Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. پشت کنکور ماندن
من یه آدم بی تربیتم
هویجججه
بچه ها من خیلی پرخاشگرم زود عصبی میشم بعدش مجبور میشم معذرت خواهی کنم 🤦‍♀️ اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم ) اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم اینا واقعا دارم آزارم میدن Any idea?
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم :goblin:
سوال مشاوره ای
فیلم های آموزشی
D
سلام وقتتون بخیر جسارت نباشه فیلم های آموزشی برای چه سالی هستن؟ با کتاب های 1403 مطابقت دارن؟!
سوال مشاوره ای
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان🤝
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای

پشت کنکور ماندن

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده سوال مشاوره ای
36 دیدگاه‌ها 12 کاربران 1.0k بازدیدها 12 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Z.H.ZZ Z.H.Z

Hhh Hh مرسی که وقت گذاشتین
    ممنونم ازتون❣

Hhh HhH آفلاین
    Hhh HhH آفلاین
    Hhh Hh
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@z-h-z
    خواهش میکنم🙏🏻💫

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • M TgM M Tg

amirh_hmyf بله منظور منم همین بود
      حالا اگه کمکی ازتون برمیاد و تجربه ای دارید به این بنده خدا کمک کنید چطوری پشت بمونه

amirh_hmyfA آفلاین
      amirh_hmyfA آفلاین
      amirh_hmyf

M Tg والا من نظرمو گفتم
      ولی خب...

قرار نیست منو هرجایی پیدا کني
      فقط میتونی از دور تو اوج ببینی

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • .1381sahar. آفلاین
        .1381sahar. آفلاین
        .1381sahar
        ریاضی

این که میگن بزار بعد نتایج به پشت موندن فک کن مزخرفه (:...اگر حس میکنی گند زدی و دوست داری سال دیگه کنکور بدی اگر واقعا هدفی داری از الان تلاش کن...من خودم میدونستم خوب نخوندم طبیعتا خوب هم نمیتونم جواب بدم من از قبل کنکور برنامه ریختم برا بعد کنکور!
        من یه دفتر برداشتم آخرین صفحش رو جدول کشیدم و یه برنامه ریزی ماهانه با توجه به شناخت خودم از نقاط ضعف و قوتم و پایه ای بودن درس ها کردم بعد از اول از چند نشونه برای مشخص کردن 1برنامه ریزی فرصت ها 2کار های سخت و دشوار 3کار های مهم 4تفریح انجام دادم و کنار این نشونه ها یه جدول کشیدم هفت در هفت...هفت روز هفت مبحث برای اون هفته برنامه ریزی درسی میکنم و انجامش میدم (:
        کار با کنکور ندارم ولی بیا یاد بگیریم همیشه برای روز برنامه بریزیم وقتی برای روزت برنامه ای نداری تا ظهر میخوابی بلند میشی سر درگم و کسلی...ما آفریده نشدیم که بخوابیم (:

Z.H.ZZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • Z.H.ZZ Z.H.Z

سلام ...
          خب همون اول برم سر اصل مطلب... من امسال کنکورمو خوب ندادم و میخوام بمونم واسه سال بعد... کسایی که این راه رو طی کردن لطفا بگن چیکار کنم... از کجا شروع کنم... چجوری بخونم... کلا سر درگمم کمکم کنیننننن

دانش-آموزان-آلاء
          تجربیا

Rezvan.E.AR آفلاین
          Rezvan.E.AR آفلاین
          Rezvan.E.A
          تجربی دانش آموزان آلاء

@z-h-z
          سلام دوست عزیز
          من یک سال پشت کنکور موندم و امسالم منتظر نتایجم. به عنوان یک پشت کنکوری میگم اگه هدفتون رو دارید پس اصلا فکر نکنید چی میشه و امسال نتیجه نمیارم یا میارم..
          اگر اطمینان دارید که نمیشه پس وایستید برای موندن نمیگم راحته نه اتفاقا برای من که خیلی خیلی یه قسمت‌هاییش سخت بود ولی اگه هدف دارید با یه بسم الله شروع کند.
          اولین کاری که می‌کنید با خانواده‌اتون صحبت بکنید و تا انتهای مرداد تجدید قوا و روحیه داشته باشید. فکر هم نکنید این زمان رو از دست دادید نه اتفاقا اگه استراحت نکنید بعدا لطمه‌ی روحی خییییییییییییییییییییلی بزرگی می‌بیینید این رو از من پشت کنکوری بشنوید.
          بعدش شروع کنید مثل یه مبتدی از ابتدا همه‌ی درس‌ها رو به خوندن و توی این خوندنتون تست هم بذارید ولی نه خیلی کم نه خیلی آرمانی و زیاد. متناسب خودتون و روحیایتتون برنامه بنویسید. اصلا هم آرمانی فکر نکنید ولی جوری برنامه بنویسید که از شهریور تا آذر یا نهایتا هفته‌ی اول دوم دی این خوندنتون تموم بشه. نگران مرور نباشید چون فقط دور اوله که زیادی طول می‌کشه. توی برنامه‌اتون اعتدال رو رعایت کنید که لطمه نخورید.
          برای نوشتن برنامه‌اتون اول از همه مشخص کنید هر مقدار مبحث از درسا رو قرار توی چه بازه‌ی زمانی بخونید و هر هفته هر درس رو باید به کجا برسونید. سخت و آسوناتون رو بین هم قرار بدید که کلافه نشید.
          بعد هر شب بر اساس برنامه‌ی هفتگیتون و ماهانه‌تون برای فرداتون برنامه بنویسید چرا میگم هر شب چون زندگی پر از رخ دادهای نامعلومه شاید روزی باشه که توی زندگیتون اتفاقی قرار باشه رخ بده و ازتون زمان طلب کنه. توی برنامه‌ای که می‌نویسید انتهاش یه جمله‌ی مثبت و پر قدرت بنویسید اینم برای روحتونه.
          یکسری مباحث مثل قرابت و تست ترجمه و واژه‌ی زبان و فارسی هم میشه روتین شبانه‌تون باید باشه.
          بعد از اون خوندن بار اول میشه مرور اول. برای این بار شروع کنید به زدن تست‌های بیشتر ولی از کتاب‌هاتون هم قافل نشید.
          برای مرور دوم سه روز یکبار آزمون عمومی بدید سعی کنید مال سنجش باشه. مهم نیست جامع باشه یا نه مهم اینه که عمومی باشه این خیلی کمک می‌کنه درصدای عمومی‌تون خوب بشه. اون روزی که آزمون عمومی نمیدید یک روزش رو تحلیل کنید یک روزش رو ایراداتتون رو مباحثش رو بخونید. این برای عمومی...
          بعد از مروز دوم اختصاصیا که مثل مرور اول هستش شروع کنید به جمع بندی و سه روز یکبار آزمون دادن. هم عمومی داشته باشه هم اختصاصی سعی کنید در ماه پنج آزمونش جامع باشه پنج تای دیگه هم به انتخاب خودتون حالا جامع یا غیر جامع و بعد به شیوه‌ای که کانون گفته توی دو روز و نصفی باقی مونده تحلیل و تست و رفع ایراد کنید.

امیدوارم موفق و موید باشید این تجربه‌ی من و یکی از دوستانمه که خودش پشت کنکوری بوده و به امید خدا به موفقیت رسید و خب نمی‌دونم نتیجه‌اش برای شما چی باشه.
          و فقط یه جمله رو از من خوب به گوشتون بسپرید اگه خواستید پشت کنکور بمونید این رو به یاد داشته باشید که مهمتیرن قانون پشت کنکور موندن اینه که ناامید نشید و بدونید یه پشت کنکوری کورترین و کرترین آدم روی زمینه. پس نه اطرافتون رو ببینید نه بشنوید.

براتون آرزوی موفقیت دارم. ببخشید خیلی شد...

hasan ghH Z.H.ZZ 2 پاسخ آخرین پاسخ
          4
          • Rezvan.E.AR Rezvan.E.A

@z-h-z
            سلام دوست عزیز
            من یک سال پشت کنکور موندم و امسالم منتظر نتایجم. به عنوان یک پشت کنکوری میگم اگه هدفتون رو دارید پس اصلا فکر نکنید چی میشه و امسال نتیجه نمیارم یا میارم..
            اگر اطمینان دارید که نمیشه پس وایستید برای موندن نمیگم راحته نه اتفاقا برای من که خیلی خیلی یه قسمت‌هاییش سخت بود ولی اگه هدف دارید با یه بسم الله شروع کند.
            اولین کاری که می‌کنید با خانواده‌اتون صحبت بکنید و تا انتهای مرداد تجدید قوا و روحیه داشته باشید. فکر هم نکنید این زمان رو از دست دادید نه اتفاقا اگه استراحت نکنید بعدا لطمه‌ی روحی خییییییییییییییییییییلی بزرگی می‌بیینید این رو از من پشت کنکوری بشنوید.
            بعدش شروع کنید مثل یه مبتدی از ابتدا همه‌ی درس‌ها رو به خوندن و توی این خوندنتون تست هم بذارید ولی نه خیلی کم نه خیلی آرمانی و زیاد. متناسب خودتون و روحیایتتون برنامه بنویسید. اصلا هم آرمانی فکر نکنید ولی جوری برنامه بنویسید که از شهریور تا آذر یا نهایتا هفته‌ی اول دوم دی این خوندنتون تموم بشه. نگران مرور نباشید چون فقط دور اوله که زیادی طول می‌کشه. توی برنامه‌اتون اعتدال رو رعایت کنید که لطمه نخورید.
            برای نوشتن برنامه‌اتون اول از همه مشخص کنید هر مقدار مبحث از درسا رو قرار توی چه بازه‌ی زمانی بخونید و هر هفته هر درس رو باید به کجا برسونید. سخت و آسوناتون رو بین هم قرار بدید که کلافه نشید.
            بعد هر شب بر اساس برنامه‌ی هفتگیتون و ماهانه‌تون برای فرداتون برنامه بنویسید چرا میگم هر شب چون زندگی پر از رخ دادهای نامعلومه شاید روزی باشه که توی زندگیتون اتفاقی قرار باشه رخ بده و ازتون زمان طلب کنه. توی برنامه‌ای که می‌نویسید انتهاش یه جمله‌ی مثبت و پر قدرت بنویسید اینم برای روحتونه.
            یکسری مباحث مثل قرابت و تست ترجمه و واژه‌ی زبان و فارسی هم میشه روتین شبانه‌تون باید باشه.
            بعد از اون خوندن بار اول میشه مرور اول. برای این بار شروع کنید به زدن تست‌های بیشتر ولی از کتاب‌هاتون هم قافل نشید.
            برای مرور دوم سه روز یکبار آزمون عمومی بدید سعی کنید مال سنجش باشه. مهم نیست جامع باشه یا نه مهم اینه که عمومی باشه این خیلی کمک می‌کنه درصدای عمومی‌تون خوب بشه. اون روزی که آزمون عمومی نمیدید یک روزش رو تحلیل کنید یک روزش رو ایراداتتون رو مباحثش رو بخونید. این برای عمومی...
            بعد از مروز دوم اختصاصیا که مثل مرور اول هستش شروع کنید به جمع بندی و سه روز یکبار آزمون دادن. هم عمومی داشته باشه هم اختصاصی سعی کنید در ماه پنج آزمونش جامع باشه پنج تای دیگه هم به انتخاب خودتون حالا جامع یا غیر جامع و بعد به شیوه‌ای که کانون گفته توی دو روز و نصفی باقی مونده تحلیل و تست و رفع ایراد کنید.

امیدوارم موفق و موید باشید این تجربه‌ی من و یکی از دوستانمه که خودش پشت کنکوری بوده و به امید خدا به موفقیت رسید و خب نمی‌دونم نتیجه‌اش برای شما چی باشه.
            و فقط یه جمله رو از من خوب به گوشتون بسپرید اگه خواستید پشت کنکور بمونید این رو به یاد داشته باشید که مهمتیرن قانون پشت کنکور موندن اینه که ناامید نشید و بدونید یه پشت کنکوری کورترین و کرترین آدم روی زمینه. پس نه اطرافتون رو ببینید نه بشنوید.

hasan ghH آفلاین
            hasan ghH آفلاین
            hasan gh
            دانش آموزان آلاء

@rezvan-e-a خیلی ازتون ممنونم که این همه زحمت کشیدین
            انشاالله بهترن نتیجه رو در کنکور بگیرید

Rezvan.E.AR 1 پاسخ آخرین پاسخ
            5
            • hasan ghH hasan gh

@rezvan-e-a خیلی ازتون ممنونم که این همه زحمت کشیدین
              انشاالله بهترن نتیجه رو در کنکور بگیرید

Rezvan.E.AR آفلاین
              Rezvan.E.AR آفلاین
              Rezvan.E.A
              تجربی دانش آموزان آلاء

hasan gh
              خواهش میکنم. انشاالله همه‌ی عزیزای آلایی به خواسته‌هاشون برسن بهترینا براشون رقم بخوره

1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • Z.H.ZZ Z.H.Z

سلام ...
                خب همون اول برم سر اصل مطلب... من امسال کنکورمو خوب ندادم و میخوام بمونم واسه سال بعد... کسایی که این راه رو طی کردن لطفا بگن چیکار کنم... از کجا شروع کنم... چجوری بخونم... کلا سر درگمم کمکم کنیننننن

دانش-آموزان-آلاء
                تجربیا

reyhane karimi 0R آفلاین
                reyhane karimi 0R آفلاین
                reyhane karimi 0
                دانش آموزان آلاء

@z-h-z سلام
                با توجه به تجربم تو این زمینه
                باید بگم بستگی به خودتون داره
                اگر آدمی هستید که میتونید
                درسهارو دوباره بخونید و یکسال
                تحصیلی کامل رو دوباره سپری
                کنید با درنظر گرفتن اینکه باید امسال
                قوی تر از پارسال و دقیق تر هم درس
                بخونید
                و به هدفتون پایبندید
                این مسیر نه تنها براتون سخت نخواهد بود
                بلکه با لذت اون رو طی خواهید کرد
                در غیر این صورت و اینکه اگر دوباره حوصله این شرایط
                رو ندارید
                توصیه نمیکنم

Z.H.ZZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • .1381sahar. .1381sahar

این که میگن بزار بعد نتایج به پشت موندن فک کن مزخرفه (:...اگر حس میکنی گند زدی و دوست داری سال دیگه کنکور بدی اگر واقعا هدفی داری از الان تلاش کن...من خودم میدونستم خوب نخوندم طبیعتا خوب هم نمیتونم جواب بدم من از قبل کنکور برنامه ریختم برا بعد کنکور!
                  من یه دفتر برداشتم آخرین صفحش رو جدول کشیدم و یه برنامه ریزی ماهانه با توجه به شناخت خودم از نقاط ضعف و قوتم و پایه ای بودن درس ها کردم بعد از اول از چند نشونه برای مشخص کردن 1برنامه ریزی فرصت ها 2کار های سخت و دشوار 3کار های مهم 4تفریح انجام دادم و کنار این نشونه ها یه جدول کشیدم هفت در هفت...هفت روز هفت مبحث برای اون هفته برنامه ریزی درسی میکنم و انجامش میدم (:
                  کار با کنکور ندارم ولی بیا یاد بگیریم همیشه برای روز برنامه بریزیم وقتی برای روزت برنامه ای نداری تا ظهر میخوابی بلند میشی سر درگم و کسلی...ما آفریده نشدیم که بخوابیم (:

Z.H.ZZ آفلاین
                  Z.H.ZZ آفلاین
                  Z.H.Z
                  تجربی دانش آموزان آلاء

@1381sahar مرسی عزیزم که هم برنامتون رو گفتین هم انگیزه دادین🥰❤

♡

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • Rezvan.E.AR Rezvan.E.A

@z-h-z
                    سلام دوست عزیز

Z.H.ZZ آفلاین
                    Z.H.ZZ آفلاین
                    Z.H.Z
                    تجربی دانش آموزان آلاء

@rezvan-e-a ممنونم که وقت گذاشتین ❤(واسه مامانم هم میخونمش😅)

♡

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • reyhane karimi 0R reyhane karimi 0

@z-h-z سلام
                      با توجه به تجربم تو این زمینه
                      باید بگم بستگی به خودتون داره
                      اگر آدمی هستید که میتونید
                      درسهارو دوباره بخونید و یکسال
                      تحصیلی کامل رو دوباره سپری
                      کنید با درنظر گرفتن اینکه باید امسال
                      قوی تر از پارسال و دقیق تر هم درس
                      بخونید
                      و به هدفتون پایبندید
                      این مسیر نه تنها براتون سخت نخواهد بود
                      بلکه با لذت اون رو طی خواهید کرد
                      در غیر این صورت و اینکه اگر دوباره حوصله این شرایط
                      رو ندارید
                      توصیه نمیکنم

Z.H.ZZ آفلاین
                      Z.H.ZZ آفلاین
                      Z.H.Z
                      تجربی دانش آموزان آلاء

reyhane karimi 0 دقیقا سخته... واسه همینم میترسم😬ولی امیدوارم که بتونم🙂ممنون❣

♡

reyhane karimi 0R 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • Z.H.ZZ Z.H.Z

reyhane karimi 0R آفلاین
                        reyhane karimi 0R آفلاین
                        reyhane karimi 0
                        دانش آموزان آلاء

@z-h-z اگر بخوای و اشتیاق مسیر
                        رو داشته باشی و کلی نمونه از آدمهایی
                        ببینی که شرایط شمارو داشتن و موفق
                        شدن روحیه میگیری
                        و انجامش میدی
                        سلامت و موفق باشید

Z.H.ZZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • Z.H.ZZ Z.H.Z

reyhane karimi 0R آفلاین
                          reyhane karimi 0R آفلاین
                          reyhane karimi 0
                          دانش آموزان آلاء

@z-h-z راستی اینو بگم اگر درستون رو با
                          آلا پیش ببرید خیلی شیرین میشه براتون
                          گذر زمانو حس نمیکنید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • reyhane karimi 0R reyhane karimi 0

@z-h-z اگر بخوای و اشتیاق مسیر
                            رو داشته باشی و کلی نمونه از آدمهایی
                            ببینی که شرایط شمارو داشتن و موفق
                            شدن روحیه میگیری
                            و انجامش میدی
                            سلامت و موفق باشید

Z.H.ZZ آفلاین
                            Z.H.ZZ آفلاین
                            Z.H.Z
                            تجربی دانش آموزان آلاء

reyhane karimi 0 اهوم ، ممنون🥰

♡

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • jahad_121J آفلاین
                              jahad_121J آفلاین
                              jahad_121
                              فارغ التحصیلان آلاء
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده

سلام
                              چون این تاپیک بود دیگه جدید ایجاد نکردم
                              بچه ها من تصمیم دارم پشت بمونم
                              شیمی که می خوام رو می ارم ولی خانواده م قبول نمی کنند وخب نظرشون اینه که من مدت زیادی رو نخودم و بهتره که یک سال دیگه به خودم وقت بدم یک رشته بهتر برم

منم تصیمیم دارم بخونم
                              فقط یک سری سوال داشتم و مشکلی ها تو ذهنم ایجاد شد خوایتم ازتون کمک بگیرم راهنماییم کنید

اولین اینکه چطور با خوندن چیزای تکراری میشه کنار اومد. من کل پروسه کنکوری خوندم 1 ماه و خوردی بوده.حدود اردیبهشت ماه شروع کردم
                              خرداد م که برای نهایی ها بود
                              و خب در پی اون دیگه نتونستم مرور ی داشته که بخوام یک چیزا ی رو تکرار کنم
                              به جز شیمی بقیقه درسا تقریبا میشه گفت برام تازگی داشت ازنظرکنکوری خوندشون

حتی زمینم و من صبح کنکور خوندم.
                              جمعندی نکردم هیچ درسی اصلا ن وقتش نکردم
                              و از تکرار می ترسم.
                              و حتی برام تحملش یک جوریه نمی دونم میشه باهاش کنار اومد؟
                              دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
                              دانش-آموزان-آلاء
                              بچه-های-تجربی-کنکور-1402

786

Hhh HhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • jahad_121J jahad_121

سلام
                                چون این تاپیک بود دیگه جدید ایجاد نکردم
                                بچه ها من تصمیم دارم پشت بمونم
                                شیمی که می خوام رو می ارم ولی خانواده م قبول نمی کنند وخب نظرشون اینه که من مدت زیادی رو نخودم و بهتره که یک سال دیگه به خودم وقت بدم یک رشته بهتر برم

منم تصیمیم دارم بخونم
                                فقط یک سری سوال داشتم و مشکلی ها تو ذهنم ایجاد شد خوایتم ازتون کمک بگیرم راهنماییم کنید

اولین اینکه چطور با خوندن چیزای تکراری میشه کنار اومد. من کل پروسه کنکوری خوندم 1 ماه و خوردی بوده.حدود اردیبهشت ماه شروع کردم
                                خرداد م که برای نهایی ها بود
                                و خب در پی اون دیگه نتونستم مرور ی داشته که بخوام یک چیزا ی رو تکرار کنم
                                به جز شیمی بقیقه درسا تقریبا میشه گفت برام تازگی داشت ازنظرکنکوری خوندشون

حتی زمینم و من صبح کنکور خوندم.
                                جمعندی نکردم هیچ درسی اصلا ن وقتش نکردم
                                و از تکرار می ترسم.
                                دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
                                دانش-آموزان-آلاء
                                بچه-های-تجربی-کنکور-1402

Hhh HhH آفلاین
                                Hhh HhH آفلاین
                                Hhh Hh
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده

jahad_121 در پشت کنکور ماندن گفته است:

حتما میتونی
                                به شرطی که برنامت و عملگراییت خوب باشه(این نکته برای مخصوصا پشت کنکوری ها خیلییی مهمه. چون دیگه مدرسه یا جو خوندن به اون شکل نیست. و ممکنه ینواختگی ای رو تجربه کنی پس خودت باید حواست باشه(یا مشاور) )
                                تو اون مدت زمان کم احتمالا نتونستی اونجور عمیق و کامل بخونی. پس حتما نکات جدید و یا چالشی رو بین خوندنت پیدا میکنی👌🏻

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

jahad_121J 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • Hhh HhH Hhh Hh

jahad_121 در پشت کنکور ماندن گفته است:

حتما میتونی
                                  به شرطی که برنامت و عملگراییت خوب باشه(این نکته برای مخصوصا پشت کنکوری ها خیلییی مهمه. چون دیگه مدرسه یا جو خوندن به اون شکل نیست. و ممکنه ینواختگی ای رو تجربه کنی پس خودت باید حواست باشه(یا مشاور) )
                                  تو اون مدت زمان کم احتمالا نتونستی اونجور عمیق و کامل بخونی. پس حتما نکات جدید و یا چالشی رو بین خوندنت پیدا میکنی👌🏻

jahad_121J آفلاین
                                  jahad_121J آفلاین
                                  jahad_121
                                  فارغ التحصیلان آلاء

Hhh Hh اها مرسی❤️

786

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  پاسخ
                                  • پاسخ به عنوان موضوع
                                  وارد شوید تا پست بفرستید