طرح پرچم
-
mahan alizadeh
اگر فرصتش بیشتر بشه اطلاع میدیم@m-an
سلام
طرح پرچم کی قراره بیاد ؟؟؟
چون قرار بودکه این هفته بیاد درضمن طرح پوشش کمیته امداد(100درصد تخفیف)هم در قالب طرح پرچم هسش؟؟؟؟؟ -
@m-an
سلام
طرح پرچم کی قراره بیاد ؟؟؟
چون قرار بودکه این هفته بیاد درضمن طرح پوشش کمیته امداد(100درصد تخفیف)هم در قالب طرح پرچم هسش؟؟؟؟؟ -
@hamed-shakouri 🤲🤲...طرح پرچم برای پک عمومی هم هست دیگه؟؟🌹🌹🙏
-
سلام ببخشید من امروز کار های امضا مدیر و کپی شناسنامه رو انجام دادم اما وقتی میخواستم پست کنم این کد صاپست رو میزدن میگفت کد ملی مطابقت ندارد ولی تو گوگل سرچ میکردیم آدرس و کد پستی می آمد و من همون رو زدم اشکالی ندارد ؟
-
سلام ببخشید من امروز کار های امضا مدیر و کپی شناسنامه رو انجام دادم اما وقتی میخواستم پست کنم این کد صاپست رو میزدن میگفت کد ملی مطابقت ندارد ولی تو گوگل سرچ میکردیم آدرس و کد پستی می آمد و من همون رو زدم اشکالی ندارد ؟
-
سلام من امروز کار های برای طرح پرچم آلا امضا و کپی شناسنامه برای ارسال رو آماده کردم اما در پست کد صاپست رو که میزدم میزد کد ملی مطابقت ندارد ولی تو گوگل سرچ میکردم آدرس و کد پستی می آمد و اون رو زدم اشکالی نداره؟
-
sina Abdi
مگه طرح پرچم برا امسال اومده؟ -
sina Abdi
مگه طرح پرچم برا امسال اومده؟Reza Estendi
فکر نکنم اومده باشه
اگه اومده بود حتما اطلاع میدادن -
سلام خدمت دست اندرکاران آلا که همواره در حال تلاش اند
این سوال فکر کنم تقریبا سوال تمامی بچها هست
طرح پرچم چی شد ؟ کی برنامه اش اعلام میشه ؟
sohrab -
sohrab -
sohrabParsa Amini فکر کنم بعداز کنکور سراسری اعلام میکنن
-
sohrabParsa Amini اگه طرح پرچم هم به ما بدهند فکر کنم از ۵۰۰هزار تومن بیشتر میشه
-
سلام.طرح پرچم کی میاد من فقط تونستم راه ابریشم تخصصی تهیه کنم ولی خیلی دوست دارم بخش عمومی هم تهیه کنم ولی واقعا جور کردنش سخته برام😭..فقط امیدوارم به طرح پرچم🤲..لطفا طرح پرچم زودتر فعال کنید🙏
مررسی🌹🌹🙏
-
خواهشا طرح پرچمو سریعتر اعلام کنید
برنامه راه ابریشم از ۲۵ شروع میشه و میترسیم که عقب بمونیم 😭
M.an@na-h-ass آره والله
خیلی منتظر بودیم ، هم برای پرچم ، هم طرح حکمت و شرايط اقساطی ، چون همه که نمیتونن طرح پرچمو استفاده کنند ، یک سری ها بیشتر نیاز دارن به این طرح
من و خیلی های دیگه به اون طرح های دیگه دل بستیمولی واقعاً داره دیر میشه ( البته که آلا همیشه تلاشش برای عدالت بوده و هست ؛ و همین طرح ها هم آلا لطف میکنه برای ما قرار میده ⚘)
طبق اعلام قبلی ، ۱۰ روز دیگه برنامه شروع میشه !
خب ما باید یه سری کارهایی رو قبل از شروع برنامه انجام بدیم ، مثل دیدن پیله ها ، اینطوری دیر میشه
در ضمن ، من به شخصه نمیدونم حتی اگر این طرح ها بیاد ، میتونم تهیه کنم یا نه ، و این باعث یک سردرگمی میشهلطفاً زودتر ⚘🙏
-
خواهشا طرح پرچمو سریعتر اعلام کنید
برنامه راه ابریشم از ۲۵ شروع میشه و میترسیم که عقب بمونیم 😭
M.an@na-h-ass sohrab
-
پاسخ: زین بی قرار ابریشم
-
ای کاش زود اعلام کنن