امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
کنکور 1400و راه ابریشم(لطفا همکاری کنید)
-
سلام و خسته نباشید به ابریشمی های کنکور 1400
امیدوارم هر رشته و دانشگاهی که میخواید قبول بشید.
فقط از دوستان راه ابریشمی 1400خواهشمندیم که بیان نظر خودشونو در مورد راه ابریشم و تاثیر مطالعه این پکیج بر کنکور خودشون اعلام کنند تا یه مقدار فضا برای کنکوری های سال بعد روشن بشه
پیشاپیش از همه شما ممنونم.
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
@راهنما-ریاضی
@دانش-آموزان-آلا -
jigsaw jj من خودم الان خیلی خسته ام احتمالا یکم ک اوکی تر شم ی تاپیک میزنم در این موارد و توضیح میدم
و الان تو پرانتز بگم ک راه های محاسبه سریع اقای پویان نظر تو پیله و اقای ثابتی مخصوصا ضرب های دو در دو خیلی سرعت بخشید ب من خیلیا -
کنکوری های 1400 خسته نباشید
خدایی بگید بینم چقدر راه ابریشم به کار اومد ؟ -
Amin Hosseinzadeh
یعنی آقای ثابتی خوب نبود روش هاش؟؟؟ -
Amin Hosseinzadeh فارغ از اینکه هیچکدوم از اساتید معروف ریاضیات مثل اریان حیدری هم مسئولیت این کنکور قبول نمیکنن
ای کاش اقای ثابتی بیاد و یه اظهار نظر بکنه که ما از این وضعیت بیرون بیایم
@مدیر-محصول-ابریشم
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی -
Amin Hosseinzadeh بیخیال بابا شیمی مسائلش اسون بود؟ همه سوالا رو باید دید ن فقط از متن کتابا بعد گفت سخت یا اسون
درضمن راه ابریشم امسال ریاضی با اینکه تورق سریع بود عالی بود راه هاش و تدریساش منکه هرچی دارم از اقای ثابتی دارم
ب هرحال بازم هرکس باید خدش تحقیق و انتخاب کنه و ب نتیجه برسه برا خرید محصول -
این پست پاک شده!
-
Amin Hosseinzadeh البته ریاضی رشته ریاضی فقط حسابان نبود بلکه حسابان و گسسته و امار و.. بود و قاعدتا حجمش زیاد میشد
-
سلام
بچه ها من تست های شیمی کنکور ریاضی رو دیدم،نسبتا آسون بود،درسته؟؟ -
jigsaw jj کلا سنگین بود حجمش... و نظر من اینه... هرکس ممکنه نطر خودشو داشته باشه... دانش آموز بیشتر با دیدن این همه فیلم در هر فرسنگ از درس ریاضی زده میشه... همونجور که من زده شدم... توی یک فرسنگ(فکر کنم فرسنگ 7)120 تا فیلم داده بودن چیزی حدود 50 60 ساعت بود و واقعا حجم زیادی دارن فیلما
-
Amin Hosseinzadeh سلام خسته نباشید شما فیلم های پاسخنامه رو هم حساب کردین یا بجز اون هارو میگید؟
-
Amin Hosseinzadeh دوست عزیز از 60ساعت فیلم به غیر از درسنامه که باید کامل دیده شود
لازم نیست تمام 60 ساعت دیده شود بلکه تست هایی که بلد نیستیم یا غلط زدیم
این نکته در نظر گرفتید؟؟