سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ترتیب خوندن فصل های ریاضی تجربی
-
سلام ترتیب خوندن فصل های ریاضی تجربی به چه صورتی است؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
تجربی -
M Tg سلام کنکوری۱۴۰۰هستم ولی نخوندم میخوام ۱۴۰۱ کنکور بدم دوازدهم هستم
-
ali javadi اولین مهم ترین فصلی که باید بخونی فصل تابع هر سه سال هست الته باید یچیزایی مث اتحاد ها و اینام بلد باشی که اگر خیلی ضعیفی یکم معادله و نامعادله رو هم بخون
-
ali javadi خب این رو که تو تاپیک اون یکی جواب دادیم چرا دوباره تاپیک زدید
-
M Tg میخوام ریاضی رو از صفر شروع کنم فقط میخواستم بدونم بر اساس چه ترتیبی فصل هاشو بخونم
-
ali javadi برادر اول باید تابع بخونی بنیان ریاضی اول تابع هست تابع هر سه سال ریاضیو باید مبحثی خوند بعد مثلثات هر سه سال و بعد هم حد و بعد از اونم مشتق و کاربرد مشتق
-
@نگین-محمدیان اوندفع هشتک نگذاشته بودم میخواستم اینبار نفرات بیشتر جواب بدن تا کاملا متوجه بشم
بی زحمت اینم جواب بدین
منی ک میخوام تازه ریاضی رو بخونم قبل از یادگیری ریاضی چه چیزهایی رو باید بدونم؟ -