جمع بندی شیمی 2
-
سلام و خسته نباشید به کنکوری های 97 .
احتمالاً الان دیگه دارید فصل های پایانی شیمی 2 رو میخونید . میخوام کمک کنم شیمی 2 رو خیلی سریع جمع بندی کنید.توی این تاپیک من ...
اشتباهات متداول هر فصل رو براتون میگم.
برای جمع بندی کل فصل تعدادی سوال شمارشی و چهار موضوعی قرار میدم و شما زحمت میکشید و وقت میذارید و این سوالات رو برای خودتون حل میکنید . در بین حل کردن سوالات متوجه میشید که کدوم قسمت از فصل رو مسلط نیستید و باید یه وقت مجدد برای مطالعه و رفع اشکال اون قسمت بذارید.
در آخر هم پاسخ تشریحی سوالات رو قرار میدم.
تو این تاپیک پرسش و پاسخ انجام نشه بهتره به نظرم و به نظم تاپیک کمک میکنه.
منبع مطالب این تاپیک کانال اساتید « بابایی و جعفری » هست.
موفق باشید -
واقعا ممنونم ازتون
سوالات خوبی بودن
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام دوستان
جزوه فصل سه شیمی ۲ از استاد پویان کسی داره بفرسته -
سوال مربوط به گرمای ویژه اس
کسی بلده؟
من ظرفیت گرمایی و گرمای ویژه رو کلا قاطی
کردم
@دانش-آموزان-آلاء -
سوال مربوط به گرمای ویژه اس
کسی بلده؟
من ظرفیت گرمایی و گرمای ویژه رو کلا قاطی
کردم
@دانش-آموزان-آلاءفاطمه رحیمی
ظرفیت گرمایی میشد حاصل ضرب جرم در گرمای ویژهگرمای ویژه هم همون c تو رابطه اصلی گرما ست
-
سلام کسی هست یک جزوه خوب از شیمی یازدهم داشته باشد لطفاً اعلام کنید احتیاج دارم
-
سلام و خسته نباشید به کنکوری های 97 .
احتمالاً الان دیگه دارید فصل های پایانی شیمی 2 رو میخونید . میخوام کمک کنم شیمی 2 رو خیلی سریع جمع بندی کنید.توی این تاپیک من ...
اشتباهات متداول هر فصل رو براتون میگم.
برای جمع بندی کل فصل تعدادی سوال شمارشی و چهار موضوعی قرار میدم و شما زحمت میکشید و وقت میذارید و این سوالات رو برای خودتون حل میکنید . در بین حل کردن سوالات متوجه میشید که کدوم قسمت از فصل رو مسلط نیستید و باید یه وقت مجدد برای مطالعه و رفع اشکال اون قسمت بذارید.
در آخر هم پاسخ تشریحی سوالات رو قرار میدم.
تو این تاپیک پرسش و پاسخ انجام نشه بهتره به نظرم و به نظم تاپیک کمک میکنه.
منبع مطالب این تاپیک کانال اساتید « بابایی و جعفری » هست.
موفق باشیدARTHUR سلام دوست عزیز ممنون میشم که به سوال من اگه میدونین که فکر کنم میدونید در قسمت شیمی پاسخ بدین چون امتحان دارم ولی کسی متاسفانه پاسخ نمیده ممنون میشم