آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری
-
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من که یه راه ابریشمی۴۰۱ام بنظرتون آزمون گاج یا قلمچی ثبت نام کنم؟(از نظر کیفیت سوال و این چیزا)
هم برای تابستون هم برای مهر به بعد
لطفاکمک کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانیSina Sina اینو بت بگم که هرچی میری قلم چی نرو
-
amir karami 0
بعد عید به نظرم سنجش خیلی بهتر از بقیهی آزمونهاست.
من صرفا تابستون و البته پاییز و زمستون رو گفتم.خودم گزینه ۲ رو البته به کانون ترجیح میدم. چون از کانون دل خوشی ندارم.
amir aa در آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری گفته است:
amir karami 0
بعد عید به نظرم سنجش خیلی بهتر از بقیهی آزمونهاست.
من صرفا تابستون و البته پاییز و زمستون رو گفتم.خودم گزینه ۲ رو البته به کانون ترجیح میدم. چون از کانون دل خوشی ندارم.
درسته آزمون جامع سنجش واجبه
-
سلام دوستان
حقیقتاً من قصد داشتم امسال قلم چی ثبت نام کنم ، ولی با توجه به این نظرات مفید شما و همچنین این موضوع که احتمالاً راه ابریشم رو تهیه میکنم ، تصمیم گرفتم گزینه دو شرکت کنم ( واقعاً از این نظرات خوب شما ممنون⚘ )
الان که میبینم بنظرم گزینه دو خدمات و ویژگی های خوبی داره و با راه ابریشم هم منطبق ترهفقط یه سوال
من وقتی رفتم توی سایت گزینه دو نوشته بود آزمون های آنلاین دفترچه چاپی نداره !
یعنی دفترچه سوال و پاسخ رو به صورت فیزیکی نمیدن؟ -
سلام دوستان
حقیقتاً من قصد داشتم امسال قلم چی ثبت نام کنم ، ولی با توجه به این نظرات مفید شما و همچنین این موضوع که احتمالاً راه ابریشم رو تهیه میکنم ، تصمیم گرفتم گزینه دو شرکت کنم ( واقعاً از این نظرات خوب شما ممنون⚘ )
الان که میبینم بنظرم گزینه دو خدمات و ویژگی های خوبی داره و با راه ابریشم هم منطبق ترهفقط یه سوال
یعنی دفترچه سوال و پاسخ رو به صورت فیزیکی نمیدن؟Reza Panahi در آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری گفته است:
سلام دوستان
یعنی دفترچه سوال و پاسخ رو به صورت فیزیکی نمیدن؟متاسفانه بابت کورنا آزمون ها همه آنلاین شده
حالا امسال رو نمیدونم چه تصمیمی میگرن -
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من که یه راه ابریشمی۴۰۱ام بنظرتون آزمون گاج یا قلمچی ثبت نام کنم؟(از نظر کیفیت سوال و این چیزا)
لطفاکمک کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانیSina Sina سلام هردو تا خوبن اگه از نظر سختی سوال نگاه کنی ک سال ۹۹ سوالات انقدر سخت بود ک اونی ک قلم چی هم بود کم اورد چ برسه گزینه ۲
و اما برای تابستون گزینه دوم چون کانون دیر شروع میکنه و برای دوران مدرسه تا قبل عید قلم چی و بعد عید سنجش
اینم نظر من -
Reza Panahi در آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری گفته است:
سلام دوستان
یعنی دفترچه سوال و پاسخ رو به صورت فیزیکی نمیدن؟متاسفانه بابت کورنا آزمون ها همه آنلاین شده
حالا امسال رو نمیدونم چه تصمیمی میگرنamir karami 0 خیلی ممنون از راهنمایی شما⚘
-
Sina Sina در آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری گفته است:
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
لطفاکمک کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانیهیچ کدوم
گزینه دو
من خودم در بهره ای خیلی تحقیقکردم به این نتیجه رسیدمهیچ کدوم
گزینه دو
من خودم در بهره ای خیلی تحقیقکردم به این نتیجه رسیدممنم اومدم همینو بگم : ))))
-
به نظر شما این که گزینه دو دفترچه فیزیکی نمیده ، یک نمره منفی حساب نمیشه ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟ چون برای تحلیل آزمون ، آنلاین تحلیل کردن فکر کنم یکم مشکل باشه
کسانی که تا به حال از آزمون های آنلاین گزینه دو استفاده کردن میشه بگن که راضی بودن یا نه ؟ هم برای آزمون دادن و هم برای تحلیل آزمونممنون میشم جواب بدید⚘⚘
چون که تحلیل آزمون هم امر مهمیه -
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
لطفاکمک کنید
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانیSina Sina سلام گاج رو کنار بزار بین ثلمچی و گزینه دو انتخاب کن
پیشنهادم قلمچیه
چون برنامه ریزیش بهتره و جامعه اماریش بالاتره -
من فقط اینجا نظرم رو در رابطه با دو آزمون کانون و گزینه دو دادم . نگفتم کدوم یکی قطعا بهتره. هر کدوم نقاط قوت و ضعف خاص خودشون رو دارن.
فقط اگه کانون ثبت نام میکنین تا حد امکان سعی کنین فقط آزمونهاش رو ثبت نام کنین نه چیز دیگهای مثل کتاب و همایش و پشتیبان و اینا ...
یک مورد دیگه هم اینکه اگر وقت دارین حتما حتما آزمون های کانون و گزینه ۲ و همچنین ماز و اگر خواستین اختصاصیهای گاج رو هم کار کنین . -
به نظر شما این که گزینه دو دفترچه فیزیکی نمیده ، یک نمره منفی حساب نمیشه ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟ چون برای تحلیل آزمون ، آنلاین تحلیل کردن فکر کنم یکم مشکل باشه
کسانی که تا به حال از آزمون های آنلاین گزینه دو استفاده کردن میشه بگن که راضی بودن یا نه ؟ هم برای آزمون دادن و هم برای تحلیل آزمونممنون میشم جواب بدید⚘⚘
چون که تحلیل آزمون هم امر مهمیهReza Panahi من تابستون پارسال گزینه دو بودم
دفترچه هم گرفتم
فقط پاسخنامه کاغذی نداره و بخاططر این شرایط کارنامه هم باید تو سایت دید اینطوری نیست ک بری حضوری بگیری
ولی خب دفترچه رو میده بهت -
اولا برنامه راه ابریشم بر اساس گزینه دو عه و اما که فلم چیو بقیه رو هم پوشش میده مورد دوم من خودم گزینه دو بودم ببین ینی حقیقتا و انصافا هررررررر چی بگی گزینه دو چند برابر سر تر از قلم چی عه ینی همهچی اولا امکانات جانبیش مخصوصا کارنانه بخش کارنامش واقعا لجنده یا اینکهبانک سوالش اونم تاحد بالایی مفیده بعدم تو این اوصاع کرونا دیگه همون جامعه اماری قلم چی هم بدرد نمیخورهاز هر مشاوری و معلمی و هرکی دیده باشی همه میگین ترازا و رتبه ها به اندازه ی بالایی غیر واقعی ان و فقط رو درصداتون کار کنین این جمله رو هم فقط برا برا بچها قلمچیه که خب تو قلمچیه که خیلی تراز پررنگ تره پس وقتی فقط رو درصد قراره کار کنیم پس جامعه اماری به چه کارمون میاد بنظرم گزینه دو واقعا بهتره و البته هزینه اش هم کمتره تو پاچه هم نمیکنن چیزا اضافه رو حالا در نهایت خودت تصمیم بگیر چه کار میخوای بکنی
-
این پست پاک شده!
-
اولا برنامه راه ابریشم بر اساس گزینه دو عه و اما که فلم چیو بقیه رو هم پوشش میده مورد دوم من خودم گزینه دو بودم ببین ینی حقیقتا و انصافا هررررررر چی بگی گزینه دو چند برابر سر تر از قلم چی عه ینی همهچی اولا امکانات جانبیش مخصوصا کارنانه بخش کارنامش واقعا لجنده یا اینکهبانک سوالش اونم تاحد بالایی مفیده بعدم تو این اوصاع کرونا دیگه همون جامعه اماری قلم چی هم بدرد نمیخورهاز هر مشاوری و معلمی و هرکی دیده باشی همه میگین ترازا و رتبه ها به اندازه ی بالایی غیر واقعی ان و فقط رو درصداتون کار کنین این جمله رو هم فقط برا برا بچها قلمچیه که خب تو قلمچیه که خیلی تراز پررنگ تره پس وقتی فقط رو درصد قراره کار کنیم پس جامعه اماری به چه کارمون میاد بنظرم گزینه دو واقعا بهتره و البته هزینه اش هم کمتره تو پاچه هم نمیکنن چیزا اضافه رو حالا در نهایت خودت تصمیم بگیر چه کار میخوای بکنی
heydar taherinejad در آزمون قلمچی یا گاج؟ فوری گفته است:
موافقم
-
یچیز دیگه هم برنامه ازمونا(بودجه بندی)ی گزینه دو خیلی منطقی تره امیدوار خوب کمک کرده باشم
-
یچیز دیگه هم برنامه ازمونا(بودجه بندی)ی گزینه دو خیلی منطقی تره امیدوار خوب کمک کرده باشم
heydar taherinejad احسنت
ممنون از نظر شما⚘ -
Sina Sina سلام منم سال دیگه میرم دوازدهم اما رفتم قلمچی ، یعنی بده؟! نظراتو خوندم امیدم از دست رفت