مشاوره و تحلیل کنکور ریاضی ۱۴۰۰
-
تحلیل ریاضیات کنکور ریاضی ۱۴۰۰ منتشر شد:
https://alaatv.com/c/28840دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط Ilya Mansouri انجام شدهsohrab خودشم خیلی می خوایم سوالا از دید استاد موقاری بررسی بشه .خیلی خوب می شه هم برای کنکوری ها هم برای ما ها اینطوری خیلی عالی می شه خیلی از بچه ها هم تو انجمن این پیشنهاد رو دادن
-
sohrab در مشاوره و تحلیل کنکور ریاضی ۱۴۰۰ گفته است:
Ilya Mansouri فردا دیگه نه، استرس الکی نداشته باش می خوای چی کار چک کنی برو جت اسکی استراحت
درس خوندی، کنکور هم دادی یه استراحت مشتی بعدش بروsohrab در مشاوره و تحلیل کنکور ریاضی ۱۴۰۰ گفته است:
Ilya Mansouri فردا دیگه نه، استرس الکی نداشته باش می خوای چی کار چک کنی برو جت اسکی استراحت
درس خوندی، کنکور هم دادی یه استراحت مشتی بعدش برونه من کنکوری نیستم به خاطر یکی از فامیل ها می گفتم .
اخه این طوری به درد بچه های سال های بعد هم می خورهIlya Mansouri آهان در طول سال تحلیل می کنیم دقیق تر و جامع تر، نگران نباش
-
Ilya Mansouri آهان در طول سال تحلیل می کنیم دقیق تر و جامع تر، نگران نباش
sohrab در مشاوره و تحلیل کنکور ریاضی ۱۴۰۰ گفته است:
Ilya Mansouri آهان در طول سال تحلیل می کنیم دقیق تر و جامع تر، نگران نباش
ممنون
-
تحلیل ادبیات با آقای حسین خانی هم اضافه شد
https://alaatv.com/c/28843 -
اومدم یه پشت صحنه از سوپرایز امشب بدم و برم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@ریاضیا
@تجربیانوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArshia Yazdian
آقا عرشیا وایت برد پشت دبیرا توجە منو جلب کرد
فضیه چی چی هس؟ -
سلام به همه آلایی ها به خصوص کنکوری های ۱۴۰۰
با مشاوره و تحلیل کنکور ریاضی 1400 در خدمت شما هستیم
میخوایم تک تک سوالات کنکور 1400 رو در رشته ریاضی باهم بررسی کنیم و اونا رو حل کنیم تا برای فردا آماده بشید
این تحلیلا آمادگی خوبی برای کنکور تجربی 1400 به شما میده و شما رو کاملا آماده میکنه که برید و خیلی راحت از پس کنکور 1400 بر بیاید
تو این قسمت میخوایم باهم یک مشاوره شب کنکوری ببینیم
یکم ذهنمونو آروم کنیم و به توصیه های مشاورمون گوش کنیم
امشب آقای موقاری میخواد توصیه هایی برای فردا به ما بکنه و مارو کاملا برای کنکور تجربی فردا آماده کنهلینک فیلم مشاوره ای:
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیانوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an سلام آمدم الا وظیفه خودم میدونم همیشه همه زمان مدیون الا هستم دیشب من استرس داشتم بعد تحلیل یکم آروم گرفتم مخصوصا تو عربی و دینی و ادبیات خیلی به دردم خورد مخصوصا عربی نکته هاش تقریبا مثل هم بودن
الا جان دیشب گل کاشتی
-
@m-an سلام آمدم الا وظیفه خودم میدونم همیشه همه زمان مدیون الا هستم دیشب من استرس داشتم بعد تحلیل یکم آروم گرفتم مخصوصا تو عربی و دینی و ادبیات خیلی به دردم خورد مخصوصا عربی نکته هاش تقریبا مثل هم بودن
الا جان دیشب گل کاشتی
Alireza abdi
سلام
خوشحالیم براتون مفید بوده
موفق باشید و خبرش رو بهمون بدین -
به نظرتون کی داره با دقت به این سوالا از دور نگاه میکنه؟
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیانوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۰، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهArshia Yazdian استاد شامیزاده