سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
منابع دهم
-
سلام دوستان من امسام وارد پایه دهم میشم و ویدیو های این اساتید رو دانلود کردم بنظرتون در کنار هر درس چه منبع دیگه ای نیاز دارم؟
شیمی استاد گودرزی
فیزیک استاد یاری
ریاضی استاد لکستانی
زیست استاد موقاری -
غلامحسن شهرکی
سلام
شیمی خود استاد گودرزی کتاب تست نشر الگو رو تحلیل و حل میکنن پس همونو بگیرید عالی میشه
زیست خیلی سبز درسنامه خیلی خوبی داره
فیزیک منبع لازم نیست کافیه جزوه خود دبیر رو تهیه کنید واقعا عالیه اما اگه خواستین بگیرین میتونین میکرو بگیرین ولی بازم میگم جزوه خود استاد خیلی عالیه و کافیه
ریاضی مهرماه خوبه ریاضی اگر نتونستید با تدریس آقای لکستانی کنار بیاین صفر تا صد آقای امینی به همراه آقای ثابتی رو ببینید -
-
Maryam Nateqi ممنون.
فقط بنظرتون در زیست پایه دهم تدریس استاد ذبحی نفت بهتره یا استاد موقاری؟ -
غلامحسن شهرکی
خب به شما بستگی داره که چی میخواین
آقای ذبحی خیلی کنکوری درس نمیدن میدنا ولی نه خیلی ولی همونم خوبه و نمودار های خیلی عالی میکشن آقای موقاری بیشتر مفهمومی من خودم آقای موقاری نگاه میکنم عالین البته هر دو دبیر عالین ولی بنظر من آقای موقاری چون هم راحت تر ارتباط میگیرین و هم کنکوری تره تازه یه خبر خوب آقای موقاری امسال دهم جدید ضبط میکنن
پس آقای موقاری رو نگاه کنین بنظرم
درنهايت یه چیزی که میخواستم بگم و بر حسب تجربه خودمه فیلما رو بادقت نگاه کنید یه دونه فیلم ببینید با کیفیت بالا خیلی بهتر از 20 فیلم با کیفیت پایینه هدف تون هم تموم کردم فیلم ها نباشه وقتی فیلم زیست میبینین همون قسمتی که دیدین رو بخونین بعد تست بزنین بعد برید سراغ فیلم بعدی -
غلامحسن شهرکی
یه چیزی دیگه ای که دلم نیومد نگم
از الان سعی کن آهسته و پیوسته بیای مطمئن باش موفق میشی برات مهم نباشه که ی ورودی دهمی مثل خودت چند ساعت میخونه و.....
یه ساعت مشخص رو تو روز بخون نه کم نه زیاد همیشه همونقدر و هر ماه نیم ساعت اضافه کن اینطوری عادت میکنی و به هو میبینی ساعت مطالعه بالا و با کیفیت بالا داری
این خیلی عالیه به خودت سخت نگیر عجله هم نکن
از الان اگه روزی 3 یا 4 ساعت هر روز شروع کنی خیلی بهتری از کسایی که ی روز 6 ی روز 9 ی روز هیچی نمیخونن
این نکات رو بهش عمل کنی مطمئن باشه موفق میشی -
Maryam Nateqi بله چشم حتماً، سپاس از لطفتون.
حقیقتش امسال برای تیزهوشان خیلی تلاش کردم اما قبولیم رو بعید میدونم و تصمیم گرفتم از الآن با همت برای کنکور بخونم .
انشاءالله از مرداد ماه شروع میکنم و طبق بودجه بندیم هر موضوعی رو بعدش تست میزنم و تحلیل میکنم.
ممنون از مشاورتون -
غلامحسن شهرکی
خواهش میکنم وظیفه ام دونستم اشتباهاتمو بگم تا استفاده کنی
به امید رتبه شدنت مرد جوان -
غلامحسن شهرکی در منابع دهم گفته است:
سلام دوستان من امسام وارد پایه دهم میشم و ویدیو های این اساتید رو دانلود کردم بنظرتون در کنار هر درس چه منبع دیگه ای نیاز دارم؟
شیمی استاد گودرزی
فیزیک استاد یاری
ریاضی استاد لکستانی
زیست استاد موقاری -
شیمی استاد گودرزی
فیزیک استاد یاری
ریاضی استاد لکستانی
زیست استاد موقاری -
Maryam Nateqi سلام وقتتون بخیر.
جسارتاً بر اساس تجربه شما چه اساتیدی در پایه دهم (فصر تاصد) بهتر تدریس میکنند؟ -
غلامحسن شهرکی
سلام صبح شما بخیر
زیست :آقای موقاری
فیزیک :آقای یاری
شیمی :دهم آقای گودرزی یازدهم آقای پویان نظر
ریاضی :من آقای لکستانی رو دیدم خودم اما باهاشون ارتباط نگرفتم شما اگه ارتباط گرفتید نگاه کنید در غیر این صورت صفرتا صد آقای امینی به همراه صفرتا صد کنکور آقای ثابتی (دروسی که مربوط به دهم میشه) رو ببینین
در نتیجه خودتون انتخاب های درستی داشتین
زیست، شیمی، فیزیک رو اگه امسال همین استاد ها رو ببینین به درصد بالایی میرسید ریاضی هم همینطور اما باید تعداد تست بیشتری حل کنید در کنارش
زمانی که فیلما رو نگاه میکنین خودتون تست رو حل کنین مخصوصا فیزیک (جزوه خود آقای یاری کافیه ببینید چقدر تاکید میکنم) -
Maryam Nateqi بله چشم حتماً.
سپاس از لطف بیکرانتون -
غلامحسن شهرکی
خواهش میکنم
در پناه حق موفق باشی