استر سراسری
-
-
@sara-haghighatrad سلام
این اسید چرب سازنده ی روغن زیتون شکلش توی متن خود کتاب هستش و خوب معلم ما خیلی تاکید داشت که حتما شکلشو یادتون باشه و توی کنکور سوال خیزه

-
@sara-haghighatrad سلام
این اسید چرب سازنده ی روغن زیتون شکلش توی متن خود کتاب هستش و خوب معلم ما خیلی تاکید داشت که حتما شکلشو یادتون باشه و توی کنکور سوال خیزه

Shahedeh Raiespour در استر سراسری گفته است:
@sara-haghighatrad سلام

اینم عکسش توی خود کتاب

-
@sara-haghighatrad سلام

Shahedeh Raiespour ممنونم🌸
من فک میکردم فقط تعداد کربن اسیدشو بدونم ۱۸ کافیه
نمیدونستم هیدروژنشم بلد باشم -
Shahedeh Raiespour ممنونم🌸
من فک میکردم فقط تعداد کربن اسیدشو بدونم ۱۸ کافیه
نمیدونستم هیدروژنشم بلد باشمShahedeh Raiespour در استر سراسری گفته است:
@sara-haghighatrad سلام

اینم عکسش توی خود کتاب

سلام سارا @Sara-Haghighatrad
این عکس اسید چربی که از کتاب برات فرستادم اسید چرب مربوط به کوهان شتر هستش نه روغن زیتون
توی کتابمون فقط فرمول مولکولی روغن زیتون رو اورده و شکلشو نکشیده و شکلی که هست مال کوهان شتره
اینم عکسش که دقیق برات مشخص کردم من عکسو اشتباهی برات فرستاده بودم ببخشید 🌹

-
@sara-haghighatrad سلام

اینم عکسش توی خود کتاب

سلام سارا @Sara-Haghighatrad
این عکس اسید چربی که از کتاب برات فرستادم اسید چرب مربوط به کوهان شتر هستش نه روغن زیتون
توی کتابمون فقط فرمول مولکولی روغن زیتون رو اورده و شکلشو نکشیده و شکلی که هست مال کوهان شتره
اینم عکسش که دقیق برات مشخص کردم من عکسو اشتباهی برات فرستاده بودم ببخشید 🌹

Shahedeh Raiespour عزیزم🤩
ممنونم🌸 نه اشکالی نداره ک
فقط با توجه به اینکه روغن شکلش توی کتابمون نیست اینو چطوری بلد باشم؟
همینطوری حفظش کنم؟ -
Shahedeh Raiespour عزیزم🤩
ممنونم🌸 نه اشکالی نداره ک
فقط با توجه به اینکه روغن شکلش توی کتابمون نیست اینو چطوری بلد باشم؟
همینطوری حفظش کنم؟@sara-haghighatrad منم خودم چون معلممون گفته بود فقط حفظش کردم چون موقعی که داشتن دومین خود را بیازمایید کتابو درس میدادن بهمون شکلشو برامون کشیدن همینجوری که من برات فرستادم و تاکیید کردن حفظ باشید منم در همین حد بلدم 😅🌹
-
@sara-haghighatrad منم خودم چون معلممون گفته بود فقط حفظش کردم چون موقعی که داشتن دومین خود را بیازمایید کتابو درس میدادن بهمون شکلشو برامون کشیدن همینجوری که من برات فرستادم و تاکیید کردن حفظ باشید منم در همین حد بلدم 😅🌹
Shahedeh Raiespour ممنونم لطف کردی🌸
-
Shahedeh Raiespour ممنونم لطف کردی🌸
@sara-haghighatrad سارا من از یه نظر دیگه ام این سوالو بررسی کردم توی صورت سوال گفته تری گلیسیرید خوب؟
بعد ما تری گلیسیریدو توی فصل دوم زیست دهم وقتی داشت راجب گوارش چربی ها صحبت میکرد کتاب اورده بود که گفته از یه گلیسرول به اضافه سه تا اسید چرب ساخته میشه گلیسرول خودش ۳ تا کربن داره که اگه از ۵۷ تا اون ۳ تارو کمکنیممیشه ۵۴ تا کربن خوب؟ از طرفی گفتسم تری گلیسیرید ۳ تا اسید چرب داره پس ۵۴ رو تقسیم بر ۳ میکنیم میشه ۱۸ تا تعداد اتم های کربنش در میاد و گزینه ۳ و ۴ میرن بین گزینه یک و دو هم میتونیم بگیم که اسید های چرب در ساختار خودشون گروه coohدارن که باید دوتا اکسیژن داشته باشن پس گزینه یک هم رد میشه -
@sara-haghighatrad سارا من از یه نظر دیگه ام این سوالو بررسی کردم توی صورت سوال گفته تری گلیسیرید خوب؟
بعد ما تری گلیسیریدو توی فصل دوم زیست دهم وقتی داشت راجب گوارش چربی ها صحبت میکرد کتاب اورده بود که گفته از یه گلیسرول به اضافه سه تا اسید چرب ساخته میشه گلیسرول خودش ۳ تا کربن داره که اگه از ۵۷ تا اون ۳ تارو کمکنیممیشه ۵۴ تا کربن خوب؟ از طرفی گفتسم تری گلیسیرید ۳ تا اسید چرب داره پس ۵۴ رو تقسیم بر ۳ میکنیم میشه ۱۸ تا تعداد اتم های کربنش در میاد و گزینه ۳ و ۴ میرن بین گزینه یک و دو هم میتونیم بگیم که اسید های چرب در ساختار خودشون گروه coohدارن که باید دوتا اکسیژن داشته باشن پس گزینه یک هم رد میشهShahedeh Raiespour در استر سراسری گفته است:
بعد ما تری گلیسیریدو توی فصل دوم زیست دهم وقتی داشت راجب گوارش چربی ها صحبت میکرد کتاب اورده بود که گفته از یه گلیسرول به اضافه سه تا اسید چرب ساخته میشه گلیسرول خودش ۳ تا کربن داره که اگه از ۵۷ تا اون ۳ تارو کمکنیممیشه ۵۴ تا کربن خوب؟ از طرفی گفتسم تری گلیسیرید ۳ تا اسید چرب داره پس ۵۴ رو تقسیم بر ۳ میکنیم میشه ۱۸ تا تعداد اتم های کربنش در میاد و گزینه ۳ و ۴ میرن بین گزینه یک و دو هم میتونیم بگیم که اسید های چرب در ساختار خودشون گروه coohدارن که باید دوتا اکسیژن داشته باشن پس گزینه یک هم رد میشهاینم شکل کتاب زیست دهم عجب سوال ترکیبی خوبس😍🌸مرسی ازت سارا

-
بعد ما تری گلیسیریدو توی فصل دوم زیست دهم وقتی داشت راجب گوارش چربی ها صحبت میکرد کتاب اورده بود که گفته از یه گلیسرول به اضافه سه تا اسید چرب ساخته میشه گلیسرول خودش ۳ تا کربن داره که اگه از ۵۷ تا اون ۳ تارو کمکنیممیشه ۵۴ تا کربن خوب؟ از طرفی گفتسم تری گلیسیرید ۳ تا اسید چرب داره پس ۵۴ رو تقسیم بر ۳ میکنیم میشه ۱۸ تا تعداد اتم های کربنش در میاد و گزینه ۳ و ۴ میرن بین گزینه یک و دو هم میتونیم بگیم که اسید های چرب در ساختار خودشون گروه coohدارن که باید دوتا اکسیژن داشته باشن پس گزینه یک هم رد میشهShahedeh Raiespour
Wow چ جالب ممنونم🌸 تعداد کربن اوکی
ولی خب ببین گزینه یک و دو هر دوشون دو تا o دارن
متوجه نشدم چطوری گزینه یک و ۲ رو رد کردی ؟ -
بعد ما تری گلیسیریدو توی فصل دوم زیست دهم وقتی داشت راجب گوارش چربی ها صحبت میکرد کتاب اورده بود که گفته از یه گلیسرول به اضافه سه تا اسید چرب ساخته میشه گلیسرول خودش ۳ تا کربن داره که اگه از ۵۷ تا اون ۳ تارو کمکنیممیشه ۵۴ تا کربن خوب؟ از طرفی گفتسم تری گلیسیرید ۳ تا اسید چرب داره پس ۵۴ رو تقسیم بر ۳ میکنیم میشه ۱۸ تا تعداد اتم های کربنش در میاد و گزینه ۳ و ۴ میرن بین گزینه یک و دو هم میتونیم بگیم که اسید های چرب در ساختار خودشون گروه coohدارن که باید دوتا اکسیژن داشته باشن پس گزینه یک هم رد میشهاینم شکل کتاب زیست دهم عجب سوال ترکیبی خوبس😍🌸مرسی ازت سارا

Shahedeh Raiespour
از خودت ممنونمکه اینقدر قشنگ و ترکیبی جوابامو میدی🤗 -
Shahedeh Raiespour
Wow چ جالب ممنونم🌸 تعداد کربن اوکی
ولی خب ببین گزینه یک و دو هر دوشون دو تا o دارن
متوجه نشدم چطوری گزینه یک و ۲ رو رد کردی ؟@sara-haghighatrad من توی دوتا فایل سوال بررسی کردم دوتاشون گزینه اولشون oیدونه بود یعنی اصل سوال کنکور یدونه بوده تعداد اکسیژن گزینه اولش
-
Shahedeh Raiespour
از خودت ممنونمکه اینقدر قشنگ و ترکیبی جوابامو میدی🤗@sara-haghighatrad خواهش میکنم 😍🌹🌸
-
@sara-haghighatrad من توی دوتا فایل سوال بررسی کردم دوتاشون گزینه اولشون oیدونه بود یعنی اصل سوال کنکور یدونه بوده تعداد اکسیژن گزینه اولش
Shahedeh Raiespour اره دقیقا
منم استادم قبلا اینو حل کرده بودن یه دونه بود
اما خب اینم از کنکور ۹۸ خارج اوردم -
Shahedeh Raiespour اره دقیقا
منم استادم قبلا اینو حل کرده بودن یه دونه بود
اما خب اینم از کنکور ۹۸ خارج اوردم@sara-haghighatrad اصلش یدونس اینی که اینجاس لابد اشتباه تایپیبوده
اینو نگاه کن مثلا اینم زده خارج ۹۸

-
@sara-haghighatrad اصلش یدونس اینی که اینجاس لابد اشتباه تایپیبوده
اینو نگاه کن مثلا اینم زده خارج ۹۸

Shahedeh Raiespour اها ک اینطور
گفتم چرا اینجوریه😁
ممنونم🌸