اظطراری...
-
@سینا-0 واقعا خیلییی عالی بود.
واقعا باید سریال ندید چون اگه ببینی تا آخرش باید ببینی تا ببینی چی میشه
فقط من که با آلا درس میخونم آخه فرض کن من کامپیوترمو بردم بیرون از اتاق آخه سر و صدا رو چیکار کنم؟ این فکر واقعا فوق العاده اس چون اگه کامپیوتر و اینترنت نباشه کمر شکن میشی و چاره ای جز درس خوندن تو اتاقی که هیچی جز کتاب نیس نداری...! فقط نمیدونم چطوری این کارو انجام بدم.؟
یعنی پی اس 4 هم بازی کنم؟ یا تفریحات دیگه مثل تماشای فوتبال و والیبال؟
sohil derakhshani
درود
من بعضی اوقات که مهمون داریم میرم (البته میرفتم چون تموم شد دیگه) یه گوشه هندزفری میزنم ، نه صدای من به کسی میرسه نه صدای بقیه به من . اگر دوتا اتاق تو خونه دارین ، میتونین تو یکی کلاساتونو ببینین و اتاق خودتون هم برای خوندن خودتونبرای پی اس و والیبال هم باید به مرور کم بشه ، ناگهانی اگه همه رو بذارین کنار ، هم فشار زیادی بهتون میاد ، احتمال اینکه تا مهر خسته بشین هم زیاده . اگه روزی 3 ساعت بازی میکنین ، بکنینش 2 ساعت ، 1 ساعت ، 1 ساعت در سه روز هفته ، هفته یک ساعت ، دو هفته یک ساعت و دیگه کلا جمع کنین
ساعت مطالعه برای شروع به نظرم 3 یا 4 ساعت خوب باشه و کم کم تا مهر به 6 برسونید و همینقدر برا دهم کافیه ، اگه دوست دارین بیشتر بخونین که خیلی خوبه ، اگر هم نه سعی کنین حداقل 6 رو هرروز تثبیت کنین
برای دانشگاه هم که گفتین ، بابام به خودم میگه ((سینا ، تو برا رتبه 1 تلاش کن که حداقل دو بشی )) منم به شما میگم ، برای تهران تلاش بکنین که حداقل تبریزو بیارین
اینکه دوستان اشاره کردن که پی اسو حالت جایزه طور بذارین هم به نظرم ممکنه خوب باشه .