بافت پیوندی یا ماده ی زمینه ای؟!
-
سلام دوستان
تو کتاب زیست دهم چاپ ۹۸ نوشته که ماده ی زمینه ای بافت پیوندی میتواند به شکل مایع، جامد و یا نیمه جامد باشد و منم همون سال طبق گفته ی دبیر مدرسم برای اینا به ترتیب مثال نوشتم : خون ، غضروف و استخوان
ولی استاد موقاری میگن که بافت پیوندی شامل بافت سست ، متراکم ، چربی ، خون ، استخوان و غضروفه و من تو فیلم های صفر تا صد ایشون بار هادیدم که هرجا مطلب کتاب به خون یا هرکدوم از این سه تا اشاره میکرد، ایشون میگفتن ترکیب با بافت پیوندی .
حالا سوالم اینجاست که این سه تا خون و استخوان و غضروف جزء بافت پیوندی هستن ؟یا ماده ی زمینه ای ؟
و یا فرقی نمیکنه و هردو؟!!!
ممنون میشم توضیح بدین
تجربیا
یازدهم -
در واقع انواع بافت پیوندی سست طبق کتاب ما میشه سست متراکم چربی خون و استخوان و غضروف
-
ماده ی زمینه ای با بافت پیوندی فرق میکنه در واقع ماده ی زمینه ای جرئی از بافت پیوندیه
-
در واقع انواع بافت پیوندی سست طبق کتاب ما میشه سست متراکم چربی خون و استخوان و غضروف
Saleh Esmaily یعنی تو کتاب شما به طور واضح از این سه تا اسم برده؟
-
سلام دوستان
تو کتاب زیست دهم چاپ ۹۸ نوشته که ماده ی زمینه ای بافت پیوندی میتواند به شکل مایع، جامد و یا نیمه جامد باشد و منم همون سال طبق گفته ی دبیر مدرسم برای اینا به ترتیب مثال نوشتم : خون ، غضروف و استخوان
ولی استاد موقاری میگن که بافت پیوندی شامل بافت سست ، متراکم ، چربی ، خون ، استخوان و غضروفه و من تو فیلم های صفر تا صد ایشون بار هادیدم که هرجا مطلب کتاب به خون یا هرکدوم از این سه تا اشاره میکرد، ایشون میگفتن ترکیب با بافت پیوندی .
حالا سوالم اینجاست که این سه تا خون و استخوان و غضروف جزء بافت پیوندی هستن ؟یا ماده ی زمینه ای ؟
و یا فرقی نمیکنه و هردو؟!!!
ممنون میشم توضیح بدین
تجربیا
یازدهمatena abolhasani
سلام آتنا جان
تا جایی که میدونم بافت پیوندی میشن
مثلا خون بافت پیوندیه ولی ماده زمینه ایش پلاسماش میشه
این مدلی میشه
یا استخوان بافت پیوندیه ماده زمینه ایش ماده ای بود که سلول های استخونی ترشح میکردن که شامل پروتئین و ماده معدنی اینا میشه...
یعنی ماده زمینه ای و چند تا سلول دیگه میشه بافت پیوندی -
Saleh Esmaily یعنی تو کتاب شما به طور واضح از این سه تا اسم برده؟
atena abolhasani دقیقا خط کتاب گفته که خون و استخوان و غضروف انواع دیگری از بافت پیوندی هست که در ادامه با ان اشنا میشن
-
atena abolhasani دقیقا خط کتاب گفته که خون و استخوان و غضروف انواع دیگری از بافت پیوندی هست که در ادامه با ان اشنا میشن
Saleh Esmaily خیلی ممنون ⚘😊
برای ما حذفش کردن -
atena abolhasani
سلام آتنا جان
تا جایی که میدونم بافت پیوندی میشن
مثلا خون بافت پیوندیه ولی ماده زمینه ایش پلاسماش میشه
این مدلی میشه
یا استخوان بافت پیوندیه ماده زمینه ایش ماده ای بود که سلول های استخونی ترشح میکردن که شامل پروتئین و ماده معدنی اینا میشه...
یعنی ماده زمینه ای و چند تا سلول دیگه میشه بافت پیوندی@sania-andiravan سلام عزیزم
پس لابد دبیر اشتباه گفته یا من اشتباه نوشتم
ممنون ازت🧡 -
-
@sania-andiravan سلام عزیزم
پس لابد دبیر اشتباه گفته یا من اشتباه نوشتم
ممنون ازت🧡 -
Saleh Esmaily خیلی ممنون ⚘😊
برای ما حذفش کردنatena abolhasani خواهش میکنم✨
اره متاسفانه یسری چیزا حذف میشه ولی بازم تو تستا دیده میشه مث توضیح لایه های روده ی باریک که تو کتاب ما در حد چند خطه ولی وقتی صفر تا صد اقای موقاری رو دیدم فهمیدم سال قبل ما کامل توضیح داده