انگیزه ندارم خواهش میکنم کمکم کنید
-
سلام دوستان عزیزم از اول راهنمایی تا الان عشق علاقه من ب رشته داروسازی تموم نشده هیچ بیشتر شده تا نفس دارم باید قبول بشم بقران میام برنامه مینویسم شروع ب خوندن میکنم اما یه هفته یا سه روز میگذره هزار فکر میاد که اگه برم جایی کار کنم کمک مالی برای خونه میشم یا فکر میکنم اگه دارو قبول بشم عالی میشه این فکر های مزاحم نمیزارع بخونم توروخدا کمکم کنید یکی بهم راه نشون بده
-
سلام دوستان عزیزم از اول راهنمایی تا الان عشق علاقه من ب رشته داروسازی تموم نشده هیچ بیشتر شده تا نفس دارم باید قبول بشم بقران میام برنامه مینویسم شروع ب خوندن میکنم اما یه هفته یا سه روز میگذره هزار فکر میاد که اگه برم جایی کار کنم کمک مالی برای خونه میشم یا فکر میکنم اگه دارو قبول بشم عالی میشه این فکر های مزاحم نمیزارع بخونم توروخدا کمکم کنید یکی بهم راه نشون بده
سما اسمانی کلاس چندمین؟
-
سما اسمانی کلاس چندمین؟
Zahra Esmaeili فارغالتحصیل هستم سه ساله علاقم روز ب روز بیشتر میشه در حسرت داروسازی هستم شلوغ روزم شده داروسازی
-
سما اسمانی سلام سما جون خوبی؟؟
اول اینکه کاملا درکت میکنم
مطمئن باش اگه درس خوندن رو ول کنی حسرت خیلی خیلی بزرگی روی دلت میمونه
این رو از روی تجربه بهت میگم چون اطرافم میبینم کسانی رو که درس رو ول کردن و رفتن سر کار و الان که پدر خانواده شدن نه موقعیت شغلی خوبی دارن و نه در آمدی
اگه دقیق تر به این موضوع نگاه کنی میفهمی شما به عنوان مادر فرزندت حتی نمیتونی یک سوال درسیشو مخصوصا توی دوره ما که درس ها اختصاصی تر میشه جواب بدی و این خیلی آزار دهنده هستش
پس با جدیت درستو بخون و هر جا مشکلی داشتی بدون آلا و انجمن آلا هست -
سما اسمانی سلام سما جون خوبی؟؟
اول اینکه کاملا درکت میکنم
مطمئن باش اگه درس خوندن رو ول کنی حسرت خیلی خیلی بزرگی روی دلت میمونه
این رو از روی تجربه بهت میگم چون اطرافم میبینم کسانی رو که درس رو ول کردن و رفتن سر کار و الان که پدر خانواده شدن نه موقعیت شغلی خوبی دارن و نه در آمدی
اگه دقیق تر به این موضوع نگاه کنی میفهمی شما به عنوان مادر فرزندت حتی نمیتونی یک سوال درسیشو مخصوصا توی دوره ما که درس ها اختصاصی تر میشه جواب بدی و این خیلی آزار دهنده هستش
پس با جدیت درستو بخون و هر جا مشکلی داشتی بدون آلا و انجمن آلا هستreyhane nakhei ممنون مهربونم مرسی که هستین چجوری این افکار مزخرف دور کنم
-
سما اسمانی
یکی از کسانی که می شناسم سال دوازدهم پدرش ورشکست میشه و به خاطر بدهی های زیاد میوفته به زندان مجبور میشن خونشونو بفروشن اون خانواده میدونم که سه تا دختر داشتن مادر میره کار میکنه و دخترا شب تا صبح خونه تنها و گاهی اوقات بدهکار میومدن دم در خونشون اما این دختر خیلی قوی تمام قوا شو جمع میکنه و درسشو میخونه کنکور میده و پزشکی گناباد قبول میشه
اول تمام کتاب هاشم مینوشت یه جوری درس بخون که بتونی خانوادت از این باتلاق بکشی بیرون
من وقتی اینو شنیدم خیلی متاثر و توی دلم بهش افتخار کردم
پس شما وقتی تمام نیروتونو بذارین روی درس مطمئن باشید که خدا پشتت نه و حتما وقتی تمام تلاشت نو بکنید موفق میشید
امام علی(ع)
آنکه نهایت تلاش خود را صرف کند به تمام خواسته هایش میرسد
موفق باشید دوست عزیز -
reyhane nakhei ممنون مهربونم مرسی که هستین چجوری این افکار مزخرف دور کنم
سما اسمانی یه راه حلی که من خودمم امتحانش کردم اینه که یه کاغذ کنار دستتون بذارین هنگام مطالعتون و تمام افکار مزاحمی که میاد سراغتو رو روش بنویسید و اگه احتیاج داشت که بهش فکر کنید موقع زمان استراحتتون اونو حل کنید و اگر مزاحم بود کبریت زیر برگه بگیرید و بسوزوتید این روش خیلی به من کمک کرد
-
سلام،شما باید بتونید ذهنتون رو کنترل کنید و به عبارتی در لحظه زندگی کنید.
این تمرین ها میتونه بهتون کمک کنهدر هر کجا که هستید و در هر وضعیتی که قرار دارید ستون مهره ها را در یک خط صاف قرار دهید و قد خود را کشیده کنید از وضعیت دستها و پاهای خود خبر بگیرید.به صداهای اطراف خود گوش کنید.هوای اطراف خود را عمیقا استشمام کنید و حرکت هوا را در عمق ریه های خود احساس کنید.طعم درون دهان خود را بچشید.به دمای بدن خود توجه کنید و آن را با دمای محیط مقایسه کنید.صدای نفس های خود را گوش کنید و با خود زمزمه کنید:من از هست خودم در لذت و آرامشم
این تکنیک را در روز چند بار تکرار کنید.این تکنیک به جمع شدن ذهن شما و آرامش بیشتر در مواقعی که نیاز دارید کمک میکند و اعتماد به نفس شما را افزایش میدهد هر چقدر بیشتر به یاد بیاورید و تمرین کنید در لحظه بودن را بیشتر یاد میگیرید،بیشتر تمرکز بدست می آورید و بیشتر بر دروس خود مسلط میشوید
با این تکنیک پرش ذهنی متوقف میشود..
همان پرشهای معروف ذهنی که جلوی درس خواندمان را میگیرد..
تمرین حضور در لحظه
-
سما اسمانی
یکی از کسانی که می شناسم سال دوازدهم پدرش ورشکست میشه و به خاطر بدهی های زیاد میوفته به زندان مجبور میشن خونشونو بفروشن اون خانواده میدونم که سه تا دختر داشتن مادر میره کار میکنه و دخترا شب تا صبح خونه تنها و گاهی اوقات بدهکار میومدن دم در خونشون اما این دختر خیلی قوی تمام قوا شو جمع میکنه و درسشو میخونه کنکور میده و پزشکی گناباد قبول میشه
اول تمام کتاب هاشم مینوشت یه جوری درس بخون که بتونی خانوادت از این باتلاق بکشی بیرون
من وقتی اینو شنیدم خیلی متاثر و توی دلم بهش افتخار کردم
پس شما وقتی تمام نیروتونو بذارین روی درس مطمئن باشید که خدا پشتت نه و حتما وقتی تمام تلاشت نو بکنید موفق میشید
امام علی(ع)
آنکه نهایت تلاش خود را صرف کند به تمام خواسته هایش میرسد
موفق باشید دوست عزیزreyhane nakhei ایول به اراده و پشکارش خوش بحالش موفق باشه همیشه
-
سلام،شما باید بتونید ذهنتون رو کنترل کنید و به عبارتی در لحظه زندگی کنید.
این تمرین ها میتونه بهتون کمک کنهدر هر کجا که هستید و در هر وضعیتی که قرار دارید ستون مهره ها را در یک خط صاف قرار دهید و قد خود را کشیده کنید از وضعیت دستها و پاهای خود خبر بگیرید.به صداهای اطراف خود گوش کنید.هوای اطراف خود را عمیقا استشمام کنید و حرکت هوا را در عمق ریه های خود احساس کنید.طعم درون دهان خود را بچشید.به دمای بدن خود توجه کنید و آن را با دمای محیط مقایسه کنید.صدای نفس های خود را گوش کنید و با خود زمزمه کنید:من از هست خودم در لذت و آرامشم
این تکنیک را در روز چند بار تکرار کنید.این تکنیک به جمع شدن ذهن شما و آرامش بیشتر در مواقعی که نیاز دارید کمک میکند و اعتماد به نفس شما را افزایش میدهد هر چقدر بیشتر به یاد بیاورید و تمرین کنید در لحظه بودن را بیشتر یاد میگیرید،بیشتر تمرکز بدست می آورید و بیشتر بر دروس خود مسلط میشوید
با این تکنیک پرش ذهنی متوقف میشود..
همان پرشهای معروف ذهنی که جلوی درس خواندمان را میگیرد..
تمرین حضور در لحظه
@elham650 ممنونم خواهر جونم یه دنیا ممنونم
-
سما اسمانی یه راه حلی که من خودمم امتحانش کردم اینه که یه کاغذ کنار دستتون بذارین هنگام مطالعتون و تمام افکار مزاحمی که میاد سراغتو رو روش بنویسید و اگه احتیاج داشت که بهش فکر کنید موقع زمان استراحتتون اونو حل کنید و اگر مزاحم بود کبریت زیر برگه بگیرید و بسوزوتید این روش خیلی به من کمک کرد
reyhane nakhei ممنونم حتما انجام میدم
-
reyhane nakhei ایول به اراده و پشکارش خوش بحالش موفق باشه همیشه
سما اسمانی
چرا با حسرت میگید حتما شما هم با پشتکار و اراده زیاد عمل کنید به خواستتون میرسید
الان فقط خودتون باید به خودتون کمک کنید
انگیزه و اراده و البته با برنامه ریزی حرفه ای جلو برید بی شک موفقید -
reyhane nakhei ممنونم حتما انجام میدم
سما اسمانی خواهش میکنم من که کاری نکردم
️
-
سما اسمانی
چرا با حسرت میگید حتما شما هم با پشتکار و اراده زیاد عمل کنید به خواستتون میرسید
الان فقط خودتون باید به خودتون کمک کنید
انگیزه و اراده و البته با برنامه ریزی حرفه ای جلو برید بی شک موفقیدreyhane nakhei ممنون عزیزم من تو شهری زندگی میکردم که دختر اگه دیر ازدواج کنه و خاستکار زیاد باشه یکم سخته ادامه تحصیل من خیلی مقاومت مردم یسال بعد فارغالتحصیلی ازدواج نکردم اما بعدش دیگه نشد حالا ازدواج کردم خونه خودمم شوهرم دانشجو هست نمیدونم چرا اما با خودم میگم بزار من کار کنم اون بخونه در هر حال اون صاحب شغل خوب میشه نان آور خونه میشه فعلا من هستم اما باز بعدش از آینده میترسم که خودم تا همون پیش دانشگاهی خونده باشم همسرم خیلی جلوتر از منه
میترسم از آینده هلاکم
-
سما اسمانی خواهش میکنم من که کاری نکردم
️
reyhane nakhei چرا خیلی حرفا از خیلی ها باعث تلنگر میشه ممنونم ازت
-
@elham650 ممنونم خواهر جونم یه دنیا ممنونم
سما اسمانی خواهش میکنم امیدوارم به هدف قشنگت برسی
-
reyhane nakhei ممنون عزیزم من تو شهری زندگی میکردم که دختر اگه دیر ازدواج کنه و خاستکار زیاد باشه یکم سخته ادامه تحصیل من خیلی مقاومت مردم یسال بعد فارغالتحصیلی ازدواج نکردم اما بعدش دیگه نشد حالا ازدواج کردم خونه خودمم شوهرم دانشجو هست نمیدونم چرا اما با خودم میگم بزار من کار کنم اون بخونه در هر حال اون صاحب شغل خوب میشه نان آور خونه میشه فعلا من هستم اما باز بعدش از آینده میترسم که خودم تا همون پیش دانشگاهی خونده باشم همسرم خیلی جلوتر از منه
میترسم از آینده هلاکم
سما اسمانی ببینید شرایط شما متفاوته و من چیزی از زندگی متاهلی نمیدونم ولی چیزی که همیشه مامانم بهم میگن اینه که باید دستت توی جیب خودت باشه و برای خودت خرج کن من تشخیصم اینه که باید علاقتون رو دنبال کنید بازم باید کسانی که تجربشون مثل شماست شما رو راهنمایی کنن