سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
یک مقایسه
-
سلام دوستان
خسته نباشید...️راستش من داشتم تحلیل سوالات اساتید مختلف رو میدیدم به یک موردی برخوردم که شک شدیدی برام ایجاد کرد.️
تو اینکه استاد ثابتی درجه یک ان و این کنکور هم بسیار سخت بود شکی نیس ولی توی حل ((سوال 103 ریاضی رشته ریاضی)) یکی از اساتید بسیار معروفی که خودم اول با ایشون شدیدا مخالف بودم و میگفتم این راه های عجیب و غریب جواب نمیده به این نتیجه رسیدم که یه جاهایی خلاقانه نگاه کردن به سوالاته در واقع و چیزی نیس که از ماورالطبیعه آورده باشن.
(دقیقا مثل راه های استاد طلوعی که خلاقانه خیلی آسون تر کردن فیزیک رو)-
این سوال 103 هستش.
-
این حل اون استاد
که همه لگاریتم ها رو به مبنای 10 بردن و بعدش با حساب کردن لگاریتم های مبنا 10 به جای لگاریتم عددش رو گذاشتن و با حساب کردن عدد ها به جواب رسیدن.
- این هم حل استاد ثابتی
که در واقع این حل روش بدی نیست و همون روش نرمال و روتین ولی اون روش خلاقانه تر و به طبع آسون تره.
بازم تاکید میکنم که نمیخوام بگم تدریس استاد ثابتی بده اتفاقا معتقدم ایشون توی مفاهیم خیلی عالی کار میکنن و یه سری روش هم دارن که خلاقانه اس ولی به نظرم رسید که شاید مکمل کار کردن مثلا و استفاده از تدریس هردو استاد بتونه خیلی خوب باشه.
ممنون میشم نظرتون رو بگید و اگه دارم اشتباه میکنم راهنماییم کنید
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی -
-
محمد مودب سلام
خلاقیت یه اصل مهم هست تو کنکور ولی هرجایی هم جواب نمیده
اینکه اون استاد روش خلاقانه کار کردن خوبه ولی یه چیز رو تا اول راهید بهتون بگم
هیچ شخصی کامل کامل نیست
یعنی تمام روشهای خوب رو نمیشه به شخص خاصی نسبت داد
استاد ثابتی تو راه ابریشم ریاضی تجربی بنظرم اصل روششون رسیدن به سرعت با حل تستهای متنوع و زیاد هست+بعضی جاها هم تکنیک های خلاقانه تست زنی میگن که کیف کنی
مورد بعد اینکه لطفا از تعدد منابع به شدت پرهیز کنید
تا منبع اصلی تموم نشده سراغ منبع دیگه ای نرید
اگر راه ابریشم رو انتخاب کردید تا تهش برید چون در غیر این صورت از منافع این پکیج بی بهره میشید
اگر هم استاد دیگری انتخاب کردید دیگه راه ابریشم رو نبینید
به نظر من که راه ابریشم استاد ثابتی رو دیدم ایشون تاکیدشون این بوده که با هر سوال یه پرونده جدید تو ذهن باز نشه روش روتین و ساده رو در پیش میگیرن ولی با تستهای متنوع و زیاد و سرعتی بودن خودشون شما رو وادار میکنه سرعتی بشید
الان انتخاب با شماست
یکی رو انتخاب کنید و یا علی -
ابوالفضل ریسی هووم
درسته..
ممنون️ -
سلام
یه چیزی رو میخواستم تذکر بدم
اینکه تست های تابع نمایی بی نهایت راه حل دارن و هر بنی بشری از این استاد گرفته تا استاد ثابتی تا من دانش اموز ممکنه با یه روش مختلف حل کنن سوالای تابع نمایی و لگاریتم رو
و این به نظرم حیلی طبیعیه که شما توی تستای تابع نمایی راه حل های متفاوت ببینی
-
saad mollaei 0 نحوه محاسبه شو یاد داده دیگ
-
saad mollaei 0 لگاریتم مبنا ده خیلی اسونه محاسبش
-
محمد مودب بله استاد حیدری خیلی خلاق هستن باید قبول کنیم... من که خیلی ایشون رو قبول کنم... چون تقریبا مثل آقای ثابتی درس میدن ولی روش هارو خیلی مفهومی تر و حتی بعضی سوالارو با راه حل های خودشون حل میکنن... بازم هرجور راحت ترین... همونجور که گفتم باید امسال دبیری و یا پکیجی رو توی ریاضی انتخاب کنید که بتونه مطابق کنکور 1400 درس بدن
-
Amin Hosseinzadeh من سر همین یه ترس و شکی افتاده به دلم
ممنون -
Amin Hosseinzadeh سلطان، خودِ دانش آموزای آریان حیدری شاکین که چرا هیچ کدوم از راه هاش به دردشون نخورده سرِ جلسه، بعد شما میای میگی حیدری خوبه؟!
-
Parsa Ghaffari خب دانش اموزاش شاکین که چرا نتونستن درصدای بالا بزنن
و گرنه تو همین ریاضی که برای رتبه زیر 500 سی درصد هم بسه شاگرداش 36 درصد میتونستن بزنن -
Parsa Ghaffari سلطان... نکه فقط آقای حیدری بلکه تمام دانش آموزانی ریاضی هر دبیری از دبیر شون شاکی هستن!!! اربطی به دبیر نداره... کنکور امسال کلا با کنکوراب سالای قبل فرق داشت سلطانن
-
Amin Hosseinzadeh متاسفم واسه لحن صحبتت.
برو با حیدری خوش باش. حرفی ندارم بهت بزنم -
-