تو محاسبات مشکل دارم
-
سلام . تو محاسبات ریاضیم مشکل دارم . مثلا فیزیک یا شیمی . مثلا تو استوکیومتری . با روش تناسب میخوام حل کنم . عددارو جایگزین میکنم . ولی نمیتونم مساله رو حل کنمو . ب مشکل میخورم .جوابم اشتباه در میاد . استادی هست ک درست توضیح بده . متاسفانه اقای اقاجانی . تو فیلماش میگه جواب پای خودتونه . ی دوبار باید حلش کنم تا ب جواب درست برسم . ۵ساله فاصله از درس دارم
-
سلام
اتفاقا اقای اقاجانی که خیلی بعضی جاها جالب حل میکنن
عددارو ساده میکنن و محاسبات طولانیو کوتاه میکنن و ...
چند تا فیلم از ایشون دیدید؟
در کل سعی کنید حتی الامکان اعداد توی کسر ها رو ساده کنید -
سلام . تو محاسبات ریاضیم مشکل دارم . مثلا فیزیک یا شیمی . مثلا تو استوکیومتری . با روش تناسب میخوام حل کنم . عددارو جایگزین میکنم . ولی نمیتونم مساله رو حل کنمو . ب مشکل میخورم .جوابم اشتباه در میاد . استادی هست ک درست توضیح بده . متاسفانه اقای اقاجانی . تو فیلماش میگه جواب پای خودتونه . ی دوبار باید حلش کنم تا ب جواب درست برسم . ۵ساله فاصله از درس دارم
reza0641
اینی که گذاشتم تمام فرمولای درس ریاضی و فیزیکه . برای کسی که در حد صفره -
عجب شانسی داری . فایله بالای چهار مگه اجازه اپلود نمیده . ایمیلتو بده تا بفرستم رو ایمیلت
-
عجب شانسی داری . فایله بالای چهار مگه اجازه اپلود نمیده . ایمیلتو بده تا بفرستم رو ایمیلت
-
Reza.roshanniya@gmail.com مرسی . ممنون
-
کتاب "روش های سریع تراختنبرگ در حساب" رو بخونید برای محاسبات عالیه !
روش های سریع تراختنبرگ در حساب
پی دی اف کتاب اگر خواستید -
سلام
اتفاقا اقای اقاجانی که خیلی بعضی جاها جالب حل میکنن
عددارو ساده میکنن و محاسبات طولانیو کوتاه میکنن و ...
چند تا فیلم از ایشون دیدید؟
در کل سعی کنید حتی الامکان اعداد توی کسر ها رو ساده کنید -
reza0641
سلام
همونطور که دوستمون گفت از روش های سریع استفاده کنید
اما من یه پیشنهاد دیگه هم دارم برین درس شیمی
شیمی حاجی سلیمانی رو بیارین سال 93-94
قسمت های مربوط به حل مسئله رو ببینید خوب گفتن محاسبات رو
فیلم هاش توضیح دارن نگاه کنید -
سلام
تخمین بزن. لازم نیست دقیق بدست بیاری.البته اگه گزینه ها طوری بود که بشه با تخمین ب جواب رسید که معمولا هست. -
سلام
جالبه که منم دقیقا مثل شما 5-6 سال از درس و کتاب درسی فاصله داشتم، ولی آلاء برای من یه فرصت ویژه و یکی از بهترین اتفاقات زندگی من بود! طوری که الان میتونم از تمام بهانه ها و کاستی های گذشته خودم صرف نظر کنم
درباره محاسبات شیمی نظری ندارم ولی معمولا آدمی که محاسباتش توی ریاضی خوب باشه توی فیزیک و شیمی هم میتونه گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون، حالا پیشنهاد من برای قوی کردن محاسباتتون توی ریاضی و تقویت ریاضی پایه که توی همه درس های تخصصی لازم میشه، حتی شاید بشه گفت زیست شناسی! ( مبحث ژنتیک ) اینه که فیلم های آموزشی ریاضیات انسانی آقای مهدی امینی راد رو ببینید ( مخصوصا قسمت های 1 - 3 - 4 و 5 ) توی این جلسات ایشون حتی ریاضیات دوره راهنمایی رو برای ما یاد آوری میکنند! چند جمله ای ها ، توان و ....
به این صفحه یه سر بزنید، ان شاء الله که با تلاش و تمرین مشکلتون حل میشه
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/43/26/