فیزیک استاد طلوعی یا کازرانیان
-
سلام.تورو خدا یکی کمک کنه در مورد فیزیک استاد طلوعی یا کازرانیان کدوم بهتره واقعا موندم .
amir azar ببین هردو استاد عالی هستند ولی اقای طلوعی رو انتخاب کن چون واقعا محشره اقای طلوعی به نظرم خدای ناکرده گول موسسات دیگر رو هم نخورید و قطعا اقای طلوعی رو بردارید من خودم خیلی راضیم اقای کازرنیان تدریسش رو من ارتباط برقرار نمیکردم و با چند نفر دیگر که صحبت کردم راضی نبودند ولی اقای طلوعی محشره روش تستی هاشم بینظیره
-
Abolfazl Sattari
من شناخته درستی ندارم میخام از تجربه بقیه استفاده کنم
دلیلش هم بگو چرا طلوعی؟؟؟؟ سریعamir azar در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
Abolfazl Sattari
دلیلش هم بگو چرا طلوعی؟؟؟؟ سریعحالا عجله نکن :)))
داداش خب بستگه به آدمش داره خب
ولی استاد طلوعی راهکار خیلی سریع تر و شاه کلیدایی رو برا هر فصل ارائه میدن که شاهکاره
استاد کازرانیان زیاد با نکات تستی میونه خوبی ندارن و روشی که تو همه کتابا و منابع آموزشی هست رو پیش میگیرن
اگه نکته باز هستین استاد طلوعی -
بچه ها من پیامک زدم ولی هیچ نیورد واسم میترسم بخرم بعد واسه فیزیک اون استاد ی که میخوام نیاره
-
amir azar در شروع حرکت کاروان راه ابریشم
گفته است:
Abolfazl Sattari
دلیلش هم بگو چرا طلوعی؟؟؟؟ سریعحالا عجله نکن :)))
داداش خب بستگه به آدمش داره خب
ولی استاد طلوعی راهکار خیلی سریع تر و شاه کلیدایی رو برا هر فصل ارائه میدن که شاهکاره
استاد کازرانیان زیاد با نکات تستی میونه خوبی ندارن و روشی که تو همه کتابا و منابع آموزشی هست رو پیش میگیرن
اگه نکته باز هستین استاد طلوعیAbolfazl Sattari
میدونستی طبق نموداری که امروز گذاشتن استاد طلوعی حدود 687 تا تست نسبت به استاد کازرانیان کمتر حل کرده؟ -
Abolfazl Sattari
میدونستی طبق نموداری که امروز گذاشتن استاد طلوعی حدود 687 تا تست نسبت به استاد کازرانیان کمتر حل کرده؟mahan alizadeh
شوخی نکن بامنالان چ کنم من ک هنوز نخریدم
میشه سوال بالا ک پرسیدم ج بدی -
mahan alizadeh
شوخی نکن بامنالان چ کنم من ک هنوز نخریدم
میشه سوال بالا ک پرسیدم ج بدیNazanin Nobakht
دوستان خیلی تاکید دارن با اینکه استاد طلوعی مثال های کمی حل میکنه ولی مثال هاشون فوق کابردیه و توی ازمون ها خیلی میاد
توی اینستاشون هم دانش اموزاشون کلی ازشون تشکر کردن که با نمونه سوال هاشون فیزیک کنکور رو خوب حل کردن
اما خب شما اگه دوس داری مثال های بیشتری براتون حل بشه و مفهوم بیشتر براتون جا بیوفته میتونین از استاد کازرانیان استفاده کنید
از حق نگذریم من نکته و تست های اقای کازرانیان رو دیدم و زیاد واقعا مطلبی توش برای ازمون هام پیدا نکردم
اما فقط پیله های استاد طلوعی دیدم اصلا جوری کیف کرده بودم که میگفت اگه اینی که تا به حال میخوندم فیزیک بود
پس چیزی که استاد طلوعی درس میدن چیه؟؟
برای همین شما خودتون میتونید تصمیم اخر رو بگیرید با توجه به امار هایی که امروز توی محصولات راه ابریشم گذاشتن و همینطور نمونه فیلم ها
امیدوارم کمکتون کرده باشم -
بچه ها من پیامک زدم ولی هیچ نیورد واسم میترسم بخرم بعد واسه فیزیک اون استاد ی که میخوام نیاره
Nazanin Nobakht یکی از دوستان گفته بود اول خریده بعد براش پیام اومده کدوم رو میخواد حالا برا اینکه مطمئن بشی میتونی تیکت بزنی
-
هیچ هیچ دبیر فیزیکی بهتر از آقای یاری نیست)قطعی دارم میگن(،ولی راه ابریشم ندارن.بنظرم دهم و یازدهم رو با صفر تا صد آقای یاری ببین و نکته و تست هاشون رو بزن بهت قول میدیم از جفت معلما بهترن.من خودم ابریشم آقای کازرانیان رو گرفتم و اصلا ارتباط نگرفتم و الان دارم با صفر تا صد های آقای یاری میرم
-
Nazanin Nobakht
دوستان خیلی تاکید دارن با اینکه استاد طلوعی مثال های کمی حل میکنه ولی مثال هاشون فوق کابردیه و توی ازمون ها خیلی میاد
توی اینستاشون هم دانش اموزاشون کلی ازشون تشکر کردن که با نمونه سوال هاشون فیزیک کنکور رو خوب حل کردن
اما خب شما اگه دوس داری مثال های بیشتری براتون حل بشه و مفهوم بیشتر براتون جا بیوفته میتونین از استاد کازرانیان استفاده کنید
از حق نگذریم من نکته و تست های اقای کازرانیان رو دیدم و زیاد واقعا مطلبی توش برای ازمون هام پیدا نکردم
اما فقط پیله های استاد طلوعی دیدم اصلا جوری کیف کرده بودم که میگفت اگه اینی که تا به حال میخوندم فیزیک بود
پس چیزی که استاد طلوعی درس میدن چیه؟؟
برای همین شما خودتون میتونید تصمیم اخر رو بگیرید با توجه به امار هایی که امروز توی محصولات راه ابریشم گذاشتن و همینطور نمونه فیلم ها
امیدوارم کمکتون کرده باشمmahan alizadeh
ممنونم..این آمار هارو گفتید تو اینستا چک کردم نبود -
mahan alizadeh
ممنونم..این آمار هارو گفتید تو اینستا چک کردم نبودNazanin Nobakht
اینستا چیه معلوم تو اینستاشون نیستش
https://alaatv.com/product/440
این لینک راه ابریشم آقای طلوعی رو برید داخلش
یکم پایین تر که میاید آمار فیلم ها مثل تعداد جلسه و تست و ساعت رو داره
برای همهی راه ابریشم های تخصصی هست این قابلیت
بعدش شاید راحت تر بتونید تصمیم بگیرید -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-