Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. برنامه های آلاء
  3. راه ابریشم آلاء
  4. دشبورد جدید راه ابریشم
آلا پولمو بالا کشید
M
پارسال راه ابریشم ۲ رو گرفتم که گفته بودن تمدید داره و چیزی قید نکرده بودن که اگه فارق التحصیل باشی نمیتونی تمدیدش کنی یهو دیدم کل فیلمایی که فقط بعضیاشونو دیده بودم از رو پنلم فوت شده رفته من موندمو ۶ میلیونی که به بدبختی جمعش کرده بودم و همش به باد رفت
راه ابریشم آلاء
شیمی پویان نظر
M
سلام بچه ها کسی پی دی اف شیمی راه ابریشم استاد پویان نظرو داره برام بفرسته؟
راه ابریشم آلاء
جزوه‌های راه ابریشم پرو
Eima AmajE
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
شیمی
M
سلام ببخشید کسی پی دی اف راه ابریشم استاد پویان نظرو داره
راه ابریشم آلاء
پرینت جزوه ها
masood khadmlooM
سلام به دوستان من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش اسم سایتش هم topcopy هست با تشکر @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه ابریشم آلاء
فروش کتاب های راه ابریشم
Mobina Talebi 0M
کتاب ریاضیات ریاضی و شیمی و فیزیک راه ابریشم الا رو دارم. الان دانشجو هستم.کتاب ها بسیار تمیز و قابل استفادن. با قیمت خیلی مناسب میفروشم
راه ابریشم آلاء
تست مجموعه رو نفهمیدم
puzzle btyP
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
کنکوری404
msoq sharifM
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته .... چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم هر مشکلی که فکرش رو بکنید ... باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم زندگی همه مراحلش همینه بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان... تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست.... ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا 18 شهریمور ماه1403
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم
HakoH
سلام ورودی یازدهمم میخاستم ببینم به نظرتون وسط سال راه ابریشم و بخرم و شروع کنم ..تقریبا صفرم یا نظر بهتری دارید نظرتونه@ریاضیا @ریاضی-فیزیک @تجربیا @تجربی @دانش-آموز-کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم @دهم
راه ابریشم آلاء
فیزیک ابریشم2
Siavash ForghaniS
ببخشید من واسه ابریشم2 استاد کارزانیان رو انتخاب کرده بودم ولی یاری واسم اومده خواهشا کمکم کنید لطفا!!
راه ابریشم آلاء
استاد ریاضی راه ابریشم
ا
سلام بچه ها من میخوام راه ابریشمو خریداری کنم بین استادثابتی و نباخته گیر کردم کدومو انتخاب کنم نظرتونو میخوام کدوم بهتره ؟
راه ابریشم آلاء
مقایسه نقطه ذوب سلیس و الماس
maryam mirrM
بچه ها انتالپی پیوند si-o بیشتر از c-c هست ولی توی جزوه راه ابریشم هنگام مقایسه نقطه ذوب ترکیبات کووالانسی اینطوری نوشتن سیلیسیم<سیلیس<سیلیسیم کربید<الماس این ترتیب درسته؟؟؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه ابریشم آلاء
مشکل دارم توی حل تشریحی
Hosein MoharamkhniH
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
افرادی که راه ابریشم آقای طلوعی رو داشتن
Fateme SamaeiF
سلام دوستان من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
راه ابریشم آلاء
فروش جزوات راه ابریشم
Zahra Ilanlou 0Z
با سلام خدمت دوستان تمامی جزوات راه ابریشم آلا چه دروس تخصصی ریاضی و چه دروس عمومی به فروش می رسد ( کنکور دادم و دیگه احتیاج ندارم) ، جزوات تخصصی ۹۵ درصد نو و دروس عمومی ۱۰۰ درصد نو هستند ، جزوات کاملا جلد شده و جزوات تخصصی سیمی شده هستند( تمامی جزوات رنگی و از سایت چی بخونم خریداری شده بودند)
راه ابریشم آلاء
مهلت استفاده
fatemeh asadi 1F
من راه ابریشم رو برای سال 1401 داشتم. الان روی پروفایلم نیست. پاک شده یعنی؟ فقط یه سال میشه ازش استفاده کرد؟؟؟ @دانش-آموزان-آلاء
راه ابریشم آلاء
فروش جزوه‌های راه ابریشم پرو رشته ریاضی‌فیزیک
آمـاجآ
سلام دوستان، کتاب‌های آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد) شیمی استاد پویانفر 5 درصد فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد استفاده کردم. جزوه‌ها تمیزن و در حد نو و می‌تونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید ‌:‌) کتاب‌های تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم می‌دم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات چون این‌جا نشد عکس‌ها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار می‌دم.. https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه ابریشم آلاء
برنامه مطالعاتی
M LOTFIM
سلام دوستان من راه ابریشم قدیمی رو دارم با کتابای عمومی و تخصصی ،اما تو برنامه مطالعاتي 1402 فقط برای درس های تخصصی برنامه نوشته شده , کسی برنامه مطالعاتی سال قبل تر که عمومی ها هم بودن رو داره؟ @مشاور-ابریشم @مدیر-محصول-ابریشم @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
راه ابریشم آلاء
روز اولتون چطور بود ^-^
F
مال خودم انگار دیروز بود که میرفتم مدرسه و انگار نه انگار سه ماه تعطیل بودم:/ در کل همیشه دیدن دوستا حال ادمو خوب میکنه..ولی کادر مدرسه عوض شده و خیلی خورد تو ذوق هممون:/ البته میدونستیم عوض شده ولی امید داشتیم بهتر باشه(امید های واهی) @ریاضیا @تجربیا @یازدهم @دهم @دوازدهم
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم پرو ۱۴۰۲
M_ahM
سلام من راه ابریشم پرو رو پارسال خریداری کردم و علی رغم اینکه قرار بود همیشه تو پروفایلمون بمونه حذف شد و ماها تو دردسر افتادیم گفتن برای خرید راه ابریشم ۲ بهمون تخفیف تعلق میگیره آیا واقعا همچین اتفاقی افتاده؟
راه ابریشم آلاء

دشبورد جدید راه ابریشم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده راه ابریشم آلاء
راه ابریشمدشبوردتغییر
615 دیدگاه‌ها 112 کاربران 18.0k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • .1381sahar. .1381sahar

به نظرم به جای این که یه بخش داشته باشیم پیله قبل از هر فرسنگ پیله داشته باشیم این رو بیشتر برا ریاضی میگم مثلا میریم تو مثلثات بعد آذر ماه هست بعد ما پیله مثلثات رو تو مهر ماه دیدیم طبیعتا یادمون رفته به نظرم این برا ریاضی بهتره و این که خواهش میکنم حسابان هندسه گسسته آمار ریاضی ها رو دسته بندی کنین پیدا نمیشن اصلا فیام ها همش گم میشن مثلا یه نفر میگه اقا من اصلا فعلا نمیخوام هندسه یک بخونم بعد این تو فرسنگ یک هست هی قاطی میکنه

Shahab EbadiS آفلاین
    Shahab EbadiS آفلاین
    Shahab Ebadi
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@1381sahar

سلام دوست عزیز، سپاس از نظر شما

این موردی که فرمودید رو باید با مدیر محصول راه ابریشم در میون بزارید چون در واقع یک مورد محتواییه، ولی خب از راه حل های اون میشه به تماشای پیله ها به صورت مرحله ای اشاره کرد.

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • alireza mehrandish 0A آفلاین
      alireza mehrandish 0A آفلاین
      alireza mehrandish 0
      دانش آموزان آلاء

سلام من یه پیشنهاد دارم و پیشنهاد من در مورد جزوه های راه ابریشم هستش اگه امکان دارد وقتی جزوه ها رو اپلود میکنید همه جزوه هارو به صورت یک عدد پی دی اف در بیارید که اگر کسی مثل من جزوه هارو پرینت میگیره و میخونه سر در گم نشه مثلا من بار ها برای خودم پیش اومده که یدونه جزوه رو دو بار پرینت گرفتم 🤦♂ 😁

mahan alizadehM Shahab EbadiS 2 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • alireza mehrandish 0A alireza mehrandish 0

سلام من یه پیشنهاد دارم و پیشنهاد من در مورد جزوه های راه ابریشم هستش اگه امکان دارد وقتی جزوه ها رو اپلود میکنید همه جزوه هارو به صورت یک عدد پی دی اف در بیارید که اگر کسی مثل من جزوه هارو پرینت میگیره و میخونه سر در گم نشه مثلا من بار ها برای خودم پیش اومده که یدونه جزوه رو دو بار پرینت گرفتم 🤦♂ 😁

mahan alizadehM آفلاین
        mahan alizadehM آفلاین
        mahan alizadeh

alireza mehrandish 0
        واااااااایییییییی چه چیز حقی گفتی
        این خیلی بده که ما خودمون باید بگردیم ببینیم که ترتیب چی به چیه خودمون مرتبش کنیم و تازه بعضی اوقات جا به جا میچینیم اصلا اوضاع داغون میشه
        واقعا ای کاش بشه که همه فرسنگا مثلا یدونه جزوه داشته باشن نه 10 تا

alireza mehrandish 0A 1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • mahan alizadehM mahan alizadeh

alireza mehrandish 0
          واااااااایییییییی چه چیز حقی گفتی
          این خیلی بده که ما خودمون باید بگردیم ببینیم که ترتیب چی به چیه خودمون مرتبش کنیم و تازه بعضی اوقات جا به جا میچینیم اصلا اوضاع داغون میشه
          واقعا ای کاش بشه که همه فرسنگا مثلا یدونه جزوه داشته باشن نه 10 تا

alireza mehrandish 0
          دانش آموزان آلاء

mahan alizadeh دقیقااااا

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • M.anM M.an

سلام به آلایی های راه ابریشمی
            بچه ها قراره دشبرد راه ابریشم رو تغییر بدیم 😃
            به نظرتون چه تغییراتی نیاز داره؟
            هر تغییری که لازم میدونین رو اینجا برامون بنویسین تا ما هم بررسی کنیم و در تغییرات داشته باشیم

توجه: این تاپیک صرفا برای دشبورد راه ابریشم می باشد نه موضوعات دیگر مربوط به راه ابریشم

@دانش-آموزان-آلاء
            @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
            @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم

Alireza a2A آفلاین
            Alireza a2A آفلاین
            Alireza a2
            تجربی دانش آموزان آلاء

@m-an
            سلام اگه بشه فیلم هایی که دیدیم رو به عنوان دیده شده تیک بزنیم یا یجوری مشخص باشه کدوم فیلم ها رو دیدم و کدوم فعالیت هارو انجام دادیم عالی میشه

Shahab EbadiS 1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • Sina SinaS Sina Sina

Shahab Ebadi سلام استاد عبادی
              خسته نباشید
              لطفا جزوه های شیمی رو یه نگاه بندازین اخه بعضی صفحه هاش خیلی خالیه مثلا دو تا تست آسون بقیش کلا خالی

Zahra.HDZ آفلاین
              Zahra.HDZ آفلاین
              Zahra.HD
              فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Sina Sina ای گفتی واقعا جزوه ها خیلی جای خالی داره مثلا تو جزوه فارسی 4تا بیت رو با یه سایز فونت خیلی گنده تو یه صفحه نوشتن😕اگه یکم بافاصله ی کمتر نوشته بشه میتونین 10 ص رو تو 5یا6 ص جا بدن

So
              What is the point
              of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • sogand lavaeiS آفلاین
                sogand lavaeiS آفلاین
                sogand lavaei
                دانش آموزان آلاء

سلام روزتون بخیر من تموم سال رو فقط با آلا پیش رفتم و واقعا راضی ام اما یه مسئله هست که راه ابریشم جدید حتی برنامه ریزی هم داره
                میشه لطفا برای ماهم که راه ابریشم 1400 رو گرفتیم یک برنامه ریزی قرار بدید؟
                و خیلی عالی میشه اگر بتونیم فعالیتهایی که انجام دادیم و فیلمهایی رو که دیدیم در قالب یک چک لیست مشخص کنیم.
                خیلی ممنونم از اینکه همراه همیشگی ما هستین😊

1
                • alireza mehrandish 0A alireza mehrandish 0

Shahab EbadiS آفلاین
                  Shahab EbadiS آفلاین
                  Shahab Ebadi

alireza mehrandish 0

این مورد رو تو تاپیک مربوط به راه ابریشم مطرح کنید تا جناب یزدیان، مدیر محصول راه ابریشم بهتون پاسخ بدن،

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • Alireza a2A Alireza a2

@m-an
                    سلام اگه بشه فیلم هایی که دیدیم رو به عنوان دیده شده تیک بزنیم یا یجوری مشخص باشه کدوم فیلم ها رو دیدم و کدوم فعالیت هارو انجام دادیم عالی میشه

Shahab EbadiS آفلاین
                    Shahab EbadiS آفلاین
                    Shahab Ebadi

Alireza a2

این قابلیت رو دوستان زیادی درخواستشو داشتن و ما هم بنا به احترام به نظرات شما عزیزان بررسی هامون رو برای رسیدن به این قابلیت شروع کردیم، به لطف خدا و تلاش تیم آلاء قصد داریم که این قابلیت کاربردی رو به داشبورد راه ابریشم اضافه کنیم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • sogand lavaeiS sogand lavaei

سلام روزتون بخیر من تموم سال رو فقط با آلا پیش رفتم و واقعا راضی ام اما یه مسئله هست که راه ابریشم جدید حتی برنامه ریزی هم داره
                      میشه لطفا برای ماهم که راه ابریشم 1400 رو گرفتیم یک برنامه ریزی قرار بدید؟
                      و خیلی عالی میشه اگر بتونیم فعالیتهایی که انجام دادیم و فیلمهایی رو که دیدیم در قالب یک چک لیست مشخص کنیم.
                      خیلی ممنونم از اینکه همراه همیشگی ما هستین😊

Shahab EbadiS آفلاین
                      Shahab EbadiS آفلاین
                      Shahab Ebadi
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Shahab Ebadi انجام شده

sogand lavaei

خوشبختانه هم داشبورد جدید و هم برنامه‌ مطالعاتی راه ابریشم برای دوستانی که راه ابریشم پارسال رو تهیه کردن در دسترس خواهد بود و میتونید از امکاناتش استفاده کنید. چک لیست رو هم بر اساس جلسات هر فرسنگ، در نظر داریم به داشبورد اضافه کنیم.

sogand lavaeiS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      4
                      • Shahab EbadiS Shahab Ebadi

sogand lavaei

خوشبختانه هم داشبورد جدید و هم برنامه‌ مطالعاتی راه ابریشم برای دوستانی که راه ابریشم پارسال رو تهیه کردن در دسترس خواهد بود و میتونید از امکاناتش استفاده کنید. چک لیست رو هم بر اساس جلسات هر فرسنگ، در نظر داریم به داشبورد اضافه کنیم.

sogand lavaeiS آفلاین
                        sogand lavaeiS آفلاین
                        sogand lavaei
                        دانش آموزان آلاء

Shahab Ebadi ممنونننن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • Pilot AliP آفلاین
                          Pilot AliP آفلاین
                          Pilot Ali
                          دانش آموزان آلاء

درود بر شما و تموم آلائی های عزیز. نکته ای که به نظرم رسید بحث یه تقویم یا یه چیزیی که هر روز به ما برنامه اون روز رو بطور اجمالی نشون بده. به قول انگلیسیا یدونه to do list کوچیک گوشه صفحه ای یا یه مکانی دیگه باشه و ما هر کاری از برنامه رو که پیش میبریم جلوش تیک بزنیم. من همیشه یدونه لیست وظایف روزانه دارم و گفتم شاید خیلی خوب باشه اینجا هم😋

4
                          • Pilot AliP Pilot Ali

درود بر شما و تموم آلائی های عزیز. نکته ای که به نظرم رسید بحث یه تقویم یا یه چیزیی که هر روز به ما برنامه اون روز رو بطور اجمالی نشون بده. به قول انگلیسیا یدونه to do list کوچیک گوشه صفحه ای یا یه مکانی دیگه باشه و ما هر کاری از برنامه رو که پیش میبریم جلوش تیک بزنیم. من همیشه یدونه لیست وظایف روزانه دارم و گفتم شاید خیلی خوب باشه اینجا هم😋

Shahab EbadiS آفلاین
                            Shahab EbadiS آفلاین
                            Shahab Ebadi

Pilot Ali

بله این موارد رو دوستان آلایی پیش تر گفتن و ما هم تصمیم گرفتیم توی داشبورد جدید راه ابریشم قرارشون بدیم

R 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • Arshia BehrozzziA آفلاین
                              Arshia BehrozzziA آفلاین
                              Arshia Behrozzzi
                              دانش آموزان آلاء

سلام به خانواده آلا امیدوارم حالتون خوب باشه به نظرم چیزی که میتونه اضافه بشه کیفیت 720x265 برای دانلود هاست تا هم کیفیت و هم حجم کمتری در ویدیو ها شاهد باشیم
                              و نکته بعدی وجود یه لینک دانلود برای دانلود کل فرسنگ ها
                              و اینکه هر ویدیو خودش اسم داشته باشه و به صورت عدد نباشه مثلا به جای 9880098xyds بتونیم شاهد قسمت اول فرسنگ یک باشیم به طور مثال ممنون از تیم خوب آلا

Reza EstendiR Shahab EbadiS 2 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • Arshia BehrozzziA Arshia Behrozzzi

سلام به خانواده آلا امیدوارم حالتون خوب باشه به نظرم چیزی که میتونه اضافه بشه کیفیت 720x265 برای دانلود هاست تا هم کیفیت و هم حجم کمتری در ویدیو ها شاهد باشیم
                                و اینکه هر ویدیو خودش اسم داشته باشه و به صورت عدد نباشه مثلا به جای 9880098xyds بتونیم شاهد قسمت اول فرسنگ یک باشیم به طور مثال ممنون از تیم خوب آلا

Reza EstendiR آفلاین
                                Reza EstendiR آفلاین
                                Reza Estendi
                                دانش آموزان آلاء دوازدهم

Arshia Behrozzzi
                                خیلی موافقم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • Arshia BehrozzziA Arshia Behrozzzi

Shahab EbadiS آفلاین
                                  Shahab EbadiS آفلاین
                                  Shahab Ebadi

Arshia Behrozzzi

خب این موردی که در رابطه با کیفیت فیلم ها فرمودید موجب افزایش حجم ورودی به سرور میشه و با توجه به محتوا، قطعا حجم کمی هم نخواهد بود، ولی خب در کل این مورد مربوط به طراحی داشبورد نیست و یک مسئله محتوایی محسوب میشه، بنده پیشنهادشو به واحد مربوطه میدم.
                                  مورد دومی هم که فرمودید در رابطه با نام فایل های دانلودی رو حتما بررسی میکنیم و در صورت امکان از نظر توان و زمان تیم فنی، حتما به مرحله اجرا میرسونیمش، در غیر این صورت هم سعی میکنیم بتونیم از راه های دیگه این مشکل رو حل کنیم.

اهوراا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  5

Arshia Behrozzzi

خب این موردی که در رابطه با کیفیت فیلم ها فرمودید موجب افزایش حجم ورودی به سرور میشه و با توجه به محتوا، قطعا حجم کمی هم نخواهد بود، ولی خب در کل این مورد مربوط به طراحی داشبورد نیست و یک مسئله محتوایی محسوب میشه، بنده پیشنهادشو به واحد مربوطه میدم.
                                    مورد دومی هم که فرمودید در رابطه با نام فایل های دانلودی رو حتما بررسی میکنیم و در صورت امکان از نظر توان و زمان تیم فنی، حتما به مرحله اجرا میرسونیمش، در غیر این صورت هم سعی میکنیم بتونیم از راه های دیگه این مشکل رو حل کنیم.

اهوراا آفلاین
                                    اهوراا آفلاین
                                    اهورا
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط اهورا انجام شده

Shahab Ebadi
                                    سلام و درود
                                    روزتون خوش 🌹 🌹 🌹
                                    من قبلا نظراتم رو گفته بودم ولی یه فکر جدید به ذهنم رسید
                                    اگه داشبورد جدید جا داشت یه کرنومتر هم برامون قرار بدید که بتونیم ساعت مطالعه هر درس رو ثبت کنیم ، اگهخ به صورت پیش فرض قابلیت ثبت تایم هم واسه هر درس تو کرنومتر جدا باشه خیلی کمکمون میکنه

1.png

2
                                    • اهوراا اهورا

Shahab Ebadi
                                      سلام و درود
                                      روزتون خوش 🌹 🌹 🌹
                                      من قبلا نظراتم رو گفته بودم ولی یه فکر جدید به ذهنم رسید
                                      اگه داشبورد جدید جا داشت یه کرنومتر هم برامون قرار بدید که بتونیم ساعت مطالعه هر درس رو ثبت کنیم ، اگهخ به صورت پیش فرض قابلیت ثبت تایم هم واسه هر درس تو کرنومتر جدا باشه خیلی کمکمون میکنه

Shahab EbadiS آفلاین
                                      Shahab EbadiS آفلاین
                                      Shahab Ebadi

@سجاد-ذوالفقاری

در حال حاضر قابلیت های داشبورد جدید راه ابریشم رو به نوعی نهایی کردیم و در مرحله طراحی هستیم.
                                      این موردی که فرمودین رو ان شاء الله برای برروزرسانی های ماه های آینده بررسی میکنیم و در صورت نیاز و امکان، به مرحله اجرا میرسونیمش

اهوراا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3
                                      • Amirmahdi ReghatA آفلاین
                                        Amirmahdi ReghatA آفلاین
                                        Amirmahdi Reghat
                                        دانش آموزان آلاء

سلام خدا قوت
                                        میخواستم بگم که اگه امکانش هست جزوات هر درس رو یکجا قرار بدین که دانلود و پرینت آن راحت تر باشه.
                                        خیلی ممنون 🌹

1

@سجاد-ذوالفقاری

در حال حاضر قابلیت های داشبورد جدید راه ابریشم رو به نوعی نهایی کردیم و در مرحله طراحی هستیم.
                                          این موردی که فرمودین رو ان شاء الله برای برروزرسانی های ماه های آینده بررسی میکنیم و در صورت نیاز و امکان، به مرحله اجرا میرسونیمش

اهوراا آفلاین
                                          اهوراا آفلاین
                                          اهورا

Shahab Ebadi
                                          خیلی ممنون از شما که زحمت کشیدید 🌹 🌹 🌹
                                          مشتاقانه منتظریم طراحی جدید رو ببینیم

1.png

1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • 30
                                          • 31
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه