Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. برنامه های آلاء
  3. راه ابریشم آلاء
  4. زین بی قرار ابریشم
آلا پولمو بالا کشید
M
پارسال راه ابریشم ۲ رو گرفتم که گفته بودن تمدید داره و چیزی قید نکرده بودن که اگه فارق التحصیل باشی نمیتونی تمدیدش کنی یهو دیدم کل فیلمایی که فقط بعضیاشونو دیده بودم از رو پنلم فوت شده رفته من موندمو ۶ میلیونی که به بدبختی جمعش کرده بودم و همش به باد رفت
راه ابریشم آلاء
شیمی پویان نظر
M
سلام بچه ها کسی پی دی اف شیمی راه ابریشم استاد پویان نظرو داره برام بفرسته؟
راه ابریشم آلاء
جزوه‌های راه ابریشم پرو
Eima AmajE
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
شیمی
M
سلام ببخشید کسی پی دی اف راه ابریشم استاد پویان نظرو داره
راه ابریشم آلاء
پرینت جزوه ها
masood khadmlooM
سلام به دوستان من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش اسم سایتش هم topcopy هست با تشکر @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه ابریشم آلاء
فروش کتاب های راه ابریشم
Mobina Talebi 0M
کتاب ریاضیات ریاضی و شیمی و فیزیک راه ابریشم الا رو دارم. الان دانشجو هستم.کتاب ها بسیار تمیز و قابل استفادن. با قیمت خیلی مناسب میفروشم
راه ابریشم آلاء
تست مجموعه رو نفهمیدم
puzzle btyP
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
کنکوری404
msoq sharifM
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته .... چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم هر مشکلی که فکرش رو بکنید ... باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم زندگی همه مراحلش همینه بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان... تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست.... ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا 18 شهریمور ماه1403
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم
HakoH
سلام ورودی یازدهمم میخاستم ببینم به نظرتون وسط سال راه ابریشم و بخرم و شروع کنم ..تقریبا صفرم یا نظر بهتری دارید نظرتونه@ریاضیا @ریاضی-فیزیک @تجربیا @تجربی @دانش-آموز-کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم @دهم
راه ابریشم آلاء
فیزیک ابریشم2
Siavash ForghaniS
ببخشید من واسه ابریشم2 استاد کارزانیان رو انتخاب کرده بودم ولی یاری واسم اومده خواهشا کمکم کنید لطفا!!
راه ابریشم آلاء
استاد ریاضی راه ابریشم
ا
سلام بچه ها من میخوام راه ابریشمو خریداری کنم بین استادثابتی و نباخته گیر کردم کدومو انتخاب کنم نظرتونو میخوام کدوم بهتره ؟
راه ابریشم آلاء
مقایسه نقطه ذوب سلیس و الماس
maryam mirrM
بچه ها انتالپی پیوند si-o بیشتر از c-c هست ولی توی جزوه راه ابریشم هنگام مقایسه نقطه ذوب ترکیبات کووالانسی اینطوری نوشتن سیلیسیم<سیلیس<سیلیسیم کربید<الماس این ترتیب درسته؟؟؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه ابریشم آلاء
مشکل دارم توی حل تشریحی
Hosein MoharamkhniH
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
افرادی که راه ابریشم آقای طلوعی رو داشتن
Fateme SamaeiF
سلام دوستان من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
راه ابریشم آلاء
فروش جزوات راه ابریشم
Zahra Ilanlou 0Z
با سلام خدمت دوستان تمامی جزوات راه ابریشم آلا چه دروس تخصصی ریاضی و چه دروس عمومی به فروش می رسد ( کنکور دادم و دیگه احتیاج ندارم) ، جزوات تخصصی ۹۵ درصد نو و دروس عمومی ۱۰۰ درصد نو هستند ، جزوات کاملا جلد شده و جزوات تخصصی سیمی شده هستند( تمامی جزوات رنگی و از سایت چی بخونم خریداری شده بودند)
راه ابریشم آلاء
مهلت استفاده
fatemeh asadi 1F
من راه ابریشم رو برای سال 1401 داشتم. الان روی پروفایلم نیست. پاک شده یعنی؟ فقط یه سال میشه ازش استفاده کرد؟؟؟ @دانش-آموزان-آلاء
راه ابریشم آلاء
فروش جزوه‌های راه ابریشم پرو رشته ریاضی‌فیزیک
آمـاجآ
سلام دوستان، کتاب‌های آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد) شیمی استاد پویانفر 5 درصد فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد استفاده کردم. جزوه‌ها تمیزن و در حد نو و می‌تونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید ‌:‌) کتاب‌های تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم می‌دم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات چون این‌جا نشد عکس‌ها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار می‌دم.. https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه ابریشم آلاء
برنامه مطالعاتی
M LOTFIM
سلام دوستان من راه ابریشم قدیمی رو دارم با کتابای عمومی و تخصصی ،اما تو برنامه مطالعاتي 1402 فقط برای درس های تخصصی برنامه نوشته شده , کسی برنامه مطالعاتی سال قبل تر که عمومی ها هم بودن رو داره؟ @مشاور-ابریشم @مدیر-محصول-ابریشم @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
راه ابریشم آلاء
روز اولتون چطور بود ^-^
F
مال خودم انگار دیروز بود که میرفتم مدرسه و انگار نه انگار سه ماه تعطیل بودم:/ در کل همیشه دیدن دوستا حال ادمو خوب میکنه..ولی کادر مدرسه عوض شده و خیلی خورد تو ذوق هممون:/ البته میدونستیم عوض شده ولی امید داشتیم بهتر باشه(امید های واهی) @ریاضیا @تجربیا @یازدهم @دهم @دوازدهم
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم پرو ۱۴۰۲
M_ahM
سلام من راه ابریشم پرو رو پارسال خریداری کردم و علی رغم اینکه قرار بود همیشه تو پروفایلمون بمونه حذف شد و ماها تو دردسر افتادیم گفتن برای خرید راه ابریشم ۲ بهمون تخفیف تعلق میگیره آیا واقعا همچین اتفاقی افتاده؟
راه ابریشم آلاء

زین بی قرار ابریشم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده راه ابریشم آلاء
راه ابریشم
640 دیدگاه‌ها 114 کاربران 20.4k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Eisa KouhiE آفلاین
    Eisa KouhiE آفلاین
    Eisa Kouhi
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Arshia Yazdian لطفا با تیم مشاوره بعد با آقای ثابتی
    و پویان نظر و...

mahan alizadehM 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Eisa KouhiE Eisa Kouhi

Arshia Yazdian لطفا با تیم مشاوره بعد با آقای ثابتی
      و پویان نظر و...

mahan alizadehM آفلاین
      mahan alizadehM آفلاین
      mahan alizadeh

Eisa Kouhi
      با این وضع ریاضی کنکور
      اول باید آقا ثابتی رو بیارن ببینیم برنامشون برای سال دیگه چیه
      بقیه دوستان و زین بیقرارشون باشن برای مرحله بعدی

Nazanin NobakhtN م alireza hoseyniA 3 پاسخ آخرین پاسخ
      13
      • mahan alizadehM mahan alizadeh

Eisa Kouhi
        با این وضع ریاضی کنکور

Nazanin NobakhtN آفلاین
        Nazanin NobakhtN آفلاین
        Nazanin Nobakht

mahan alizadeh
        بله منم موافقم با شما👌🏻

دیگه‌خاطرم‌نیست‌طعمِ‌بادُ

1 پاسخ آخرین پاسخ
        1

Eisa Kouhi
          با این وضع ریاضی کنکور

م آفلاین
          م آفلاین
          محمد مودب
          دانش آموزان آلاء

mahan alizadeh 👌👌👌

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0

Eisa Kouhi
            با این وضع ریاضی کنکور

alireza hoseyniA آفلاین
            alireza hoseyniA آفلاین
            alireza hoseyni
            ریاضی

mahan alizadeh
            اره منم موافقم الان اعصابم خورده خدایا چه خاکی ب سرمون بریزیم امسال؟
            راه ابریشم در برابر کنکور امسال کاملا فاااان بود نمیدونم اقای ثانبتی بیان توضیح بدن ک خودشون میخان چیکار کنن و ما باید چی کار کنیم
            هر چه زود تر بهتر
            @M-an
            اقای یزدیان رو نمتونم تگ کنم

mahan alizadehM 1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • alireza hoseyniA alireza hoseyni

mahan alizadeh
              اره منم موافقم الان اعصابم خورده خدایا چه خاکی ب سرمون بریزیم امسال؟
              راه ابریشم در برابر کنکور امسال کاملا فاااان بود نمیدونم اقای ثانبتی بیان توضیح بدن ک خودشون میخان چیکار کنن و ما باید چی کار کنیم
              هر چه زود تر بهتر
              @M-an
              اقای یزدیان رو نمتونم تگ کنم

mahan alizadehM آفلاین
              mahan alizadehM آفلاین
              mahan alizadeh

alireza hoseyni
              در هر حال اقای ثابتی باید برای زین بی قرار بعدی باشن که برنامشون رو برای سال دیگه توضیح بدن چون من خودم ریاضی صفر نمیزنم
              بخواد اینجوری باشه که منفی میزنم
              اما نکته مهم و جالب کنکور دو سال اخیر میدونین چیه؟؟؟؟
              کنکور سال 99 شیمی فاجعه بود
              کنکور 00 ریاضی فاجعه بود
              پس با این اوصاف به احتمال قوی سر کنکور 01 یا فیزیک فاجعه خواهد بود یا زیست
              برای همین انتظار داریم که دبیر های این دو درس هم توی زین بی قرار بیان برنامه اصلیشون رو توضیح بدن و حتی و یکم سطح تستا و نکات رو بالاتر ببرن تا ما توی فیزیک و زیست رکب نخوریم(منظورم اینه اقای موقاری هم دوباره بیاد تا برنامشو بگه)

1 پاسخ آخرین پاسخ
              10
              • Arshia YazdianA Arshia Yazdian

متن جایگزین
                سلام بچه ها، امیدوارم حالتون خوب باشه و زین بی قرارو دیده باشید و خوشتون اومده باشه
                اگرم هنوز ندیدید میتونید اینجا فیلمو مشاهده کنید 👇🏽 👇🏽
                https://alaatv.com/set/1212
                منتظر پیشنهادات و انتقاداتتون هستم
                نظرتون رو راجع بهش برام بنویسید
                و از همه مهم تر بگید نفر بعدی کی باشه و چه سوالاتی پرسیده شه ؟
                منتظر نظراتون هستم😎
                @دانش-آموزان-آلاء
                @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
                @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
                @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم

A آفلاین
                A آفلاین
                amirmohammad shakeri

Arshia Yazdian

سلام اقا عرشیا

با توجه به اتفاقای کنکور 1400 و وضع مضخرف ریاضی که توی تجربی حتی سوال کنکور دکتری اومده بود ، فکر کنم واضحه که استاد ثابتی تو اولویت بیشتری هستن

اینجا چندتا از سوالا و مسائلیه که خیلی بچه ها بهش اشاره کردن :

با توجه به وضع کنکور 1400 ، ما چجوری ریاضی رو بخونیم؟ همین راه ابریشمی که پارسال ضبط شده تستاش کافیه؟

خیلی از بچه های امسال الان دارن میگن که به خاطر حجم خیلی زیاد درسنامه اذیت شدن ، مثلا فرسنگ 6 ، 57 ساعت ویدیو هست و خب این تایم خیییلی زیاده و یه سری نکات رو ادم میتونه موقع تست زنی دستگیرش بشه

استاد ثابتی راه حل های خیلی مختلفی دارن برای حل سوال و این برای یه تعداد قابل توجهی از بچه های پارسال خیلی خوشایند و چون استاد خط فکری ثابتی نداشتن توی حل مسائل ( که خب البته خیلی طبیعیه به نظرم این موضوع که استاد راه حل هاشون خیلی فرق میکنه ) خیلی از بچه ها ناراضی بودن

با توجه به این که شما گفته بودین فقط تست های تسلطی که غلط زدیم یا بلد نبودیم ، باید راه حلش دیده بشه ، همین موضوع باعث شده برای یکسریا مثل خود من و بقیه یه سوالی پیش بیاد که خب اگر استاد برای اون تیپ تست ، راه حل جدیدی گفتن ، ایدعه حل جدیدی گفتن ، چیز خفنی گفتن که خیلی کاربرد داره ، اون وقت یه سریا اون رو هیچ وقت نمیفهمن چون ویدیوش رو اصلا نیاز نداشتن ببین. پیشنهاد استاد چیه؟

پ.ن : البته برای موضوع اخر خودم یه راه حلی داشتم اونم اینکه استاد خودشون تست هایی که چیز جدیدی گفتن رو مشخص کنن و به تیم راه ابریشم بگن ، اونا هم اون تست هارو یه علامت جدید بزارن که بچه ها بدونن توی اون تست استاد نکته جدیدی گفته

پ.ن 2 : ممنون میشم اگر بقیه هم سوالی دارن که من یادم رفته بپرسم ، در نقل قول به این پست ، اون سوال رو هم مطرح کنن

alireza hoseyniA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                12

متن جایگزین
                  سلام بچه ها، امیدوارم حالتون خوب باشه و زین بی قرارو دیده باشید و خوشتون اومده باشه
                  منتظر نظراتون هستم😎
                  @دانش-آموزان-آلاء

Amoo SepiA آفلاین
                  Amoo SepiA آفلاین
                  Amoo Sepi
                  دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی

Arshia Yazdian کاش فقط یه کم زود به زود تر این کلیپ ها آپلود شن تا بچه ها سریع بتونن راهشون رو برای ۱۴۰۱ بفهمن.باور کنید صحبت های دبیر ها و راهنمایی هاشون مخصوصن توی درس ریاضی و با توجه به سبک طرّاحیِ امسال،بسیار بسیار اثرگذار خواهد بود.در کل امیدواریم هم زینِ بی قرار ها زودتر ضبط شه و هم اون مشاوره ی تخصصیِ هر درس با دبیرِ همون درس،تا بچه ها با نحوه خوندن هر درس با توجه به سبکِ طراحی کنکور ۱۴۰۰،آشنا بشن...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  5
                  • amir azarA آفلاین
                    amir azarA آفلاین
                    amir azar
                    دانش آموزان آلاء

سلام
                    طرح پرچم پس کی میاد؟؟
                    تا وقتی کارش بکنیم و پست کنیم نامه طول میکشه شاید از برنامه عقب بیفتیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3

متن جایگزین
                      منتظر نظراتون هستم😎
                      @دانش-آموزان-آلاء

I آفلاین
                      I آفلاین
                      Ilya Mansouri
                      دانش آموزان آلاء

Arshia Yazdian اقای یزدیان من اول می گفتم بعد از یه قسمت هم با اقای موقاری یه جلسه با اقای پویان نظر برید ولی با توجه به سبک کنکور ۱۴۰۰ لطفا زین اقای ثابتی رو اول بی قرار کنید😅

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      6

متن جایگزین
                        منتظر نظراتون هستم😎
                        @دانش-آموزان-آلاء

I آفلاین
                        I آفلاین
                        Ilya Mansouri
                        دانش آموزان آلاء
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Ilya Mansouri انجام شده

Arshia Yazdian اصلا حتی اگه بشه یه جلسه ی دیگه با استاد موقاری رو هم نرید فقط با استاد ثابتی برید و سوالات یکی از بچه هایی که پایین تر از من توضیح داده amirmohammad shakeri رو بپرسید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        5
                        • A amirmohammad shakeri

Arshia Yazdian

سلام اقا عرشیا

با توجه به اتفاقای کنکور 1400 و وضع مضخرف ریاضی که توی تجربی حتی سوال کنکور دکتری اومده بود ، فکر کنم واضحه که استاد ثابتی تو اولویت بیشتری هستن

اینجا چندتا از سوالا و مسائلیه که خیلی بچه ها بهش اشاره کردن :

با توجه به وضع کنکور 1400 ، ما چجوری ریاضی رو بخونیم؟ همین راه ابریشمی که پارسال ضبط شده تستاش کافیه؟

خیلی از بچه های امسال الان دارن میگن که به خاطر حجم خیلی زیاد درسنامه اذیت شدن ، مثلا فرسنگ 6 ، 57 ساعت ویدیو هست و خب این تایم خیییلی زیاده و یه سری نکات رو ادم میتونه موقع تست زنی دستگیرش بشه

استاد ثابتی راه حل های خیلی مختلفی دارن برای حل سوال و این برای یه تعداد قابل توجهی از بچه های پارسال خیلی خوشایند و چون استاد خط فکری ثابتی نداشتن توی حل مسائل ( که خب البته خیلی طبیعیه به نظرم این موضوع که استاد راه حل هاشون خیلی فرق میکنه ) خیلی از بچه ها ناراضی بودن

با توجه به این که شما گفته بودین فقط تست های تسلطی که غلط زدیم یا بلد نبودیم ، باید راه حلش دیده بشه ، همین موضوع باعث شده برای یکسریا مثل خود من و بقیه یه سوالی پیش بیاد که خب اگر استاد برای اون تیپ تست ، راه حل جدیدی گفتن ، ایدعه حل جدیدی گفتن ، چیز خفنی گفتن که خیلی کاربرد داره ، اون وقت یه سریا اون رو هیچ وقت نمیفهمن چون ویدیوش رو اصلا نیاز نداشتن ببین. پیشنهاد استاد چیه؟

پ.ن : البته برای موضوع اخر خودم یه راه حلی داشتم اونم اینکه استاد خودشون تست هایی که چیز جدیدی گفتن رو مشخص کنن و به تیم راه ابریشم بگن ، اونا هم اون تست هارو یه علامت جدید بزارن که بچه ها بدونن توی اون تست استاد نکته جدیدی گفته

پ.ن 2 : ممنون میشم اگر بقیه هم سوالی دارن که من یادم رفته بپرسم ، در نقل قول به این پست ، اون سوال رو هم مطرح کنن

alireza hoseyniA آفلاین
                          alireza hoseyniA آفلاین
                          alireza hoseyni
                          ریاضی

amirmohammad shakeri
                          کلا یکی از بدبختی ما اینه ک تست ها طبقه بندی نیس
                          به خدا هر منبعی رو باز میکنی تست هاش طبقه بندی شده هس تو ریاضیات
                          همه منابع مثلا فصل مثلثات رو 20 30 بخش کرده اما تو ابریشم هر فرسنگ کلی مطلب 400 500 تا تست قروقاطی
                          تست ها نه پارتیشن بندی شدن نه سطح بندی
                          شاید تو فیزیک و شیمی اینا
                          خیلی مهم نباشه اما تحو ریاضیات فرق داره اونم رشته ریاضی
                          حتی اگ کمیت هم خوب باشه دانش اموز جرعت نمیکنه وارد مطلب بشه
                          اصلا نمیش رو مطلب مسلط شد
                          یکی حرفای مارو بشنوه توروخدا

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2

متن جایگزین
                            منتظر نظراتون هستم😎
                            @دانش-آموزان-آلاء

د آفلاین
                            د آفلاین
                            دکتر علی ف

Arshia Yazdian آقای یزدیان لطفا استاد ثابتی و پویان نظر رو هم بیارید تو برنامه زین بی قرار .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            3
                            • alireza hoseyniA alireza hoseyni

amirmohammad shakeri
                              کلا یکی از بدبختی ما اینه ک تست ها طبقه بندی نیس
                              به خدا هر منبعی رو باز میکنی تست هاش طبقه بندی شده هس تو ریاضیات
                              همه منابع مثلا فصل مثلثات رو 20 30 بخش کرده اما تو ابریشم هر فرسنگ کلی مطلب 400 500 تا تست قروقاطی
                              تست ها نه پارتیشن بندی شدن نه سطح بندی
                              شاید تو فیزیک و شیمی اینا
                              خیلی مهم نباشه اما تحو ریاضیات فرق داره اونم رشته ریاضی
                              حتی اگ کمیت هم خوب باشه دانش اموز جرعت نمیکنه وارد مطلب بشه
                              اصلا نمیش رو مطلب مسلط شد
                              یکی حرفای مارو بشنوه توروخدا

A آفلاین
                              A آفلاین
                              amirmohammad shakeri

alireza hoseyni

سلام

خب یه سوال . چرا پارت پارت کردن تست های ریاضی بچه های ریاضی مهمه؟ چه تاثیری داره؟ این رو متوجه نشدم

alireza hoseyniA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • A amirmohammad shakeri

alireza hoseyni

سلام

خب یه سوال . چرا پارت پارت کردن تست های ریاضی بچه های ریاضی مهمه؟ چه تاثیری داره؟ این رو متوجه نشدم

alireza hoseyniA آفلاین
                                alireza hoseyniA آفلاین
                                alireza hoseyni
                                ریاضی

amirmohammad shakeri
                                سلام
                                شما میخوای رو یه مطلبی مسلط بشی میری تست های قاطی پاتی میزنی ؟؟
                                این مرحله مال بعد هست
                                تو رشته ریاضی حجم مطالب بالاست و طبیعتا هر تستی میتونه مال ی جا باش
                                اما این حجم مطلب رو تو تجربی نداریم و بیشتر تنوع تستی مهمه
                                شما امتخان کن تست اول تابع مثلثاتی تست دوم روابط a+b

تست سوم مال ی جای دیگ
                                خب چرا همین رو طبقه بندی نمیکنن
                                اگ کار اشتباهیه چرا همه کتاب ها طبقه بندی میکنن
                                ینی همه مولف های کنکور اشتباه میکنن و راه ابریشم درست میگ
                                تازه جال اینجاس ک اقای ثابتی تو صفر تا صد ها و نکته تست ها این رو رعایت کردن تو هنه جا ب غیر ابریشم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • yas taY آفلاین
                                  yas taY آفلاین
                                  yas ta
                                  دانش آموزان آلاء

چرا این فیلم جدید نمی اید؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • amir azarA آفلاین
                                    amir azarA آفلاین
                                    amir azar
                                    دانش آموزان آلاء
                                    این پست پاک شده!
                                    1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • amir azarA آفلاین
                                      amir azarA آفلاین
                                      amir azar
                                      دانش آموزان آلاء
                                      این پست پاک شده!
                                      1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • م آفلاین
                                        م آفلاین
                                        ماهان حسین پور
                                        دانش آموزان آلاء
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط ماهان حسین پور انجام شده

سلام اقای یزدیان🤚، به نظرم همه میخوان مهمان بعدی زین بی قرار یا تو لایو،اقای ثابتی باشن و در مورد کنکور۱۴۰۰ بخش ریاضی اینقدر سخت بود یه نظر و ... به بچه بگن و ۱۴۰۱ ایا باز به این صورته یا نه و .....

Arshia Yazdian@

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        6

متن جایگزین
                                          منتظر نظراتون هستم😎
                                          @دانش-آموزان-آلاء

Amoo SepiA آفلاین
                                          Amoo SepiA آفلاین
                                          Amoo Sepi
                                          دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی

Arshia Yazdian درود و خسته نباشید،دو تا سوال مهم داشتم در مورد راه ابریشم
                                          ۱-آیا برای همه ی دروس و همه ی فرسنگ ها چاپار خواهیم داشت؟
                                          ۲-آیا آلا تضمینی میده که تمامِ خدماتِ وعده داده شده رو به صورت کامل ارائه بده و مثل امسال پیش آزمون و پس آزمون و کنکورچه ها ناقص نمونن؟

و در نهایت هم یه پیشنهاد دارم و اون اینکه موقعی که قراره توی محصولات به روز رسانی ای ایجاد شه،از قبل اطلاع رسانی شه تا مثلِ الآن که نمیتونیم به محصولات دسترسی داشته باشیم،چند ساعت از وقتمون هدر نره.
                                          مثلا خودم قرار بود امروز بعد مدت ها با یه ساعت مطالعه ی کم شروع کنم به خوندن،ولی نصف تایمی که قرار بود بخونم رو به خاطرِ این مشکل نخوندم...میدونم بیش تر به بخش فنی مربوطه ولی گفتم شما که به هر حال مدیر راه ابریشم هستین هم بزرگ ترین ضعفش رو بدونین...
                                          به امیدِ پیشرفتِ روز افزونِ آلا و آلایی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 26
                                          • 27
                                          • 28
                                          • 29
                                          • 30
                                          • 31
                                          • 32
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه