با راه ابریشم اختصاصیا چطور بودن؟
-
سلام راه ابریشمی ها و کنکوری هایی که امروز و دیروز کنکور دادین همتون خسته نباشین و ان شاء الله هر چی هدفتون بوده باشه بهش برسین یه سوال که الان ذهن ما کنکوریای سال بعد رو درگیر کرده میتونه این باشه که با راه ابریشم دروس اختصاصی کنکور امسال چطور بود چقدر کمک کرد توی پاسخ گویی شما به سوالات؟ آیا همه سوالات رو کار کرده بودین توی فرسنگ ها؟ یا بخش زیادی از سوالات رو دیده بودین ؟ از تجربه تون ما رو بی نصیب نکنید
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
دقیقا،،،،خیلی مشتاقم نظراتتون رو بشنوم
در ضمن امیدوارم آلایی ها عالی کنکور رو داده باشن -
سلام راه ابریشمی ها و کنکوری هایی که امروز و دیروز کنکور دادین همتون خسته نباشین و ان شاء الله هر چی هدفتون بوده باشه بهش برسین یه سوال که الان ذهن ما کنکوریای سال بعد رو درگیر کرده میتونه این باشه که با راه ابریشم دروس اختصاصی کنکور امسال چطور بود چقدر کمک کرد توی پاسخ گویی شما به سوالات؟ آیا همه سوالات رو کار کرده بودین توی فرسنگ ها؟ یا بخش زیادی از سوالات رو دیده بودین ؟ از تجربه تون ما رو بی نصیب نکنید
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسالار باقری ریاضیات راه ابریشم بدردمون نخورد... فیزیک خوبب ود.. شیمی هم خوب بود
-
سالار باقری ریاضیات راه ابریشم بدردمون نخورد... فیزیک خوبب ود.. شیمی هم خوب بود
هندسه و امار چطور؟
-
این یکی از صدها نکته ایه که در راه ابریشم ریاضی وجود داره
با آرزوی موفقیت برای @Infinitie-A عزیز -
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسالار باقری چرا هیچ کس حرفی نمیزنه واقعا بابت راه ابریشم ریاضیات دارم دچار تردید میشم
️
-
سالار باقری چرا هیچ کس حرفی نمیزنه واقعا بابت راه ابریشم ریاضیات دارم دچار تردید میشم
️
-
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسالار باقری سلام
راه ابریشم شیمی محشر بود
اینطوری بگم که اول شما رو عاشق شیمی میکنه بعد شما رو به غول شیمی تبدیل میکنه
در مورد راه ابریشم ریاضیات به شخصه خیلی راضی نبودم که دلایل آن میشه به حجم فوق زیاد آن اشاره کرد -
سالار باقری چرا هیچ کس حرفی نمیزنه واقعا بابت راه ابریشم ریاضیات دارم دچار تردید میشم
️
jigsaw jj اگر توی راه ابریشم ریاضیات راهنمایی میخوای آیدی تلگرام بدم بیشتر سر این موضوع صحبت کنیم تا شکت برطرف شه
-
jigsaw jj اگر توی راه ابریشم ریاضیات راهنمایی میخوای آیدی تلگرام بدم بیشتر سر این موضوع صحبت کنیم تا شکت برطرف شه
َARSENAL FC اره حتما ممنون میشم
-
این پست پاک شده! -
-
اینجوری بگم که ریاضیات اصلا هیچیش لازم نشد تو کنکور
بقیش خوب بود
-
اینجوری بگم که ریاضیات اصلا هیچیش لازم نشد تو کنکور
بقیش خوب بود
Mobin Saadat شما فیزیک کدوم استادو داشتین؟
-
من رشته ریاضی بودم
نمیدونم چرا اینجوری بود
ریاضیات خیلی سخت بود
من کلی وقت گذاشته بودم ولی سطح سئوالات واقعا بالا بود و یه جورایی الان ناراضیم
نمیدونم ولی به خوب بودن آقای ثابتی شکی ندارم
فکر میکنم سئوالات غیر استاندارد بود
ولی الان ...
یعنی اکثر تیپ سئوالات جدید بودن برام -
من رشته ریاضی بودم
نمیدونم چرا اینجوری بود
ریاضیات خیلی سخت بود
من کلی وقت گذاشته بودم ولی سطح سئوالات واقعا بالا بود و یه جورایی الان ناراضیم
نمیدونم ولی به خوب بودن آقای ثابتی شکی ندارم
فکر میکنم سئوالات غیر استاندارد بود
ولی الان ...
یعنی اکثر تیپ سئوالات جدید بودن برامMohsen Movahedi یه سوال شما با تدریس های اقای ثابتی توی آزمون های قلم چی چطور بودین برای اون خوب بود؟
-
آخه مشکلم اینه اینقدر وقت برای ریاضیات گذاشتم ای کاش شیمی و عمومی بیشتر خونده بودم
واقعا حجم ابریشم ریاضی خیلیه -
Mohsen Movahedi یه سوال شما با تدریس های اقای ثابتی توی آزمون های قلم چی چطور بودین برای اون خوب بود؟
سالار باقری من آزمون قلمچی نداشتم
-
سالار باقری من آزمون قلمچی نداشتم
Mohsen Movahedi آزمون شرکت نمیکردید یا توی گزینه دو بودید
-
Mohsen Movahedi آزمون شرکت نمیکردید یا توی گزینه دو بودید
سالار باقری نه بنا به دلایلی شرکت نکردم و این هم یکی از اشتباهاتم بود