کم خونده ها دستا بالا
-
سلام بچه ها...درواقع سوال ندارم فردا اولین آزمون کنکور (هنر) هست و پشت بندش هم آزمون های دیگه...فقط خواستم بگم چه یک بشین چه ده هزار بشین هیچی از ارزش های شما کم نمیکنه یا زیاد نمیکنه
ارزش شما رو نه رتبه تون نه شماره حساب بانکی تون نه هیچ عدد دیگه ای تعین نمیکنه فردا روز که موفق شدین تو بهترین رشته ها بهترین دانشگاه ها با بهترین رتبه و بهترین معدل فارق التحصیل بشین وقتی بخوان استخدامتون کنن نمیگن رتبت چند بود معدلت چند بود نمره دیپلمت چند بود ...اگه چیزی رو دوست دارین براش تلاش کردین اگه حق شما باشه اگه اون مدار برا شما خوب باشه همین امسال میشه نباشه هم قطعا خواست خدا بوده قطعا اگر امسال میشد شما با اتفاقات بدی رو به رو میشدین کسی نمیدونه...
از مسیر لذت ببر دوست منو بدون کنکور یه مرحله از زندگی هست نه تمام زندگی
@ریاضیا
@تجربیا
@انسانیا -
دیگه داره اشکم در میاد کنکوریه ۹۹بودم به دلایلی نشد بخونم و فقط حاضری سر جلسل کنکورو زدم تصمیم گرفتم برا ۱۴۰۰قوی بخونم باز هم دو ماه میخوندم یه ماه تعطیلدیگه حالم از خودم بهم میخوره چیکار کنم بنظرتون یعنی میرسه روزی که یه نفس راحت بکشمو بگم اخیش بالاخره کنکورو شکست دادم تجربم بالاس ولی پشتکارم صفر
-
دیگه داره اشکم در میاد کنکوریه ۹۹بودم به دلایلی نشد بخونم و فقط حاضری سر جلسل کنکورو زدم تصمیم گرفتم برا ۱۴۰۰قوی بخونم باز هم دو ماه میخوندم یه ماه تعطیلدیگه حالم از خودم بهم میخوره چیکار کنم بنظرتون یعنی میرسه روزی که یه نفس راحت بکشمو بگم اخیش بالاخره کنکورو شکست دادم تجربم بالاس ولی پشتکارم صفر
https://forum.alaatv.com/topic/20418/رتبه-743-منطقه-و-708-زیرگروه-یک-کنکور-تجربی96/2
https://forum.alaatv.com/topic/7665/از-پشت-کنکور-موندن-تا-داروسازی-بخش-اول/2?_=1625065820444
متن اول یه مصاحبه هست متن دوم از همون شخص هست متن دوم مهم تره
امیدوارم جدی تصمیم بگیری به خودت ثابت کنی لیاقتت خیلییی بیشتر از این حرف هاست...انقدر که یه روز اسمت تو مصاحبه کننده های آلا باشه(البته رتبه یه رقمه که ده سال دیگه کامل یادت میره چند بودی) -
درضمن میدونی چرا؟ چون برنامت رو مکتوب نمیکنی
بنویسش نه فقط برنامه درسی برنامه زندگیت رو بنویس آقا من یه ساعت میخوام ناهار بخورم دو ساعت میخوام ریاضی بخونم باید حموم برم و ... و وقتی مثلا مهر فیزیک سه فصل یک رو خوندی آبان امتحان بگیر آبان که فصل دو رو خوندی آذر از دو فصل امتحان بگیر
درضمن همه خوش بختی ها تو دانشگاه نیست...هر وقت چیزی پیدا کردی که باعث شد تا ساعت سه صبح بیدار بمونی درحالی که چشم هات دارن میرن ولی میخوای ادامه بدی بدون اون چیزی هست که به درد تو میخوره...وقتی حاضر نیستی یه سال برای رسیدن به چیزی منظم بخونی پس دو حالت داره یا دوسش نداری و برات مهم نیست یا تو مسیر اشتباهی هستی پس در مدار درست زندگی قرار بگیر -
منم یه کنکوری ۴۰۰ که ۶ ماهه لای کتابم باز نکرده...
هعیییی -
منم یه کنکوری ۴۰۰ که ۶ ماهه لای کتابم باز نکرده...
هعییییMasih shirdel بخون که عاقبتت مث من نشه