Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
فیزیک دوازدهم
-
سلام دوستان...حل پیلیز
z Gheibi @همیار @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @دانش-آموزان-آلاء -
4 میشه
-
Saleh Esmaily بله
-
خب مشکلش چیه؟
-
Saleh Esmaily مشکلش اینه که متوجه توضیحاتش نمیشم!
میشه شما روش حلتونو بفرستید؟ -
Arefe Heydari
سلام
این چون تابعش درجه دو هست پس یه تقارنی برقراره
گزینه ۱ اگه از اون تقران بریم میبینیم که نمیشه یعنی اون مسافت طی شده در سه ثانیه اول کمتر از ۳ ثانیه دوم هست از روی نمودار میشه فهمید
گزینه دو هم چون میبینم توی ۲ سرعت صفر شده و تغییر جهت داده پس تا ثانیه ۳ جابه جایی با مسافت یکی نیست چون بعد از ۲ دوبارع داره میره بالا
گزینه ۳ بزرگی سرعت متوسط رو هم میشه سرعت وسط اون لحظه گرفت یعنی اینجا برای ۴ ثانیه میشن گفت سرعت توی ثانیه ۲ میشه که میشه صفر و برای ۱ تا ۵ هم میشه ثانیه صفر که که شیب خط یه عدد مثبت میشه پس اینم نیست
پس جواب گزینه چهار میشه و برای تحلیل این هم میگیم که سرعت توی ۳ ثلنیه اول میشه سرعت توی ثانیه ۱.۵ و سرعت توی ثانیه ۱تا۴ هم میشه ۲.۵ و چون اینا نسبت به دو متقارن هستن بزرگی شون برابر هست ولی هب جهتش فرق داره که اونم بزرگی خواسته پس همینه -
احمد قادری واوومتوجه شدم بسیار عالی خیلی ممنونم..حقیقتا سوال با تصاعد عددی و پارامتری حلش کرده بود و یکم پیچیده شده بودمو کلا گیج شده بودم ولی اینجوری گرفتم چی شد
-
Arefe Heydari
خواهش میکنم
من همینجوری حل کردم سه تای اول رد کردم تموم پاسخ نامه رو هم فکر کردم همینطوری گفته
ولی خب کلا استفاده از قواعد تابع توی حرکت خیلی کاربرد داره و گاهی اوقات یه میانبر خوب حساب میشه -
احمد قادری کاملا درسته من کتابم کنکوریوم مهروماه هست ویجاهایی رو از روش های طولانی استفاده کرده که هیچ لزومی هم نداره واسه همین یجاهاییشو گیج میشم بازم ممنون
-