امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
با راه ابریشم اختصاصیا چطور بودن؟
-
ریاضی امسال متاسفانه واقعا
فاجعه
بزرگی بود و بی رحمانه ترین مدلی که میشد سوال داد رو امسالطراحان #عقده_ای
سوال دادن
بچه هایی که روی ریاضی سرمایه گذاری کرده بودن، واقعا ضربه شدیدی خوردن
علاوه بر این ملت این همه وقت گذاشته، درس خونده، تست زده، کلاس رفته، هزینه کرده....
در درس ریاضی امسال فرقی بین کسی که زحمت کشیده بود و کسی که صفر بود و تلاشی نکرده بود، نگذاشتن با این طرز سوال دادنشون...
اصلا درست نبود که با بچه ها این کار بکنن...اونم درشرایط مجازی و کرونا
!
زحمت هزاران معلم بر باد فنا رفت و همه کاسه کوزه ها بر سر دبیران خراب شد...
امیدوارم درس عبرتی برای سازمان سنجش باشه که سال های آتی حداقل با انصاف بیشتری سوال بدن... -
@hamed-shakouri
همش به خاطر طراحا نیست به نظرم
یه بخشیش هم به نظرم به خاطر Showman های هستن که ادعای معلمی دارن
-
amirmohammad shakeri
بله خیلی موافقم! -
@hamed-shakouri بله واقعا همه از سوالا ناراضی هستن ولی بنظرتون سوالای آزمون ازمایشی که استاندارد تر بودن با تدریس های آقای ثابتی چطور بود از پس اون سوالها برمیومدید؟
-
@hamed-shakouri بله واقعا همه از سوالا ناراضی هستن ولی بنظرتون سوالای آزمون ازمایشی که استاندارد تر بودن با تدریس های آقای ثابتی چطور بود از پس اون سوالها برمیومدید؟
-
سالار باقری
من کنکوری ۴۰۱ هستم دوست عزیز -
@hamed-shakouri ببخشید اصلا حواسم نبوده
-
@hamed-shakouri بله دقیقا ولی فکر نکنم این چیز هایی که گفتین درس عبرت باشه برای طراحان کنکور.چون ما هر چقدر هم خودمون رو اذیت کنیم طراحان کنکور هر سال روی یه درسی خیلی زوم می کنن .و این زوم مثلا تو ۹۹ شیمی بود امسال ریاضی بود .مثلا بر فرض مثال ممکنه سال بعد فیزیک یا مثلا زیست به این نحو باشه
-
واقعا امسال ریاضی سخته بوده و نمیشه خیلی گیر گرفت به معلم با ید به طراح گیر گرفت ولی باید آقای ثابتی جدید ضبط کنند
-
1400ها بگید بینم زیست و شیمی و فیزیک با راه ابریشم برای کنکورتون اوکی بود
-
-
@elham650 راستی همایش های جمع بندی چقدر کمک کننده بود؟
-
Soheil Moradyan 1 ممنون ازنظرتون دیدم فیلم هاشون رو دبیرهایی که میگین ولی به هیچکدوم به اندازه آلاء نمیشه اعتماد کرد
-
سالار باقری خوب بودن باعث میشد مطالبو راحت تو ذهنت دسته بندی کنی. البته من همایشهای دروس عمومی رو ندیده بودم.
-
Soheil Moradyan 1 اره دیدم مبحث استوکیومتریشو الحمدلله هم یاد گرفتم ولی میدونید چیه این که میگم به آلا اعتماد دارم به خاطر اینکه کلاس درس آلاء فقط مختص یادگیری نیست و انرژی و انگیزه آدم رو بالا میبره این مورد اول رو من توی هیچ کلاسی ندیدم و دوم اینکه قدرت حل سوال وقتی توی آزمون شرکت میکنی با محصولات آلاء خیلی خوبه ولی توی کلاسای دیگه همچین چیزی ندیدم
-
Soheil Moradyan 1 اره شاید یکم توی ضبط ویدیو توی موارد خاص اشکال باشه ولی اینم بگین این همه محتوای آموزشی رایگان توی ایران فقط توی آلاء هست و من جای دیگه ای ندیدم و آلاء همیشه با محتوای با کیفیتش ثابت کرده که عدالت آموزشی رو برقرار میکنه حالا نمیشه واقعا خرده گرفت برای ضبط و اینم بگم دبیرای آلا همه توی یه سطح تدریس میکنن و اگه ویدیو یکی نرسید با ویدیو یکی دیگه میشه کار رو پیش برد
-
Soheil Moradyan 1
من چند جای دیگه هم دیده بودم که به بچه ها توصیه میکردید از همایش های آلاء استفاده نکنن!
کارتون کار قشنگی نیستا... -
@hamed-shakouri نه اشکال نداره شاید ذهنیتشون درمورد آلاء اشتباه باشه و باید این ذهنیت رو درست کنیم وگرنه بچه های آلایی خودشون به کیفیت محصولات ایمان کافی دارن
-
Soheil Moradyan 1
دوست گرامی
اگر به سایت آلاء سر بزنید
متوجه میشید بیش از 30 دوره مطابق با سال تحصیلی و نظام جدید محتوا تولید شده و همگی به رایگان در سایت آپلود شده
چرا اطلاعات غلط میدید