امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
دشبورد جدید راه ابریشم
-
Nazanin Rahdar
مال من نداره🥲 -
سلام دوست عزیز، سپاس از نظر شما
بله حذف شده -
Shahab Ebadi سلام وقتتون بخیر من نمیدونم این نظر رو دادن یا ن
بنظر من ی چارت و نمودار توی ی قسمت سایت باشه حالا میتونه تو داشبورد هم باشه
بعد هرشب بچه ها گزارش مطالعه خودشونو وارد کنن
ب صورت تفکیک هر درس و ب صورت جمع کل تایم مطالعه و تعداد تست باشه
بعد ی نمودار هم باشه ک نشون بده تایم مطالعه و تاریخ رو تا بچه ها هم سعی کنن نوسان مطالعشون رو کم کنن ینی یهو نرن بالا یهو بیان پایین و اگ اینجور شد ب وضوح در اون نمودار ببیننحالا میشه هم امکانات دیگ ای هم مث میانگین ساعت مطالعه اونروز بچه های هم پایه اون دانش اموز هم نشون داده بشه یا ی انیجور امکاناتی
یا مثلا دانش اموز شب قبل یا صبح یا چن روز قبل پیش بینی بتونه بکنه مثلا عدد 8 رو وارد کنه برا دوشنبه ک من دوشنبه 8 ساعت میخوام بخونم بعد وقتی موقع گزارش اونشب شد ی مقایشه بین پیش بینیش و تایمی ک خونده انجام بشه -
سلام دوست عزیز،
وارد صفحه فیلم ها و جزوه های من بشید و بالا سمت راست گزینه ورود به داشبورد هست که در واقع نسخه قبلی داشبورد راه ابریشمه و قراره آپدیت بشه، جاش هم عوض میشه که راحت تر پیداش کنید.اینم لینک داشبورد https://alaatv.com/asset/abrisham
-
Shahab Ebadi سلام خداقوت
من امسال چیزی از دشبورد راه ابریشم نفهمیدم ولی نظرات بچه ها رو خوندم چیز جدیدتری به ذهنم نیومد
فقط یه مورد به نظرم اومد اونم یه روز شمار واسه کنکور هست البته اگر باعث استرس بچه ها نشه
وجود یه روز شمار میتونه بچه ها رو متوجه گذر زمان کنه که از دستش ندن
چیز جدیدی به ذهنم اومد حتما میگم
ممنون از توجه و زحمات شما -
سلام دوست عزیز، ممنونم وقت شما هم بخیر
در حال حاضر قابلیت های داشبورد جدید راه ابریشم رو به نوعی نهایی کردیم و در مرحله طراحی هستیم.
این موردی که فرمودین رو ان شاء الله برای برروزرسانی های ماه های آینده بررسی میکنیم و در صورت نیاز و امکان، به مرحله اجرا میرسونیمش. ولی خب میتونم بگم قابلیت سنگینیه. -
Shahab Ebadi بله از نظر سنگینی ک ی خورده سنگینه ولی بنظرم توی بروزرسانی های بعد چن ماه ک روش کار کنین شاید بشه تا دی یا زودتر اوکی کرد
البته بازم درمورد و زمان و اینچیزا من تقریبی گفتم و ب نظر تخصصی کادر الا نیاز داره -
حقیقتا روز کنکور چون هیچوقت مشخص نیست نمیشه براش روزشمار تعریف کرد ولی بازم این مورد رو بررسی میکنم و در صورت امکان و نیاز اضافه میکنیم -
سلام،
اول اینکه وقتی به عنوان دانش آموز تجربی وارد میشوم برای من دور های رشته ریاضی رو نشون میده و هر بار این رو باید به صورت دستی تغییر داد و اینکه بسیار بهتر خواهد بود اگر دشبورد راه ابریشم شخصی سازی بشه و فقط دوره های خودت رو بتونی اونجا ببینی و یک انتفاد کوچیکی که دارم به حجم بالای ویدیو ها و کیفیت پایین پخش هستش برای یه ویدیو 20 دقیقه ای 700 مگ حجم واقعا زیاده این هم باعث میشه ترافیک سرور بره بالا هم نشه ویدیو ها را با کیفیت بالا مشاهده کرد ولی جا داره از زحماتی که کشیده میشه تشکر کنم چون دارید یک کار درجه 1 رو انجام میدیدباتشکر و احترام
مهرداد رزمی -
سلام دوست عزیز،
بله سعی میکنیم روی شخصی سازی داشبورد کار کنیم و محصولاتی که تهیه شده رو در اولویت به کاربران نمایش بدیم. سپاس از همراهی و لطف شما -
Shahab Ebadi سلام
برنامه ريزى آپديت راه ابريشم كجاست؟و اينكه از كجا ميتونيم سوالات مشاوره اى را بپرسيم؟ -
Shahab Ebadi در دشبورد جدید راه ابریشم گفته است:
بله این موارد رو دوستان آلایی پیش تر گفتن و ما هم تصمیم گرفتیم توی داشبورد جدید راه ابریشم قرارشون بدیمواى چه عالى
ممنون از زحمات شما -
سلام دوست عزیز،
منظورتونو از برنامه ریزی آپدیت متوجه نمیشم، ممنون میشم توضیح بدین تا شاید بتونم راهنماییتون کنم.
در رابطه با سوال دومتون هم مشاوره راه ابریشم به صورت ویدیویی هست ولی اگه بازم سوالی داشته باشید میتونید از طریق تیکت سوالتونو مطرح کنید. -
Shahab Ebadi تيكت كجاست؟
چرا من اينقدر با قسمت داشبورد راه ابريشم نا آشنا ام؟ -
Shahab Ebadi در دشبورد جدید راه ابریشم گفته است:
سلام دوست عزیز،
منظورتونو از برنامه ریزی آپدیت متوجه نمیشم، ممنون میشم توضیح بدین تا شاید بتونم راهنماییتون کنم.در آپديت راه ابريشم براى درسىهايمان برنامه ريزى مگه نداريم؟
من نمى دونم اون برنامه ريزى كجاست️ -
داشبورد جدید راه ابریشم هنوز فعال نشده، یعنی برنامه ریزی و... هم هنوز در دسترس نیستن، ان شاء الله 25 تیرماه طراحی و پیاده سازی مرحله اول داشبورد به اتمام میرسه و شما توی داشبورد به محتوا و برنامه مطالعاتی (تمام چیزی که برای برنامه تابستانه نیاز دارید) دسترسی خواهید داشت، و بقیه قابلیت های داشبورد راه ابریشم هم نهایتا توی شهریورماه در دسترستون قرار میگیره.
تیکت هم اصلا توی داشبورد نیست و بخشی از سایت آلاست که شما میتونید با استفاده ازش انواع سوالاتتون رو از کارشناسان ما بپرسید، توی بخش منو با عنوان "تیکت پشتیبانی" قراره داره. من لینکشو این پایین هم میزارم براتون. -
سلام چرا وقتی وارد صفحه راه میشم از رشته ریاضی شروع میشه این خیلی رو مخه من رشتم تجربیه ولی هر بار که وارد میشم روی رشته ریاضیه لطفا اینو درستش کنید که هرکس اون رشته ایی که دوست داره رو انتخاب کنه
-
سلام خسته نباشید میگم خدمت تمامی دوستان الایی و دوستانی که در راه ابریشم هستن که انشالله به اهداف و هدف های که دارید برسید و در پناه گرم خانواده باشید
راستش دیدم که داستان ادیت سایت هست کد نویسی های سایت نظری میخاستم بدم نمیدونم هست یا نه دوست داشتم توی داشبور ویدیو رو که تماشا کردیم مثل بقیه جاها توی 0 تا 100 ها اون خط قرمز رو بزنه که تا کجای کار رفتیم و چیا دیدیم