شروع راه ابریشم
-
سلام بچه ها خسته نباشید یه سوال داشتم میشه بهم کمک کنید که من توی دو راهی واسه تابستون یه راه رو انتخاب کنم اینکه برنامه ای که آلا میده در تابستون فقط برای دهم هست و یازدهم رو شامل نمیشه بنظرتون با برنامه آلا از 25 شروع کنم یا تابستون با برنامه خودم دهم یازدهم رو بخونم؟؟
راستی یه سوال دیگه هم دارم لازمه عمومیارو تو تابستون بخونم اگه اره چن ساعت در روز کافیه؟؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام بچه ها خسته نباشید یه سوال داشتم میشه بهم کمک کنید که من توی دو راهی واسه تابستون یه راه رو انتخاب کنم اینکه برنامه ای که آلا میده در تابستون فقط برای دهم هست و یازدهم رو شامل نمیشه بنظرتون با برنامه آلا از 25 شروع کنم یا تابستون با برنامه خودم دهم یازدهم رو بخونم؟؟
راستی یه سوال دیگه هم دارم لازمه عمومیارو تو تابستون بخونم اگه اره چن ساعت در روز کافیه؟؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمسالار باقری
در رابطه با اینکه با برنامه الا شروع کنید یا نه به خودتون بستگی داره
من فک نمیکنم برنامه ای که الا بده اینقد پر باشه که نشه دروس یازدهم رو خوند و میتونی توی اون زمان های خالی دروس یازدهم رو بخونی و مسلط بشی
اما در رابط با عمومی ها
من خودم به شخصه در یک روز دوتا درس عمومی بیشتر نمیخونم و تایمی هم که براش میذارم 3 ساعته چون بنظرم کفایت میکنه و ادم میرسه بهش
اما دوستانی هستن که توی عربی و ادبیات ضعف دارن میتونن تمرکزشون رو روی این دو درس بیشتر کنن -
اقا یعنی خیالمون راحت و تا ۲۵که راهی راه ابریشم میشیم یکم شل کنیم افسارو؟
-
اقا یعنی خیالمون راحت و تا ۲۵که راهی راه ابریشم میشیم یکم شل کنیم افسارو؟
samaneh aghazadeh
شما افسار رو شل نکن و بشین تا اونموقع عمومی هارو بخون :face_with_tears_of_joy:
چون راه ابریشم توی تابستون کاری به دروس عمومی نداره -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد