جمع بندی10و11در تابستان
-
سلام
من پک اختصاصی راه ابریشم رو تهیه کردم و از25ام ک بیاد انشالله شروع میکنم..الانم تا اون موقع دارم یسری جزوات مدرسه ک خوب نخوندم رو میخونم و پیله هارو میبینم.خب راستش من امسال11رو واقعا خوب نخوندم و میخوام این تابستون هرجوری هست10و11رو ببندم ولی باتوجه ب برنامه ریزی الا توی سال های قبل..راه ابریشم اول 10و12 هستش و بعد ادامه12و11..خب همینطوریشم تا شروع کنیم یک ماه از دست رفته و نمیدونم اصلا10 تموم میشه تو تابستون یا ن؟! و اینکه شنیدم ک برنامه راه ابریشم روزی6ساعت هستش.
خب گفتم من میخوام هرررجوری هست این تابستون 10و11رو ببندم و 12رو ب امید خدا قوی شروع کنم ولی با توجه ب راه ابریشم با این برنامه ب 11 نمیرسم.
الان چندتا کار هست ک میتونم انجام بدم.
یک اینکه خودم برای محتواهای راه ابریشم برنامه ریزی کنم و 10و 11 رو تو تابستون ببندم(ک این خیلی نگرانم میکنه چون انقدر حجمشون زیاده ک من قطعا نمیتونم ب خوبی خود الا تنظیمشون کنم ک چیو کی ببینم و کی بخونم)
دو اینکه طبق همون برنامه ریزی 6ساعته الا پیش برم و روزی 3یا 4ساعت اضافه برای محتوای11 راه ابریشم ب برنامه اضافه کنم و بالاخره ی جوری11روهم توی تابستون تموم کنم.واقعا نمیدونم باید چیکار کنم..خیلی گیج شدم..کاش خودتون ی برنامه برای اونایی ک میخوان با راه ابریشم پایه رو تو تابستون ببندن بزارین و بگید ک ما چ کنیم؟..ببخشید طولانی شد
خلاصه اینکه لطفا کمک کنید..من الان چ کنم؟..نظر شما چیه؟
ممنون@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-همخوانی
@همیار -
دوست عزیز اگقبلا ۱۰ ساعت خوندی پس میتونی جدا از ان ۶ ساعت ۳ یا ۴ ساعت اضاف کنی
ولی من خودم چون قبلا خوندم و اوکیم نسبتا با برنامه خودم اختصاصی ۱۰ و ۱۱ رو دارم با تعداد تست بالا میبندم ولی این خیلی مهمه که بدونی سطحت چجوریه و به چی نیاز داری
حواستو جمع کن که نوک نزنی
اگ قراره ۱۰ رو ببندی خوب ببند ولی اینجوری نباشه یوکم ۱۰ بخونی یکم ۱۱