امکان تعویض دوره
-
@zahra-hamrang
سلام دوست خوب تو آلاخونه هر سوالی داشته باشین می تونین بپرسین علاوه بر دوستای آلایی که همیشه به همدیگه کمک می کنن همیار و راهنماها هم هستن تا سوالات درسی رو جواب بدن
من پست های شما رو دیدم سوال درسی نبود که پاسخ داده نشده باشه@m-an سلام وقت بخیر
سوالی که داشتم اینکه اولا الان من راه ابریشم الا رو خریدم و اینکه ایا برای ۱۴۰۱ هست دیگه درسته؟ چون تو پیامی ک بعد از خرید دیدم نوشته بود باید تا ۲۷ اردیبهشت خریداری بهشه.این مورد اول
مورد دوم هم که الان من فیزیک جناب طلوعی رو انتخاب کردم اشتباهی و قصد دارم فیزیک جناب کازرانیان رو بردارم و میخوام عوض کنم
ایا امکانش هست؟
ممنون میشم جواب بدین ممنون -
سوال دیگه ای که هست اینکه ایا استاد طلوعی در طول تدریس میگه کدوم بخش ها برای دانش اموزان ریاضیه و نیاز به دیدن دانش اموزان تحربی هست یا خیر؟
-
-
@m-an سلام وقت بخیر
سوالی که داشتم اینکه اولا الان من راه ابریشم الا رو خریدم و اینکه ایا برای ۱۴۰۱ هست دیگه درسته؟ چون تو پیامی ک بعد از خرید دیدم نوشته بود باید تا ۲۷ اردیبهشت خریداری بهشه.این مورد اول
مورد دوم هم که الان من فیزیک جناب طلوعی رو انتخاب کردم اشتباهی و قصد دارم فیزیک جناب کازرانیان رو بردارم و میخوام عوض کنم
ایا امکانش هست؟
ممنون میشم جواب بدین ممنونAmir Golzari
بله برای ۱۴۰۱ هست -
Amir Golzari
بله برای ۱۴۰۱ هستNazanin Rahdar خیلی ممنون
فقط این ویدیو هایی که الان برای من فعاله پس خب یعنی برای سال گذشتس و اپدیت میشه؟
اینا تکلیفشون چیه دقیقا؟ -
سوال دیگه ای که هست اینکه ایا استاد طلوعی در طول تدریس میگه کدوم بخش ها برای دانش اموزان ریاضیه و نیاز به دیدن دانش اموزان تحربی هست یا خیر؟
این پست پاک شده! -
Nazanin Rahdar خیلی ممنون
فقط این ویدیو هایی که الان برای من فعاله پس خب یعنی برای سال گذشتس و اپدیت میشه؟
اینا تکلیفشون چیه دقیقا؟Amir Golzari
خواهش میکنم.
یک سری از ویدیوها آپدیت شدن. و یک سری هم خرد خرد قرار میگیرن تو پروفایلتون. اما بعضی ویدیو ها همون ویدیوهای پارسال بدون تغییر باقی میمونن.
درکل ۲۵ تیرماه استارت کار زده میشه و آلاء در حال آپدیت داشبورد هم هست. جزئیات دقیق تر رو به زودی اعلام میکنن. همه درخواست کردن که آپدیت های ویدیو ها و جزوات رو اعلام کنن و آلاء هم داره روش کار میکنه -
Amir Golzari اره کامل
-
Amir Golzari اره کامل
محمد مودب ممنون
-
Amir Golzari
خواهش میکنم.
یک سری از ویدیوها آپدیت شدن. و یک سری هم خرد خرد قرار میگیرن تو پروفایلتون. اما بعضی ویدیو ها همون ویدیوهای پارسال بدون تغییر باقی میمونن.
درکل ۲۵ تیرماه استارت کار زده میشه و آلاء در حال آپدیت داشبورد هم هست. جزئیات دقیق تر رو به زودی اعلام میکنن. همه درخواست کردن که آپدیت های ویدیو ها و جزوات رو اعلام کنن و آلاء هم داره روش کار میکنهNazanin Rahdar ممنونم
-
Nazanin Rahdar ممنونم
Amir Golzari
خواهش میکنم. سلامت باشین -
Amir Golzari در امکان تعویض دوره گفته است:
سلام
بله استاد طلوعی قبل هر تست و مبحثی میگن که اگه مختص بچه های ریاضی هست ، تجربی ها نبیننخیالتون ازون بابت راحت
-
Amir Golzari در امکان تعویض دوره گفته است:
سلام
بله استاد طلوعی قبل هر تست و مبحثی میگن که اگه مختص بچه های ریاضی هست ، تجربی ها نبیننخیالتون ازون بابت راحت
amirmohammad shakeri خیلی ممنون
-
@m-an خیلی ممنون
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد