راه ابریشم 1401
-
سلام وقت همگی بخیر🌼💫
کنکور 1401 رشته ریاضی رو درپیش دارم:))
دوستان من راه ابریشم پک کامل رشته ریاضی و عمومی رو تهیه کردم و قصد دارم از 25 تیرماه با برنامه ای ک تیم مشاوران راه ابریشم میخوان بدن پیش برم و سوالم اینکه ت این دو هفته چیکار کنم؟ همه پیله های تخصصی هارو نگاه کنم؟ و مثلا مباحثی ک کم بلدم رو کار کنم؟ بعد اینکه فقط تخصصی هارو بخونم یا اشکالی نداره عمومی هارو هم یکم بخونم مثل زدن تست دینی و ادبیات موضوعی؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید❤️
( پ.ن: تقریبا 2 هفته هست ک خودم دارم یه سری از دروس عمومی و تخصصی پایه رو میخونم و تا یه جاهایی پیش رفتم) -
سلام وقت تو هم بخیر
من توی این مدت میخوام پیله هارو کار کنم بعلاوه عمومی های ازمون قلم چی و اینکه بعد پیله ها هم تا شروع میخوام اون درس هایی که تو اختصاصیا همیشه نقطه ضعفم بوده رو هم مطالعه کنم کمابیش
موفق باشی^^ -
سلام وقت تو هم بخیر
من توی این مدت میخوام پیله هارو کار کنم بعلاوه عمومی های ازمون قلم چی و اینکه بعد پیله ها هم تا شروع میخوام اون درس هایی که تو اختصاصیا همیشه نقطه ضعفم بوده رو هم مطالعه کنم کمابیش
موفق باشی^^samaneh aghazadeh عاالیهه موفق باشی 💪🏻
-
samaneh aghazadeh عاالیهه موفق باشی 💪🏻
این پست پاک شده! -
samaneh aghazadeh عاالیهه موفق باشی 💪🏻
Sarah Ghanaatiyan :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
-
سلام وقتتون بخیر بنده ۱۴۰۱ کنکور دارم و راه ابریشم مناسبم هس و اینکه باید روزی چقدر زمان بگذارم که برنامه ها را به خوبی پیش بره؟
-
سلام وقت همگی بخیر🌼💫
کنکور 1401 رشته ریاضی رو درپیش دارم:))
دوستان من راه ابریشم پک کامل رشته ریاضی و عمومی رو تهیه کردم و قصد دارم از 25 تیرماه با برنامه ای ک تیم مشاوران راه ابریشم میخوان بدن پیش برم و سوالم اینکه ت این دو هفته چیکار کنم؟ همه پیله های تخصصی هارو نگاه کنم؟ و مثلا مباحثی ک کم بلدم رو کار کنم؟ بعد اینکه فقط تخصصی هارو بخونم یا اشکالی نداره عمومی هارو هم یکم بخونم مثل زدن تست دینی و ادبیات موضوعی؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید❤️
( پ.ن: تقریبا 2 هفته هست ک خودم دارم یه سری از دروس عمومی و تخصصی پایه رو میخونم و تا یه جاهایی پیش رفتم)Sarah Ghanaatiyan سلام ببخشید باید روزی چقدر خواند؟ کنکور ۱۴۰۱ و تا کی تمام میشود؟! ممنون از راهنمایی
-
سلام وقتتون بخیر بنده ۱۴۰۱ کنکور دارم و راه ابریشم مناسبم هس و اینکه باید روزی چقدر زمان بگذارم که برنامه ها را به خوبی پیش بره؟
Mohammad hadi askari
سلام. منم ۱۴۰۱ هستم. طبق پرس و جو هایی که داشتم از بچه-های-تجربی-راه-ابریشم و بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم ، راه ابریشم میتونه مناسب هرکسی باشه. یعنی از طرف آلاء اوکیه. مهم شمایید که با تدریس اساتید و اصلا درس خوندن با ویدیو کنار بیاین. تدزیس اساتید که عالیه و من خودم به شخصه با ویدیو اوکیم.
درمورد قسمت دوم سوالتون، همه چی به خودتون بستگی داره. آلاء ث۵ تیرماه برنامه مطالعاتی منتشر میکنه برای راه ابریشم. با اون پیش برید اما این به خودتون بستگی داره که براتون کافی باشه اونقدر زمان گذاشتن یا نه. مثلا شاید شما یه دور یه ویدیو رو ببینید کامل متوجه بشید اما من مجبور باشم سه بار ببینمش. همه چی بستگی به خودتون داره.
سوال بعدیتون، هرچقدر بیشتر بتونید بخونید بهتره اما اگه عادت ندارید یک دفعه با ساعت زیاد شروع نکنید. کم کم مدت مطالعه رو بیشتر کنید و تاجایی که میتونید بخونید. و اینکه نمیشه گفت تا کی تموم میشه. بازم میگم بستگی به شما داره. شما حتی اگر درس ها رو هم زود تر جمع کنید، بی شک تا شب کنکور درگیرید. حالا یا با تست زنی یا با دوره و جمع بندی و... -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد