b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
مقایسه الماس و گرافیت
-
heydar taherinejad
بله اون که هست
ولی خب خیلی ضعیفه و حسابش زیاد نمیکنن
بحث الان به صورت ریز روی گرافن هست -
احمد قادری
اینم برای دوستانی که میگفتن با شعاع رابطه مستقیم داره
-
heydar taherinejad
خب الان نظرتون در رابطه با سوال چیه ؟
من خودم حس میکنم مشکل داره -
heydar taherinejadreplied to heydar taherinejad on آخرین ویرایش توسط heydar taherinejad انجام شده
heydar taherinejad شاید منظور این بوده تو الماس بین کربنا فقط کوالانسیه اما تو گرافیت کوالانسی اما واندروالسی هم هس پس الماس پیونداش قویتره
-
احمد قادری اینو نمیدونم ولی خب اگه قرار باشه حساب نشه که لایه ها گرافن کنار هم نمیمونن؟!
-
heydar taherinejad
خود کتاب هم گفته که خیلی ضعیف هستن
ولی خب اصلا اونا هم قبول
ولی اونا که پیوند نیستن یه سری نیرو هستن -
احمد قادری اره
-
-
احمد قادری
داداش شما متوجه نشدید....درضمن منظورم از انتالپی همون پیونده..(دیگه پیوندشو ننوشتم).. -
احمد قادری ... شما متوجه نشدید(..یا من متوجه نشدم)....درضمن منظورم از انتالپی همون پیونده..(دیگه پیوندشو ننوشتم)..(انتالپی از نظر مفهوم یکیه ولی الان از نوع پیونده)!!
-
احمد قادری
من عکس گفته شما رو دارم(..ینی خلافش دارم.. )انتالپی پیوند با مرتبه پیوند رابطه عکس داره...با طول رابطه مستقیم!! -
احمد قادری
اغااااا الان متوجه شدمم چی میگید..گرفتمممم!!!مرسیییی (ی لحظه گیج زدم فک کنم) -
این پست پاک شده!
-
آنتالپی پیوند با آنتالپی سوختن فرق داره
تو آنتالپی پیوند : از اونجا که آنتالپی پیوند با طول پیوند رابطه عکس داره و طول پیوند بین کربن کربن الماس بزرگ تر از کربن کربن بین گرافیته در نتیجه آنتالپی پیوند گرافیت بیشتر از الماسه
از نظر پایداری گرافیت از الماس پایدار تره چون انتالپی پیوند بزرگ تری داره
تو انتالپی سوختن : هرچه یه ماده ای ناپایدارتر انتالپی سوختن بیشتر در نتیجه انتالپی سوختن الماس از گرافیت بزرگ تره
اینارو تو صفحه 101 شیمی مبتکران جلد دو هم اورده از اونجام چک کردم اینطوریه -
zahra kahnamouie
بله منم با همه اینا موافقم
نظرتون درباره سوال چیه -
احمد قادری سلام به نظر من منظور نکته ای که مطرح کردید میزان سختی بوده
خوب قبول دارید که میزان سختی الماس از گرافیت بیشتره
(چون گرافیت لایه لایه هستش) همین باعث شده که از الماس توی ساخت مته استفاده بشه ولی از گرافیت توی ساخت مداد
و در واقع بهتره اینجوری بگیم که میانگین انتالپی پیوند کربن با کربن در یک لایه از گرافیت بیشتر از میانگین انتالپی پیوند های کربن با کربن در الماسه
نه به صورت کلی -
Shahedeh Raiespour
اگه سختی باشه که مسلما همینطوره
خب دیگه هر چی بود دیگه الان به حال ما فایده نداره باید قبلا به دادش میرسیدیم
از همه دوستان تشکر میکنم لطف کردید پاسخ دادید -
احمد قادری خواهش میکنم فقط اینکه یک لایه ای که گفتمو از خودم نگفتم که توش شک داشته باشم از کتاب نردبام خیلی سبز پیشرفته گفتم بهتون اینم عکسش
زیر جملش خط کشیدم -
Shahedeh Raiespour
نه در اینکه شکی نیست
فقط چرا گفته یه لایه
مگه بین لایه ها هم پیوند برقرار هست؟ -
Shahedeh Raiespourreplied to احمد قادری on آخرین ویرایش توسط Shahedeh Raiespour انجام شده
احمد قادری نه پیوند که نیس نیروی بین مولکولی واندروالسی هستش لابه لای لایه ها ولی منمیگم میشه اینجوری گفت که باید گفت پیوند توی یک لایش قوی تره برای گرافیت نه تو کلش ولی در کل یه جوریه سوالش زیاد باهاش موافق نیستم