تست 62کنکور 99 داخل
-

جواب گزینه 2 هست
فقط میخوام بدونم چطوری برداشت کرده که مشرکان خالقیت خدارا قبول دارند؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -

جواب گزینه 2 هست
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0 صفحه ی 22 کتاب دینی 3 رو نگاه کن
این آیه کامل نوشته شده....
توی معنی رو ببین ..گفته ک:شریک هایی رو برای خدا قرار داده اند که آن شریکان مثل خدا آفرینشی داشته اند...
خب یعنی اینکه فهمیدن ک خدا خالق هست....
ولی دچارشرک شدن و شریک قرار میدن....
تستای 99 به حالتی بوده ک باید بین گزینه های درست،گزینه های درست تر رو انتخاب کرد..
وخب اگه همایش دینی رو تهیه کرده باشین..
اساتید آلا خیلی خوب تحلیل و بررسیش کردن
واین سوال هرکدوم از گزینه هارو خیلی قطعی میشه رد کردوفقط همین گزینه2 میمونه
یعنی حتی اگه اون قسمت دوم خالقیت روهم نمیدونستیم...بازهم جواب منطقی برای گزینه2 میشد -
reyhane karimi 0 صفحه ی 22 کتاب دینی 3 رو نگاه کن
این آیه کامل نوشته شده....
توی معنی رو ببین ..گفته ک:شریک هایی رو برای خدا قرار داده اند که آن شریکان مثل خدا آفرینشی داشته اند...
خب یعنی اینکه فهمیدن ک خدا خالق هست....
ولی دچارشرک شدن و شریک قرار میدن....
تستای 99 به حالتی بوده ک باید بین گزینه های درست،گزینه های درست تر رو انتخاب کرد..
وخب اگه همایش دینی رو تهیه کرده باشین..
اساتید آلا خیلی خوب تحلیل و بررسیش کردن
واین سوال هرکدوم از گزینه هارو خیلی قطعی میشه رد کردوفقط همین گزینه2 میمونه
یعنی حتی اگه اون قسمت دوم خالقیت روهم نمیدونستیم...بازهم جواب منطقی برای گزینه2 میشدzeinab dehghani آره
با حذف گزینه راحت 2 میشد -

جواب گزینه 2 هست
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0 سلام
جواب رو کامل زینب گفت ولی من میخواستم یه چیزیو اضافه کنم شاید به درد بخورهاول اینکه اگه دقت کنی تو هر سه تا کتاب دینی تو چند تا درس خاص به این موضوع اشاره شده که مشرکان همه خدارو میشناسن ولی از حقیقت رو برمیگردونن ینی این که به اختیار خودشون شرک رو انتخاب میکنن
مثلا تو درس سنت های الهی اونجا که امداد عام رو معرفی میکنه
یا تو کتاب دهم که مثلا میگه مشرکان بعد از روشن شدن هدایت به حق پشت کردن یا خیلی جاهای دیگه از کتاب که تو ایات (مخصوصا تدبر ها) این مفهوم پیدا میشهینی کلا مشرکان خالق بودن خدارو قبول داشتن
-
reyhane karimi 0 سلام
جواب رو کامل زینب گفت ولی من میخواستم یه چیزیو اضافه کنم شاید به درد بخورهاول اینکه اگه دقت کنی تو هر سه تا کتاب دینی تو چند تا درس خاص به این موضوع اشاره شده که مشرکان همه خدارو میشناسن ولی از حقیقت رو برمیگردونن ینی این که به اختیار خودشون شرک رو انتخاب میکنن
مثلا تو درس سنت های الهی اونجا که امداد عام رو معرفی میکنه
یا تو کتاب دهم که مثلا میگه مشرکان بعد از روشن شدن هدایت به حق پشت کردن یا خیلی جاهای دیگه از کتاب که تو ایات (مخصوصا تدبر ها) این مفهوم پیدا میشهینی کلا مشرکان خالق بودن خدارو قبول داشتن
@dr-rashidi قبول داشتن ولی به نوعی میخواستن لج کنن
یا به بیان دیگه برای سود خودشون خودشون رو به اون راه بزنن:grimacing_face: :grinning_face_with_sweat: -
مرسی عزیزان
-
@dr-rashidi قبول داشتن ولی به نوعی میخواستن لج کنن
یا به بیان دیگه برای سود خودشون خودشون رو به اون راه بزنن:grimacing_face: :grinning_face_with_sweat:reyhane karimi 0 دقیقا😁
-

جواب گزینه 2 هست
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0
ریحانه جان توی یه تاپیک تگت کردم میشه اونو ببینی🌸