مشاوره ویژه شب کنکور 1400 ریاضی، تجربی انسانی
-
@dr-aryan درسنامه ها تایمش استاندارد بود، راه ابریشم از لحاظ درس و تست هیچ چیزی کم نداشت.
هدیه و اینا پاسخ کسایی بود که گفتند بعد از عید چی کار کردید...
یک نظر سنجی از هزاران ابریشمی انجام شده به موقعش نتایج آن منتشر می شود. چون یک سری قسمت هاش باکس توضیحات داشت داریم با دقت می خوانیم توضیحات بچه ها رو و کلاسه بندی می کنیم.sohrab درمورد درسنامه اقای موقاری هم حتی میگفتن ک ی کلیپ نیم ساعته یک ساعت زمان میبره جزوه نویسی پاز زدن و اینچیزا ولی من محاسبه کردم زمانی ک میدادن برا دیدن فیلما همون مثلا نیم ساعت فیلم حساب شده بود ن بیشتر ک این رو توی الاخونه درمیون گذاشتم اگ اشتباه نکنم فک کنم تیکت هم زدم اما چیزی عوض نشد استاندارد ینی اینکه بچه ها برسن ببینن دیگ ما نمیرسیدیم من تنها نبودما خیلیا بودن
درست میفرمایید
ارع من خودم جزئ کسایی بودم ک تا پیامک نظرسنجی اومد شرکت کردم و واقعا هم از کیفیت اموزشی راضی بودم و عالی بودن الان اینچیزایی ک گفتم من همش درمورد انتشار و بحث های دیگه بود و ی چیز دیگ اینکه من جزوه فیزیک رو ی گزینه انتخاب کردم اما باکسی نیاورد ک دلیلمو بنویسم و اینکه درکل نظرسنجی هم فکر عالی ای بود و میتونستید همین بحث زمان انتشار و تایم مناسب برا دیدن فیلما رو بهش اضافه کنید -
sohrab
اقا سهراب
درسته الا خیلی ب ما هدیه و تخفیف داد و اول صحبت هام هم گفتن ما واقعا با تمام وجود ممنونشیم
ولی الان بحث تخفیف و هدیه نیست
بحث خود راه ابریشمه و بحث انجمن
بله ما کسی نیستیم ک بدون راهنمایی فیلم ببینیم من منظورم کل ویدئو ها نبود من منظورم ویدئو های درسنامه بود فقطدرمورد لایو توی برنامه خودتون نوشتید ک لایو
بعد اگر هم پرسش و پاسخ نمیشه حداقل ی لایو انگیزشی ک میشد اینطور نیست ؟و ک توقع ما بالاست ی دلیل داره
اونم تبلیغاتیه ک الا منتشر میکنه و با توجه ب اون حرفا و فکت هایی ک توی تبلیغات گفته میشه درمورد یک پکیج ماهم توقع داریم همون جور باشه اون پکیجو در اخر اینکه ی نفر ب هر دلیلی تاخیر ، نداشتن تایم مناسب توی برنامه ای ک الا واسه راه ابریشم ریخته و بر اساس اون میگفت مثلا تا سه شنبه اینارو ببینید و همه اینا اگر ی نفر نرسه بخونه نا امید بشه ی جا خسته بشه و دست بکشه نتیجش میشه این ک درسا رو نتونه خوب بخونه و حتی خیلیاشو نخونه
وقتی هم درسی خونده نشده باشه چ فایده اصلا بگن همه پکیج های جمع بندی کنکوری برا اون دانش اموز
فایده ای نداره چون نمیتونه استفاده کنه
ما بحثمون راه ابریشمه ک ی راه کامله و باید اونجا اموزش دید درسارو
لطفا مشکلاتی ک درمورد راه ابریشم رو ک گفتیم با بحث تخفیف ها و هدیه ها پاسخ ندید اگر اونا رو واضح تر پاسخ بدید بهتره بنظرم
بازم ممنون ک وقت گذاشتید و پاسخ دادید@dr-aryan
من مهم ترین ناراحتیم این پاسخ های عجیبیه که نسبت به حرف / خواسته / نیاز / درد و دل/ مشورت میشنویم
مخصوصا از پشتیبان ها
من خودم توی یه تاپیک دیدم که بالای ۱۰۰ تا پیام بود که اگه میشه(بشه) آقای محمد علی امینی راد رو تو تیم درسی راه ابریشم یا حتی مشاورش که داره آپدیت میشه ببینیم تا بتونه هم بهمون برنامه بده هم روحیه و هممون میدونیم که هیچکی به پای ایشون تو روحیه دادن نمیرسه
ایشون با اون کارگاه نکته و تست محشرشون توی ذهن همهی آلایی ها تا ابد ماندگار شد
و بعد مجموعه فیلم های مشاورشون که اگه اشتباه نکنم شامل ۵۷ تا فیلم هست که هنوز با گذشت چند سال از خیلی از فیلم های مشاورهای بهتر و کیفیت بالاتری داره
ولی آقای یزدیان گفت تیم مشاوره رو بستیم و دیگه پیشنهاد فرد جدید ندید
و این با جمله خود آقا سهراب که توی زین بی قرار گفتن تنها چیزی که توی آلا ثابته تغییره در تضاد شدیده و برای اینکه بحث رو عوض کنن پیام جدیدی دادن که حواسا پرت بشه ولله قصدم تخریب نیست
به خدا من دو ساله آلاییم و از بودن در کنارشون لذت میبرم اما یکم از آرمان هامون دور شدیم
الان خواسته من داشبرد جدید و نقشه جدید و اینجور چیزا نیست
خواسته من اینه که به جای همهی اینا آقای امینی رو داشته باشیم
عاشق همهی آلایی ها هم هستم -
sohrab درمورد درسنامه اقای موقاری هم حتی میگفتن ک ی کلیپ نیم ساعته یک ساعت زمان میبره جزوه نویسی پاز زدن و اینچیزا ولی من محاسبه کردم زمانی ک میدادن برا دیدن فیلما همون مثلا نیم ساعت فیلم حساب شده بود ن بیشتر ک این رو توی الاخونه درمیون گذاشتم اگ اشتباه نکنم فک کنم تیکت هم زدم اما چیزی عوض نشد استاندارد ینی اینکه بچه ها برسن ببینن دیگ ما نمیرسیدیم من تنها نبودما خیلیا بودن
درست میفرمایید
ارع من خودم جزئ کسایی بودم ک تا پیامک نظرسنجی اومد شرکت کردم و واقعا هم از کیفیت اموزشی راضی بودم و عالی بودن الان اینچیزایی ک گفتم من همش درمورد انتشار و بحث های دیگه بود و ی چیز دیگ اینکه من جزوه فیزیک رو ی گزینه انتخاب کردم اما باکسی نیاورد ک دلیلمو بنویسم و اینکه درکل نظرسنجی هم فکر عالی ای بود و میتونستید همین بحث زمان انتشار و تایم مناسب برا دیدن فیلما رو بهش اضافه کنید@dr-aryan آقا آریان، در مورد زمان انتشار آلاء معمولا همون روز یا نهایت فردای روزی که فیلم ضبط می شد منتشر می کرد.
تو زین بی قرار کامل توضیح دادم، شما نمی تونی شرایط کشور رو نادیده بگیری که، موج موج کرونا می زد به بچه ها و دبیرا، با این حال کدوم مطلبی رو پیچوندیم یا ناقص گفتیم؟
بعد از دیدن نظرات بچه ها تو فرسنگ اول با خود استاد، جزوات فرسنگ های بعدی رو کامل تر کردیم که نیاز نباشه هی پاز بزنید.
پس نگید بی تاثیر بود
یه سری از اون جزوات رو تخت بیمارستان نوشته شدند -
@dr-aryan
من مهم ترین ناراحتیم این پاسخ های عجیبیه که نسبت به حرف / خواسته / نیاز / درد و دل/ مشورت میشنویم
مخصوصا از پشتیبان ها
من خودم توی یه تاپیک دیدم که بالای ۱۰۰ تا پیام بود که اگه میشه(بشه) آقای محمد علی امینی راد رو تو تیم درسی راه ابریشم یا حتی مشاورش که داره آپدیت میشه ببینیم تا بتونه هم بهمون برنامه بده هم روحیه و هممون میدونیم که هیچکی به پای ایشون تو روحیه دادن نمیرسه
ایشون با اون کارگاه نکته و تست محشرشون توی ذهن همهی آلایی ها تا ابد ماندگار شد
و بعد مجموعه فیلم های مشاورشون که اگه اشتباه نکنم شامل ۵۷ تا فیلم هست که هنوز با گذشت چند سال از خیلی از فیلم های مشاورهای بهتر و کیفیت بالاتری داره
ولی آقای یزدیان گفت تیم مشاوره رو بستیم و دیگه پیشنهاد فرد جدید ندید
و این با جمله خود آقا سهراب که توی زین بی قرار گفتن تنها چیزی که توی آلا ثابته تغییره در تضاد شدیده و برای اینکه بحث رو عوض کنن پیام جدیدی دادن که حواسا پرت بشه ولله قصدم تخریب نیست
به خدا من دو ساله آلاییم و از بودن در کنارشون لذت میبرم اما یکم از آرمان هامون دور شدیم
الان خواسته من داشبرد جدید و نقشه جدید و اینجور چیزا نیست
خواسته من اینه که به جای همهی اینا آقای امینی رو داشته باشیم
عاشق همهی آلایی ها هم هستمmahan alizadeh آقا ماهان فورد یه جمله قشنگ داره میگه اگر قرار بود فقط خواسته ها رو در نظر بگیریم الان به جای ماشین صرفا ارابه هایی رو داشتیم که سریع تر می رفتن!
چیزی که در آلاء تدارک دیده میشه یا تغییر می کنه حاصل نظرات کارشناسی شده هست، نه احساسی!
البته ما به حس خوب شما که از آلاء یه آلایی دیگه رو طلب می کنی احترام میذاریم.
و دمت هم گرم دوست من -
mahan alizadeh آقا ماهان فورد یه جمله قشنگ داره میگه اگر قرار بود فقط خواسته ها رو در نظر بگیریم الان به جای ماشین صرفا ارابه هایی رو داشتیم که سریع تر می رفتن!
چیزی که در آلاء تدارک دیده میشه یا تغییر می کنه حاصل نظرات کارشناسی شده هست، نه احساسی!
و دمت هم گرم دوست منsohrab
کاملا درسته حرفتون
واقعا عشق میکنیم اینجوری میبینیم که با ما ارتباط دارید و با جواب های کاملا منطقیتون آلایی هارو قانع میکنید امیدوارم این رویه همیشگی باشه
و ای کاش بقیه دست اندر کاران هم از شما یاد بگیرن تا بتونن همینجوری مارو قانع کنن و نظرات ما رو بشنون و در موقع لازمش جواب "منطقی" بدن که زیاد از دوستانمون که پشت صحنه هستن نمیبینیم چون این مورد یکم اذیت کرده
انشالله که همیشه آلا رو به رشد باشه و بتونیم در کنار هم دیگه آلا رو از قبل بهتر کنیم
تنتون سالم و همیشه و در همه مراحل زندگی تون موفق باشید آقا سهراب -
sohrab
کاملا درسته حرفتون
واقعا عشق میکنیم اینجوری میبینیم که با ما ارتباط دارید و با جواب های کاملا منطقیتون آلایی هارو قانع میکنید امیدوارم این رویه همیشگی باشه
و ای کاش بقیه دست اندر کاران هم از شما یاد بگیرن تا بتونن همینجوری مارو قانع کنن و نظرات ما رو بشنون و در موقع لازمش جواب "منطقی" بدن که زیاد از دوستانمون که پشت صحنه هستن نمیبینیم چون این مورد یکم اذیت کرده
انشالله که همیشه آلا رو به رشد باشه و بتونیم در کنار هم دیگه آلا رو از قبل بهتر کنیم
تنتون سالم و همیشه و در همه مراحل زندگی تون موفق باشید آقا سهراب -
@dr-aryan آقا آریان، در مورد زمان انتشار آلاء معمولا همون روز یا نهایت فردای روزی که فیلم ضبط می شد منتشر می کرد.
تو زین بی قرار کامل توضیح دادم، شما نمی تونی شرایط کشور رو نادیده بگیری که، موج موج کرونا می زد به بچه ها و دبیرا، با این حال کدوم مطلبی رو پیچوندیم یا ناقص گفتیم؟
بعد از دیدن نظرات بچه ها تو فرسنگ اول با خود استاد، جزوات فرسنگ های بعدی رو کامل تر کردیم که نیاز نباشه هی پاز بزنید.
پس نگید بی تاثیر بود
یه سری از اون جزوات رو تخت بیمارستان نوشته شدندsohrab ببینید الان زمان انتشار رو توی پست قبلیم گفته بودم؟
اقا سهراب ما بحثمون ی چیز دیگس شما دارین سوقش میدین ب ی سمت دیگ
الان تو پست قبلیم من درمورد تایم کلیپا گفتم تایمشون ک میگفتن روزی فلان ساعت زمانتون میگیره برا دیدن فیلما مثلا تا سه شنبه تموم میشید ولی تا سه شنبه تموم نمیشدیم و تا جمعه طول میکشید ( با وجود انجام تمام تلاشمون)
شما دارید خودتون سوال مطرح میکنید و جواب میدید
درمورد زمان ها هم اگر این مشکلات میدونستید پیش میاد و تاخیر و هرچیزی چرا اینقد توی تبلیغات ب بچه ها اطمینان میدادید ک همه چی اوکی پیش میره؟ینی اگر استاد اضافه کنن ما خودمون نمیخوایم پاز بزنیم باز؟
بی تاثیر نبوده تاثیرش بسیار جزئی بوده
ی نکته یهو بین تدریس میگن استاد و لازمه یادداشت کنیم یا جواب مثال ها یا مثال هایی ک گاها اضافه تر میگن و حتی درک خودمون ک ممکنه ی فیلم رو ی لحظه پاز کنیم فک کنیم ببینیم چیشدبله درسته رو تخت بیمارستان نوشته شدن و ما هممون شاهد تلاش های بی وقفه کادر الا بودیم
اما الان ی بحث دیگس بحث تایم کلیپا و مشکلات دیگه ای ک قید کردم توی پستای قبل ک بجای تحلیل اونا ی چیز دیگه رو تحلیل میکنید و پاسخ میدید
زمان انتشار هم درسته تا ضبط میشد فرداش اپلود میشد ولی منظم بود ؟- تایم مورد نیاز برای دیدن کلیپ ها و مغایرت ان با تایم در نظر گرفته شده
- جزوه و تدریس فیزیک ک انگار خلاصه شده بودن
- متغیر و بی نظمی انتشار ویدئو ها
- به موقع منتشر نشدن جزوه ها (حتی همون تا اخر هفته اول هم منتشر میشدن عالی بود ) درسته اصلا سه تا فرسنگ ی دبیر حالشون خوب نبوده بیمارستان بوده بقیش چی؟
- و مشکلات انجمن ک دوستام بهش اشاره کردن
منکه جمعه کنکور دارم و هرچی بود گذشت ولی نیاز بود اینارو بگم و ازتون خواهش میکنم ی بار دیگ اون مشکلاتی ک تو پست های قبل ذکر شد رو ی بار دیگه مطالعه بفرمایید ک بیشترشون مورد تاییده و بی مورد نیستن و من باز بالا ذکرشون کردم ی سریاشون رو
ب امید پیشرفت روز افزون الا
شبتون بخیر -
mahan alizadeh آقا ماهان فورد یه جمله قشنگ داره میگه اگر قرار بود فقط خواسته ها رو در نظر بگیریم الان به جای ماشین صرفا ارابه هایی رو داشتیم که سریع تر می رفتن!
و دمت هم گرم دوست من -
sohrab عذر میخوام من ی چیز دیگه ام بگم
کاملا درسته جملتون
اما حرفای ما فقط درخواست نیست
چیزی بوده ک قرار بوده و باید اتفاق میفتاده
و بیان مشکلات برای اصلاحشون
و بهتره ک بعضی مشکلاتی ک بوده رو قبول کنید
شبتون پر از عطر خدا -
@dr-aryan درسنامه ها تایمش استاندارد بود، راه ابریشم از لحاظ درس و تست هیچ چیزی کم نداشت.
هدیه و اینا پاسخ کسایی بود که گفتند بعد از عید چی کار کردید...
یک نظر سنجی از هزاران ابریشمی انجام شده به موقعش نتایج آن منتشر می شود. چون یک سری قسمت هاش باکس توضیحات داشت داریم با دقت می خوانیم توضیحات بچه ها رو و کلاسه بندی می کنیم.sohrab تو اون پرسشنامه همه چیز هم نیومده بودا!
یعنی کل راه ابریشم تو ۳۰ سوال خلاصه شد
نظر ما درباره دبیر چیه!
خب این دبیر محترم رو باهاش کار کردیم جلو اومدیدم راضی نبودیم که درسش رو نمیگرفتیم
تو زین بی قرار سوالات خوبی پرسیده شد از خود شما بهتر بود تو پرسشنامه هم سوالاتی پرسیده میشد که جنجالی بودن
تو پیام اولم هم گفتم
کاری که ناقصه رو نمیشه با هدیه دادن جمع و جور کرد
هدیه هاتون بی نظیر بود اون موقع تشکر کردیم همیشه هم تشکر میکنیم ولی این دلیل بر این نمیشه نقص کار با هدیه جبران بشه
تو توضیحات راه ابریشم اومده بود که هر سه هفته یکبار انتشار داریم
صد تا برداشت میشه ازش کرد
فکر کنم همه ما اینطور برداشت کردیم که هر سه هفته یکبار کل فرسنگ میاد و با خیال راحت میبینیم ولی اصلا اینطور نبود اینقدر قطره قطره اومد که صبرمون تموم شد
یه مشکل دیگه هم هست
HEADER جزوات راه ابریشم حدود نصف صفحه رو پر کرده
اینقدر که به شکیل بودن جزوه توجه کردید به هزینه ای که واسه ما داره هم توجه کردید
من یه جزوه رو ویرایش کردم واسه خودم فضا های خالی الکی و بخشهای اضافه رو حذف کردم دقیقا جزوه نصف شد
نمیگم زیبایی جزوه مهم نیست ولی نه اینقدر دیگه -
sohrab اقا سهراب سلام من الان دو سال و نیمه که با الا اشنا شدم همه ی سوال و جوابا رو خوندم همه بچها و شما حرفا رو زدین حالا میگم امروز که حداقل میشه که لطفا لایو برید با دبیرا همینش خیلی عالیه
امروز لطفا مثلا مثل پارسال با دبیرا شب کنکور لایو بزارید همین کارو که میشه و لطفا بکنید تشکر -
sohrab خیلی از همین بچه ها که حرف دلشون رو گفتن یا همین الان حکم یه همیار رو دارن یا چندین بار گفتن به محض اتمام کنکور واسه بچه های بعدی برنامه دارن
این خیلی خوشحال کننده هست
ولی اینکه هرکس حرفشو زد دلیل بر دشمنی با آلا نیست
کنارمون بودید شک نکنید کنارتون هستیم ولی خوبه مشکلاتی که بوده و هست توضیح داده بشن یا برطرف بشن(که البته از ما گذشت)
امیدوارم از حرفهام ناراحت نشید
چون دغدغه خونه و خانواده آلاییم رو داشتم زدن یه سری حرفها واجب بود -
mahan alizadeh ان شاء الله ماهان جان واقعا دوست دارم آلایی ها بعد از فارغ شدن برگردن و این خانواده رو قوی تر کنند اصلا آلاء دنبال همینه
دادن فرصت به نخبگان واقعی، و کمک گرفتن از نخبگان واقعی برای ساخت دنیایی بهترsohrab در مشاوره ویژه شب کنکور 1400 ریاضی، تجربی انسانی گفته است:
دادن فرصت به نخبگان واقعی، و کمک گرفتن از نخبگان واقعی برای ساخت دنیایی بهتر
آقا سهراب من به عنوان عضو بنیاد نخبگان بعد از این همه تلاشی که اینجا کردم که یه نمونه کوچیکش همون تایپک سلول های بنیادی که یه مجموعه خوب از علم سلول های بنیادیه و کلی سوال جواب دیگه که خدا شاهده بی منت و دلی بوده، سر یه مشت حرف الکی و بخاطر اختلافم عقایدم با جو فکری تیم مدیریتی و طرز تفکرشون با نزدیک 20000 اعتبار حتی یه چت باکس ساده هم ندارم!
آقا سهراب نخبه ها همینجا بیخ گوشتونن نیاز نیست داد بزنید تا پیداشون کنید، همینایی که هستن رو از دست ندین!بی دلی در همه احوال خدا با او بود
او نمیدیدش و از دور خدا را میکرد -
sohrab در مشاوره ویژه شب کنکور 1400 ریاضی، تجربی انسانی گفته است:
@dr-aryan تلاش می کنیم آلایی قوی تر بسازیم، بعد از کنکور بیا کمک پیشمون، میای؟
ان شاالله
چرا نیام ؟ بله حتما، با تمام وجود و با کمال میلالبته اگ قبول بشم
و وقتم ازاد بشه چ کاری بهتر از کمک ب آلا؟
-
sohrab در مشاوره ویژه شب کنکور 1400 ریاضی، تجربی انسانی گفته است:
دادن فرصت به نخبگان واقعی، و کمک گرفتن از نخبگان واقعی برای ساخت دنیایی بهتر
آقا سهراب من به عنوان عضو بنیاد نخبگان بعد از این همه تلاشی که اینجا کردم که یه نمونه کوچیکش همون تایپک سلول های بنیادی که یه مجموعه خوب از علم سلول های بنیادیه و کلی سوال جواب دیگه که خدا شاهده بی منت و دلی بوده، سر یه مشت حرف الکی و بخاطر اختلافم عقایدم با جو فکری تیم مدیریتی و طرز تفکرشون با نزدیک 20000 اعتبار حتی یه چت باکس ساده هم ندارم!
آقا سهراب نخبه ها همینجا بیخ گوشتونن نیاز نیست داد بزنید تا پیداشون کنید، همینایی که هستن رو از دست ندین!بی دلی در همه احوال خدا با او بود
او نمیدیدش و از دور خدا را میکردBio سلام بحث چت باکس دوست من اصلا به قوانین داخلی ما بر نمی گرده، ما طبق قانون وزارت ارشاد باید SSO راه بندازیم بعد بتونیم چت باکس داشته باشیم.
حالا این sso چی هست، بهش میگن سیستم یکپارچه لاگین که اکانت ها یکی بشه و دیگه چند اکانتی هم حذف بشه.
حالا چه ربطی به چت باکس داره، وقتی تو چت کسی مزاحم یکی دیگه بشه، چت باید امکان بلاک داشته باشه (مثل تلگرام) وقتی اکانت ها درست بشه، اون وقت دانش آموز و اولیای دانش آموز خیالش راحته که اگر کسی رو بلاک کنند، دیگه مزاحمش نمی تونه بشه، به همین سادگی.
تلگرام تیم فنی بزرگی داره، تو یک هفته بلاک و سیستم احراز هویت یکپارچه رو پیاده سازی کرد، آلاء کلا 70 نفر بیشتر نیست. و حجم کارهایی هم که انجام میده واقعا زیاده.
لذا انتظار داریم که آلایی ها هم ما رو درک کنند و بیان کمک -
sohrab اقا سهراب سلام من الان دو سال و نیمه که با الا اشنا شدم همه ی سوال و جوابا رو خوندم همه بچها و شما حرفا رو زدین حالا میگم امروز که حداقل میشه که لطفا لایو برید با دبیرا همینش خیلی عالیه
امروز لطفا مثلا مثل پارسال با دبیرا شب کنکور لایو بزارید همین کارو که میشه و لطفا بکنید تشکرheydar taherinejad انجام داریم میدیم عزیزم، الان مشاوره آقای موقاری انجام شده، اعلام برنامه دقیق رو تو تاپیک زیر نوشتم:
-
Bio سلام بحث چت باکس دوست من اصلا به قوانین داخلی ما بر نمی گرده، ما طبق قانون وزارت ارشاد باید SSO راه بندازیم بعد بتونیم چت باکس داشته باشیم.
حالا این sso چی هست، بهش میگن سیستم یکپارچه لاگین که اکانت ها یکی بشه و دیگه چند اکانتی هم حذف بشه.
حالا چه ربطی به چت باکس داره، وقتی تو چت کسی مزاحم یکی دیگه بشه، چت باید امکان بلاک داشته باشه (مثل تلگرام) وقتی اکانت ها درست بشه، اون وقت دانش آموز و اولیای دانش آموز خیالش راحته که اگر کسی رو بلاک کنند، دیگه مزاحمش نمی تونه بشه، به همین سادگی.
تلگرام تیم فنی بزرگی داره، تو یک هفته بلاک و سیستم احراز هویت یکپارچه رو پیاده سازی کرد، آلاء کلا 70 نفر بیشتر نیست. و حجم کارهایی هم که انجام میده واقعا زیاده.
لذا انتظار داریم که آلایی ها هم ما رو درک کنند و بیان کمکsohrab ظاهرا این قانون فقط شامل حال من میشه
آقا سهراب چت دغدغه من نیست
چت فقط یه مثال از رفتاری بود که اینجا دیدم
شما تاحالا شنیده بودین یه المپیادی مدال دار تو انجمنه؟
تاحالا فک کرده بودین که خب فلانی میتونه کمکمون کنه؟
یا قراره باز خانوم مدیر هرجور دوس دارن فکر کنن و تصمیم بگیرن؟
بیخیالش برادر -
heydar taherinejad انجام داریم میدیم عزیزم، الان مشاوره آقای موقاری انجام شده، اعلام برنامه دقیق رو تو تاپیک زیر نوشتم:
sohrab
آقا سهراب برا سایت آلا مشکلی پیش اومده؟؟؟
وقتی میرم تو داشبردم میخوام به چیزایی که خریدم دسترسی داشته باشه هی منو میفرسته جایی که باید دوباره خرید کنم
نمیتونم به چیزایی که میخوام دسترسی داشته باشم در عین حالی که توی داشبردم هستن
فک کنم بخاطر انتقاد کلا از سایت آلا هم اخراج شدم -
sohrab
وقتی میرم تو داشبردم میخوام به چیزایی که خریدم دسترسی داشته باشه هی منو میفرسته جایی که باید دوباره خرید کنم
فک کنم بخاطر انتقاد کلا از سایت آلا هم اخراج شدم -
sohrab
فک کنم بخاطر انتقاد کلا از سایت آلا هم اخراج شدم