس و آزمون دور کنه.
یک چیز دیگه اینکه گزینه دو اگر چند آزمون شرکت کنین براتون یک اپلیکیشنی به صورت رایگان میاد که حالت بانک تست داره (این رو دقیق نمیدونم فقط تعریفش رو شنیدم)
اینها چیزهایی بود که در رابطه با آزمون ها شنیدم.
در رابطه با گاج و ماز هم نظری ندارم . چون تا حالا استفاده نکردم ولی این تابستون از همین ۴ ازمون استفاده خواهم کرد. -
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
لطفاکمک کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانیSina Sina هرگز سمت قلمچی نرو.
آزمون ندی بهتره از این که قلمچی بری.
برو گزینه ۲ یا ماز.فقط شیمی های قلمچی رو جداگانه از تو کانالا و اینا بگیر بزن
-
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
لطفاکمک کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی