نوشتن جزوه
-
سلام ظهر تابستونی تون بخیر
ببخشید من برای ریاضی، شیمی، فیزیک جزوه نمینویسم آیا کار اشتباهی میکنم؟ (البته فرمول و یا نکاتی که استاد میگه تو فيلم رو حاشیه نویسی میکنم و نمیام برای راحت تر شدن خودم کد گذاری کنم اشکالی داره؟)
مثلا برای ریاضی هيچ نکته ای ندارم میشه بگین برای مسئله ها چطوری جزوه بنویسم من اگه سوال خیلی مهم باشه و تو کتاب تست نباشه مینویسمش در غیر این صورت روابط و فرمول ها شو مینویسم واگه تو کتاب تستم باشه علامت دار میکنم تست رو...
برای فیزیک هم که توی کتاب تستم مینویسم -
ببخشید من برای ریاضی، شیمی، فیزیک جزوه نمینویسم آیا کار اشتباهی میکنم؟ (البته فرمول و یا نکاتی که استاد میگه تو فيلم رو حاشیه نویسی میکنم و نمیام برای راحت تر شدن خودم کد گذاری کنم اشکالی داره؟)
مثلا برای ریاضی هيچ نکته ای ندارم میشه بگین برای مسئله ها چطوری جزوه بنویسم من اگه سوال خیلی مهم باشه و تو کتاب تست نباشه مینویسمش در غیر این صورت روابط و فرمول ها شو مینویسم واگه تو کتاب تستم باشه علامت دار میکنم تست رو...
برای فیزیک هم که توی کتاب تستم مینویسمMaryam Nateqi سلام
بله کار درستی میکنید
نکاتی رو که استادا میگن کنار همون سوال مربوطه بنویسید
و اون سوال رو علامت دار کنید تا بعدا
هنگام مرور به کارتون بیاد
اگه آزمون آزمایشی شرکت میکنید
توصیه میکنم یه سری از سوالات آزمونو که حس میکنید
نکته قشنگی دارن یا شما توشون اشکال دارید
رو در یک دفتر یادداشت بفرمایید
این موضوع تو دوران جمع بندی خیلی کمکتون میکنه
خودش یه مجموعه تست عالی برای مرور سریعه -
برای فیزیک هم که توی کتاب تستم مینویسمMaryam Nateqi اگرم نیاز میبینید
یا دوست دارید که مثلا همه ی فرمولهای فیزیک یا ریاضی رو
یک جا برای مرور داشته باشید
میتونید از کتابهای لقمه استفاده کنید
کتب کوچکی هستن که خلاصه مختصر مفیدی
رو در اختیارتون تو دروس مختلف قرار میدن -
برای فیزیک هم که توی کتاب تستم مینویسمMaryam Nateqi سلام
آزمون میدی؟ مثلاآزمون داشته باشید روز قبلش از کجا یه مرور میکنید؟
حاشیه ای که مینویسید واضح خوبه ؟ یا فقط کتاب رو پر میکنید؟ -
Maryam Nateqi سلام
آزمون میدی؟ مثلاآزمون داشته باشید روز قبلش از کجا یه مرور میکنید؟
حاشیه ای که مینویسید واضح خوبه ؟ یا فقط کتاب رو پر میکنید؟z Gheibi
سلام نه ولی یازدهم میخوام ازمون ثبت نام کنم
نه نکاتی رو مینویسم که نیست تو کتاب و بلد نیستم یا مهمه
بعد ببخشید من فيلم هاي آقای گودرزی رو میبینم برای شیمی ایشون کتاب تست نشر الگو منو حل میکنن من دیگه پاسخ نامه کتاب رو نگاه نمیکنم کارم اشتباهه؟ آخه خیلی وقت گرفته میشه ازم علاوه براون بین فیلم نکته مینویسم
و برای فیزیک هم نکات آقای یاری رو بجای اینکه تو کتاب بنویسم توی کتاب تستم مینویسم اشتباهه -
z Gheibi
نه نکاتی رو مینویسم که نیست تو کتاب و بلد نیستم یا مهمه
بعد ببخشید من فيلم هاي آقای گودرزی رو میبینم برای شیمی ایشون کتاب تست نشر الگو منو حل میکنن من دیگه پاسخ نامه کتاب رو نگاه نمیکنم کارم اشتباهه؟ آخه خیلی وقت گرفته میشه ازم علاوه براون بین فیلم نکته مینویسم
و برای فیزیک هم نکات آقای یاری رو بجای اینکه تو کتاب بنویسم توی کتاب تستم مینویسم اشتباههMaryam Nateqi در نوشتن جزوه گفته است:
z Gheibi
نه نکاتی رو مینویسم که نیست تو کتاب و بلد نیستم یا مهمهسلام آزمون که فقط آزمون بیرون نیست ، خودت از خودت آزمون بگیر
بعد ببخشید من فيلم هاي آقای گودرزی رو میبینم برای شیمی ایشون کتاب تست نشر الگو منو حل میکنن من دیگه پاسخ نامه کتاب رو نگاه نمیکنم کارم اشتباهه؟ آخه خیلی وقت گرفته
گزینه هایی که بلدی نیستی و سخت و نکته دار هستن رو بررسی کن سوالات غلط و درست رو بررسی کنید ، لازم نیست همشو بینید
و برای فیزیک هم نکات آقای یاری رو بجای اینکه تو کتاب بنویسم توی کتاب تستم مینویسم اشتباهه
نه چرا اشتباه باشه؟