نبود مشاور می تونه در عدم پیشرفت اثرگذار باشه؟
-
نبود مشاور می تونه در عدم پیشرفت اثرگذار باشه؟ و شما مشاوری خوب با هزینه متوسط میشناسید؟
@دانش-آموزان-آلاء
کنکوری موفق
@یازدهم -
نبود مشاور می تونه در عدم پیشرفت اثرگذار باشه؟ و شما مشاوری خوب با هزینه متوسط میشناسید؟
@دانش-آموزان-آلاء
کنکوری موفق
@یازدهمahoora bahramizadeh سلام
من با کلی مشاور صحبت کردم هیچ کدوم فایده نداشت ، صرفا یه برنامه میدن که خیلی دقتی هم روی شخصی سازیش ندارن به علاوه این که بعضیاشون روح و روان بچهها رو هم تخریب کردن
البته هستن مشاورایی که واقعا همراهان اما من پیدا نکردم، دونفردانشجو خیلیییییی به من کمک کردن اونا میفهمیدن من چی میگم مشکلم کجاست چه جوری باید رفعش کنم چون این مسیر رو رفته بودن
همه اینها به علاوه این که وقتی بهتون توصیه ای میکنن عمل کنید و هیچ حرفی مهم تر از این نیست که شما باید خوب درس بخونید -
@دانش-آموزان-آلاء
کنکوری موفق
@یازدهمahoora bahramizadeh سلام
مشاوره راه ابریشم هست دیگه
مشاوری دلسوز تر از استاد یاری میشه پیدا کرد مگه؟ -
ahoora bahramizadeh سلام
مشاوره راه ابریشم هست دیگه
مشاوری دلسوز تر از استاد یاری میشه پیدا کرد مگه؟ -
@دانش-آموزان-آلاء
کنکوری موفق
@یازدهمahoora bahramizadeh برایمن مشاور هیچتاثیرنداشتجز پولاضافه
-
@دانش-آموزان-آلاء
کنکوری موفق
@یازدهمahoora bahramizadeh k نب.د مشاور فقط باعث پیشرفت میشه (:
-
@دانش-آموزان-آلاء
کنکوری موفق
@یازدهمahoora bahramizadeh نخیر
کسی که بخواد بخونه خودش راهشو پیدا میکنه
آزمون آزمایشی که هست. انقدر تلاش میکنه تا خودشو بکشه بالا. آزمون ها خودشون بهترین مشاور البته بعد خدا هستن