با راه ابریشم اختصاصیا چطور بودن؟
-
نظر من که سال پیش کامل با الا بودم اینه که شیمی و فیزیک اقای طلوعی بگیرین ولی ریاضی دست نگه دارین
ریاضی هنوز کتاب مناسبی هم نیست شما میخواین استاد با اون همه تست تکراری رو انتخاب کنید
-
نظر من که سال پیش کامل با الا بودم اینه که شیمی و فیزیک اقای طلوعی بگیرین ولی ریاضی دست نگه دارین
ریاضی هنوز کتاب مناسبی هم نیست شما میخواین استاد با اون همه تست تکراری رو انتخاب کنید
Mobin Saadat
درسنامه و تست اضافه میشه امسال
کنکور 1400 قرار نیست دوباره تکرار بشه (حداقل برای درس ریاضی) -
@hamed-shakouri آقا تو راه ابریشم 4 جلسه اش مساوی با یک جلسه ی آنلاین هس
حالا جلسات کلاس آنلاین نقریبا 40 تا ولی جلسات آلا حداقل در یک فرسنگ 120 تا
sohil derakhshani اون آنلاینی که نوشته ۳ ساعت،نصفِ بیش ترش معمولن حاشیهست:))
-
Soheil Moradyan 1 امسال من ندیدم کسی از آقای بابایی راضی باشه.به جرأت میگم هشتاد درصد شاگردهاشون ازشون ناراضی بودن و معتقد بودن خیلی افت کرده نسبت به پارسال
-
amir azar
سلام میتونید برید نمونه هر فیلم ببینید و خودتون تصمیم بگیرید شاید شما تونستید با استاد ارتباط خوبی بگیرید اما فردی که اینجا میگه خوب نیست نتونسته باشه و بالعکس. -
سلام
یه سوال دارم از بچه های ابریشم تجربی ۱۴۰۰
بچه ها اگ تا یکسال آینده که کنکور،ما روزی ۱۰ ساعت مداوم بخونیم و البته ک راه ابریشم رو تهیه کردیم،میشه کل کنکور ر عالی خوند و تمومش کرد؟؟؟؟ -
سلام
بچه ها اگ تا یکسال آینده که کنکور،ما روزی ۱۰ ساعت مداوم بخونیم و البته ک راه ابریشم رو تهیه کردیم،میشه کل کنکور ر عالی خوند و تمومش کرد؟؟؟؟Ehsan Jafarpour
مثلا یه درسی مثل ریاضی امسال نشه چرا که نه؟! -
سلام
بچه ها اگ تا یکسال آینده که کنکور،ما روزی ۱۰ ساعت مداوم بخونیم و البته ک راه ابریشم رو تهیه کردیم،میشه کل کنکور ر عالی خوند و تمومش کرد؟؟؟؟Ehsan Jafarpour چرا نشه ؟ لطفا اینو بگید .قطعا میشه با تلاش و استمرار
-
سلام. میشه این بنده خدا رو بن کنید؟ هم یه کمکی به خودش کردین به جای این همه وقت تلف کردن میره سراغ درسش
هم فضای تاپیک ها متشنج نمیشه
-
Soheil Moradyan 1
شما نظر خودتون رو میگید یا نظر کنکوری هایی که با راه ابریشم بودن
من هنوز نخریدم ولی قصد دارم بخرم
بچه ها حق با ایشونه یعنی؟؟؟؟ -
Soheil Moradyan 1
شما نظر خودتون رو میگید یا نظر کنکوری هایی که با راه ابریشم بودن
من هنوز نخریدم ولی قصد دارم بخرم
بچه ها حق با ایشونه یعنی؟؟؟؟amir azar
نظر ایشون هم محترمه
ولی
اینکه از کلمه هرکی استفاده کردن درست نیست. چون کلی دانش آموز هستن که راه ابریشم براشون خیلی خوب بوده (نظراتشون تو انجمن هست و میتونین ببیند)
من تاحالا هر تجربه ای ک از بچه ها دیدم خیلیی خوب بوده
(البته بغیر از درس ریاضیش که دیگه خودتون بهتر میدونید امسال سطحش چجور بود که حتی الان میخوان سوالات رو دوباره باز بینی کنن؛ به خاطر شکایات زیاد از این درس) اینکه بخواین فقط به نتیجه ای ک کسب کردن فکر کنیم و معیاری باشه ک بگیم این محصول بده یا خوبه بنظرم کار درستی نیست. همونجور که میدونید حتی اگه خیلی بیشترم هزینه بشه ولی تلاشی(تلاش درست و واقعی) پشتش نباشه نتیجه نمیده
من میشناسم با اینکه وقت نکرده کامل فیلم ها رو ببینه ولی باز براش تا حدی مفید بوده
این نظر من بود که با توجه به نظراتی ک این چند روز در انجمن و اینستا شنیدم گفتم
امیدوارم براتون مفید بوده باشه
یاعلی -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد