اشتباه در ثبت نام
-
سلام دوستان امیدوارم این دم کنکوری حالتون عالی باشه
برا من یه مشکل مسخره پیش اومده
من موقع ثبت نام کنکور گزینه چپ دست بودنو اعلام کردم ولی دیروز ک کارت ورود به جلسه رو گرفتم یه پرینت دیگه از برگه ثبت نامم هم بهم داد ک دیدم چپ دستی رو نزده :/
الان میشه یه طوری حلش کرد ؟ سر جلسه یا قبلش میشه به مسئولای سالن بگم یا اصلا امکان نداره بتونن جابجا کنن؟ اخه خیلی سخته
آدم گردنش میشکنه بخواد4 ساعت کج بشینه
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا -
من موقع ثبت نام کنکور گزینه چپ دست بودنو اعلام کردم ولی دیروز ک کارت ورود به جلسه رو گرفتم یه پرینت دیگه از برگه ثبت نامم هم بهم داد ک دیدم چپ دستی رو نزده :/
الان میشه یه طوری حلش کرد ؟ سر جلسه یا قبلش میشه به مسئولای سالن بگم یا اصلا امکان نداره بتونن جابجا کنن؟ اخه خیلی سخته
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاFatemeh Maleki مشکلی نیست عزیزم وقتی رفتی حوزه به مراقب اعلام کن ممکنه یکمی غر بزنه ولی بهت یه صندلی میده .
همیشه چندتا صندلی خالی برای دست چپا اون ته تهای سالنا میزارن برا همچین چیزی ، نمیخواد خیلی نگران باشی..! -
Fatemeh Maleki مشکلی نیست عزیزم وقتی رفتی حوزه به مراقب اعلام کن ممکنه یکمی غر بزنه ولی بهت یه صندلی میده .
همیشه چندتا صندلی خالی برای دست چپا اون ته تهای سالنا میزارن برا همچین چیزی ، نمیخواد خیلی نگران باشی..!خانومِ_دوست_داشتنی ممنون :hibiscus:
-
Fatemeh Maleki سلام منم چپ دستم و ولی میتونی ب همون مسئول یا مراقب بگی ایشالا که حل شه👍
-
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاFatemeh Maleki مگه ثبت نام کنکور آغاز شده؟
-
Fatemeh Maleki مگه ثبت نام کنکور آغاز شده؟
-
M monirs has marked this topic as solved on
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد