Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. برنامه های آلاء
  3. راه ابریشم آلاء
  4. دشبورد جدید راه ابریشم
آلا پولمو بالا کشید
M
پارسال راه ابریشم ۲ رو گرفتم که گفته بودن تمدید داره و چیزی قید نکرده بودن که اگه فارق التحصیل باشی نمیتونی تمدیدش کنی یهو دیدم کل فیلمایی که فقط بعضیاشونو دیده بودم از رو پنلم فوت شده رفته من موندمو ۶ میلیونی که به بدبختی جمعش کرده بودم و همش به باد رفت
راه ابریشم آلاء
شیمی پویان نظر
M
سلام بچه ها کسی پی دی اف شیمی راه ابریشم استاد پویان نظرو داره برام بفرسته؟
راه ابریشم آلاء
جزوه‌های راه ابریشم پرو
Eima AmajE
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
شیمی
M
سلام ببخشید کسی پی دی اف راه ابریشم استاد پویان نظرو داره
راه ابریشم آلاء
پرینت جزوه ها
masood khadmlooM
سلام به دوستان من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش اسم سایتش هم topcopy هست با تشکر @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه ابریشم آلاء
فروش کتاب های راه ابریشم
Mobina Talebi 0M
کتاب ریاضیات ریاضی و شیمی و فیزیک راه ابریشم الا رو دارم. الان دانشجو هستم.کتاب ها بسیار تمیز و قابل استفادن. با قیمت خیلی مناسب میفروشم
راه ابریشم آلاء
تست مجموعه رو نفهمیدم
puzzle btyP
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
کنکوری404
msoq sharifM
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته .... چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم هر مشکلی که فکرش رو بکنید ... باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم زندگی همه مراحلش همینه بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان... تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست.... ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا 18 شهریمور ماه1403
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم
HakoH
سلام ورودی یازدهمم میخاستم ببینم به نظرتون وسط سال راه ابریشم و بخرم و شروع کنم ..تقریبا صفرم یا نظر بهتری دارید نظرتونه@ریاضیا @ریاضی-فیزیک @تجربیا @تجربی @دانش-آموز-کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم @دهم
راه ابریشم آلاء
فیزیک ابریشم2
Siavash ForghaniS
ببخشید من واسه ابریشم2 استاد کارزانیان رو انتخاب کرده بودم ولی یاری واسم اومده خواهشا کمکم کنید لطفا!!
راه ابریشم آلاء
استاد ریاضی راه ابریشم
ا
سلام بچه ها من میخوام راه ابریشمو خریداری کنم بین استادثابتی و نباخته گیر کردم کدومو انتخاب کنم نظرتونو میخوام کدوم بهتره ؟
راه ابریشم آلاء
مقایسه نقطه ذوب سلیس و الماس
maryam mirrM
بچه ها انتالپی پیوند si-o بیشتر از c-c هست ولی توی جزوه راه ابریشم هنگام مقایسه نقطه ذوب ترکیبات کووالانسی اینطوری نوشتن سیلیسیم<سیلیس<سیلیسیم کربید<الماس این ترتیب درسته؟؟؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه ابریشم آلاء
مشکل دارم توی حل تشریحی
Hosein MoharamkhniH
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
افرادی که راه ابریشم آقای طلوعی رو داشتن
Fateme SamaeiF
سلام دوستان من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
راه ابریشم آلاء
فروش جزوات راه ابریشم
Zahra Ilanlou 0Z
با سلام خدمت دوستان تمامی جزوات راه ابریشم آلا چه دروس تخصصی ریاضی و چه دروس عمومی به فروش می رسد ( کنکور دادم و دیگه احتیاج ندارم) ، جزوات تخصصی ۹۵ درصد نو و دروس عمومی ۱۰۰ درصد نو هستند ، جزوات کاملا جلد شده و جزوات تخصصی سیمی شده هستند( تمامی جزوات رنگی و از سایت چی بخونم خریداری شده بودند)
راه ابریشم آلاء
مهلت استفاده
fatemeh asadi 1F
من راه ابریشم رو برای سال 1401 داشتم. الان روی پروفایلم نیست. پاک شده یعنی؟ فقط یه سال میشه ازش استفاده کرد؟؟؟ @دانش-آموزان-آلاء
راه ابریشم آلاء
فروش جزوه‌های راه ابریشم پرو رشته ریاضی‌فیزیک
آمـاجآ
سلام دوستان، کتاب‌های آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد) شیمی استاد پویانفر 5 درصد فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد استفاده کردم. جزوه‌ها تمیزن و در حد نو و می‌تونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید ‌:‌) کتاب‌های تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم می‌دم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات چون این‌جا نشد عکس‌ها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار می‌دم.. https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه ابریشم آلاء
برنامه مطالعاتی
M LOTFIM
سلام دوستان من راه ابریشم قدیمی رو دارم با کتابای عمومی و تخصصی ،اما تو برنامه مطالعاتي 1402 فقط برای درس های تخصصی برنامه نوشته شده , کسی برنامه مطالعاتی سال قبل تر که عمومی ها هم بودن رو داره؟ @مشاور-ابریشم @مدیر-محصول-ابریشم @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
راه ابریشم آلاء
روز اولتون چطور بود ^-^
F
مال خودم انگار دیروز بود که میرفتم مدرسه و انگار نه انگار سه ماه تعطیل بودم:/ در کل همیشه دیدن دوستا حال ادمو خوب میکنه..ولی کادر مدرسه عوض شده و خیلی خورد تو ذوق هممون:/ البته میدونستیم عوض شده ولی امید داشتیم بهتر باشه(امید های واهی) @ریاضیا @تجربیا @یازدهم @دهم @دوازدهم
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم پرو ۱۴۰۲
M_ahM
سلام من راه ابریشم پرو رو پارسال خریداری کردم و علی رغم اینکه قرار بود همیشه تو پروفایلمون بمونه حذف شد و ماها تو دردسر افتادیم گفتن برای خرید راه ابریشم ۲ بهمون تخفیف تعلق میگیره آیا واقعا همچین اتفاقی افتاده؟
راه ابریشم آلاء

دشبورد جدید راه ابریشم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده راه ابریشم آلاء
راه ابریشمدشبوردتغییر
615 دیدگاه‌ها 112 کاربران 18.0k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • mohammad amin esmaeliM آفلاین
    mohammad amin esmaeliM آفلاین
    mohammad amin esmaeli
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام بنظرم حتما از یک کارشناس یو ایکس کمک بگیرید این داشبود خیلی جای بهتر شدن داره
    حتما فیلم های اپدیت رو از فیلمای قبلی جدا بکنید قاطی نشه
    بخش فیلم ها توی داشبورد بنظرم اصلا خوب نیست لازم نیست که حتما از پوستر فیلم استفاده شود میتونید فقط عنوان رو به صورت لیستی بیارید اینجوری بهتر میشه و یک ایده اینکه کنار هر فیلم داخل داشبورد یک تیک بزارید که هرکدومو دیدیم خودمون تیک بزنیم
    سوالات متداول هم لازم نیست واقعا پایینه باشه

Shahab EbadiS 1 پاسخ آخرین پاسخ
    5
    • mohammad amin esmaeliM mohammad amin esmaeli

سلام بنظرم حتما از یک کارشناس یو ایکس کمک بگیرید این داشبود خیلی جای بهتر شدن داره
      حتما فیلم های اپدیت رو از فیلمای قبلی جدا بکنید قاطی نشه
      بخش فیلم ها توی داشبورد بنظرم اصلا خوب نیست لازم نیست که حتما از پوستر فیلم استفاده شود میتونید فقط عنوان رو به صورت لیستی بیارید اینجوری بهتر میشه و یک ایده اینکه کنار هر فیلم داخل داشبورد یک تیک بزارید که هرکدومو دیدیم خودمون تیک بزنیم
      سوالات متداول هم لازم نیست واقعا پایینه باشه

Shahab EbadiS آفلاین
      Shahab EbadiS آفلاین
      Shahab Ebadi
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Shahab Ebadi انجام شده

mohammad amin esmaeli

سلام دوست عزیز، سپاس از نظر شما
      طراحی جدید داشبورد راه ابریشم کاملا از طراحی قبلی مستقله و به طور کلی تغییر داده میشه، طراحی هم توسط UI/UX دیزاینر مجموعه انجام میشه و قطعا بهبود رابط کاربری رو به صورت مشخص شاهد خواهیم بود.
      روی قابلیت ثبت شدن اتوماتیک و همینطور دستی برای فیلم های دیده شده هم داریم کار میکنیم و ان شاء الله اضافه میشه.

1 پاسخ آخرین پاسخ
      5
      • رضا آذرر آفلاین
        رضا آذرر آفلاین
        رضا آذر
        دانش آموزان آلاء

سلام
        به نظرم چیزی که داشبورد کم داره:
        تفکیک قسمت هایی که برای دروس پایه و دروس سال دوازدهم هستش ، که این موضوع باعث میشه کسایی که بخوان دنبال یه قسمت بگردن یا برای مدرسه و کنکور برنامه ریزی داشته باشن خیلی راحت باشه...
        و اینکه میزان ساعت هر فرسنگ رو هم درش قرار بدین
        اینکه دانش آموز متوجه بشه چقدر باید برای اون فرسنگ وقت بذاره و چه مقدار وقت اضافی برای تست های خارج از راه‌ابریشم (که البته لازم که نیست ، ولی شاید یکی خواست بیشتر تست بزنه) داره.

3
        • Ali AliiA آفلاین
          Ali AliiA آفلاین
          Ali Alii
          دانش آموزان آلاء

سلام میشع کاری کنید سرع سایت بره بالا

3
          • Ali AliiA Ali Alii

سلام میشع کاری کنید سرع سایت بره بالا

Shahab EbadiS آفلاین
            Shahab EbadiS آفلاین
            Shahab Ebadi

Ali Alii

سلام دوست عزیز
            خیالتون راحت، یکی از اصلی ترین دغدغه هامون بهبود سرعت داشبورد هست و به لطف خدا خواهیم تونست که این مشکل رو حل کنیم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
            4
            • رضا آذرر رضا آذر

سلام
              به نظرم چیزی که داشبورد کم داره:
              تفکیک قسمت هایی که برای دروس پایه و دروس سال دوازدهم هستش ، که این موضوع باعث میشه کسایی که بخوان دنبال یه قسمت بگردن یا برای مدرسه و کنکور برنامه ریزی داشته باشن خیلی راحت باشه...
              و اینکه میزان ساعت هر فرسنگ رو هم درش قرار بدین
              اینکه دانش آموز متوجه بشه چقدر باید برای اون فرسنگ وقت بذاره و چه مقدار وقت اضافی برای تست های خارج از راه‌ابریشم (که البته لازم که نیست ، ولی شاید یکی خواست بیشتر تست بزنه) داره.

Shahab EbadiS آفلاین
              Shahab EbadiS آفلاین
              Shahab Ebadi

رضا آذر

سلام دوست عزیز
              متاسفانه تفکیک مباحث راه ابریشم بر اساس پایه، با توجه به حجم بالای محتوا ممکن نیست، ولی خب توی توضیحات، مباحث هر فرسنگ ذکر شده.
              زمان پیشنهادی برای مطالعه هر فرسنگ هم توی برنامه مطالعاتی هستش، ولی نه به صورت کلی، بلکه به صورت جلسه ای
              که بنده این مورد رو هم پیگیری میکنم و اگه مقدور باشه حتما این ‌مورد رو اضافه میکنیم

R 1 پاسخ آخرین پاسخ
              6
              • Nazanin RahdarN آفلاین
                Nazanin RahdarN آفلاین
                Nazanin Rahdar
                دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی

Shahab Ebadi
                سلام. شبتون بخیر. به نظرم اون بخش سوالات متداول رو حذف کنید از تو داشبورد. چون ما هایی که به داشبورد دسترسی داریم یعنی راه ابریشم رو خریدیم و دیگه سوال متداولی نداریم مگر اینکه سوال خاصی به ذهنمون بیاد😁
                دیگه هر صفحه ای میریم توی سایت یه سوالات متداول هم پایینش هست😅😅

4
                • Nazanin NobakhtN آفلاین
                  Nazanin NobakhtN آفلاین
                  Nazanin Nobakht

یکی به من بگه داشبورد کجاست:|

دیگه‌خاطرم‌نیست‌طعمِ‌بادُ

Nazanin RahdarN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • Nazanin NobakhtN Nazanin Nobakht

یکی به من بگه داشبورد کجاست:|

Nazanin RahdarN آفلاین
                    Nazanin RahdarN آفلاین
                    Nazanin Rahdar
                    دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی

Nazanin Nobakht
                    تو سایت وارد صفحه محصولات که بشید(نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه. همونجا که به راه ابریشمتون دسترسی دارین😅)
                    یه گزینه داره "رفتن به داشبورد"

Nazanin NobakhtN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • Nazanin RahdarN Nazanin Rahdar

Nazanin Nobakht
                      تو سایت وارد صفحه محصولات که بشید(نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه. همونجا که به راه ابریشمتون دسترسی دارین😅)
                      یه گزینه داره "رفتن به داشبورد"

Nazanin NobakhtN آفلاین
                      Nazanin NobakhtN آفلاین
                      Nazanin Nobakht

Nazanin Rahdar
                      مال من نداره🥲💔💔

دیگه‌خاطرم‌نیست‌طعمِ‌بادُ

1
                      • Nazanin RahdarN Nazanin Rahdar

Shahab Ebadi
                        سلام. شبتون بخیر. به نظرم اون بخش سوالات متداول رو حذف کنید از تو داشبورد. چون ما هایی که به داشبورد دسترسی داریم یعنی راه ابریشم رو خریدیم و دیگه سوال متداولی نداریم مگر اینکه سوال خاصی به ذهنمون بیاد😁
                        دیگه هر صفحه ای میریم توی سایت یه سوالات متداول هم پایینش هست😅😅

Shahab EbadiS آفلاین
                        Shahab EbadiS آفلاین
                        Shahab Ebadi

Nazanin Rahdar

بله حذف شده

D 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • Shahab EbadiS Shahab Ebadi

Nazanin Rahdar

بله حذف شده

D آفلاین
                          D آفلاین
                          Dr.Aryan
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شده

Shahab Ebadi سلام وقتتون بخیر من نمیدونم این نظر رو دادن یا ن

بنظر من ی چارت و نمودار توی ی قسمت سایت باشه حالا میتونه تو داشبورد هم باشه
                          بعد هرشب بچه ها گزارش مطالعه خودشونو وارد کنن
                          ب صورت تفکیک هر درس و ب صورت جمع کل تایم مطالعه و تعداد تست باشه
                          بعد ی نمودار هم باشه ک نشون بده تایم مطالعه و تاریخ رو تا بچه ها هم سعی کنن نوسان مطالعشون رو کم کنن ینی یهو نرن بالا یهو بیان پایین و اگ اینجور شد ب وضوح در اون نمودار ببینن

حالا میشه هم امکانات دیگ ای هم مث میانگین ساعت مطالعه اونروز بچه های هم پایه اون دانش اموز هم نشون داده بشه یا ی انیجور امکاناتی
                          یا مثلا دانش اموز شب قبل یا صبح یا چن روز قبل پیش بینی بتونه بکنه مثلا عدد 8 رو وارد کنه برا دوشنبه ک من دوشنبه 8 ساعت میخوام بخونم بعد وقتی موقع گزارش اونشب شد ی مقایشه بین پیش بینیش و تایمی ک خونده انجام بشه

6
                          • Nazanin NobakhtN Nazanin Nobakht

Nazanin Rahdar
                            مال من نداره🥲💔💔

Shahab EbadiS آفلاین
                            Shahab EbadiS آفلاین
                            Shahab Ebadi

Nazanin Nobakht

سلام دوست عزیز،
                            وارد صفحه فیلم ها و جزوه های من بشید و بالا سمت راست گزینه ورود به داشبورد هست که در واقع نسخه قبلی داشبورد راه ابریشمه و قراره آپدیت بشه، جاش هم عوض میشه که راحت تر پیداش کنید.

اینم لینک داشبورد https://alaatv.com/asset/abrisham

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • ابوالفضل ریسیا آفلاین
                              ابوالفضل ریسیا آفلاین
                              ابوالفضل ریسی

Shahab Ebadi سلام خداقوت😊
                              من امسال چیزی از دشبورد راه ابریشم نفهمیدم ولی نظرات بچه ها رو خوندم چیز جدیدتری به ذهنم نیومد
                              فقط یه مورد به نظرم اومد اونم یه روز شمار واسه کنکور هست البته اگر باعث استرس بچه ها نشه
                              وجود یه روز شمار میتونه بچه ها رو متوجه گذر زمان کنه که از دستش ندن
                              چیز جدیدی به ذهنم اومد حتما میگم
                              ممنون از توجه و زحمات شما🌹

4
                              • D Dr.Aryan

Shahab Ebadi سلام وقتتون بخیر من نمیدونم این نظر رو دادن یا ن

بنظر من ی چارت و نمودار توی ی قسمت سایت باشه حالا میتونه تو داشبورد هم باشه
                                بعد هرشب بچه ها گزارش مطالعه خودشونو وارد کنن
                                ب صورت تفکیک هر درس و ب صورت جمع کل تایم مطالعه و تعداد تست باشه
                                بعد ی نمودار هم باشه ک نشون بده تایم مطالعه و تاریخ رو تا بچه ها هم سعی کنن نوسان مطالعشون رو کم کنن ینی یهو نرن بالا یهو بیان پایین و اگ اینجور شد ب وضوح در اون نمودار ببینن

حالا میشه هم امکانات دیگ ای هم مث میانگین ساعت مطالعه اونروز بچه های هم پایه اون دانش اموز هم نشون داده بشه یا ی انیجور امکاناتی
                                یا مثلا دانش اموز شب قبل یا صبح یا چن روز قبل پیش بینی بتونه بکنه مثلا عدد 8 رو وارد کنه برا دوشنبه ک من دوشنبه 8 ساعت میخوام بخونم بعد وقتی موقع گزارش اونشب شد ی مقایشه بین پیش بینیش و تایمی ک خونده انجام بشه

Shahab EbadiS آفلاین
                                Shahab EbadiS آفلاین
                                Shahab Ebadi

@dr-aryan

سلام دوست عزیز، ممنونم وقت شما هم بخیر
                                در حال حاضر قابلیت های داشبورد جدید راه ابریشم رو به نوعی نهایی کردیم و در مرحله طراحی هستیم.
                                این موردی که فرمودین رو ان شاء الله برای برروزرسانی های ماه های آینده بررسی میکنیم و در صورت نیاز و امکان، به مرحله اجرا میرسونیمش. ولی خب میتونم بگم قابلیت سنگینیه.

D 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2

@dr-aryan

سلام دوست عزیز، ممنونم وقت شما هم بخیر
                                  در حال حاضر قابلیت های داشبورد جدید راه ابریشم رو به نوعی نهایی کردیم و در مرحله طراحی هستیم.
                                  این موردی که فرمودین رو ان شاء الله برای برروزرسانی های ماه های آینده بررسی میکنیم و در صورت نیاز و امکان، به مرحله اجرا میرسونیمش. ولی خب میتونم بگم قابلیت سنگینیه.

D آفلاین
                                  D آفلاین
                                  Dr.Aryan

Shahab Ebadi بله از نظر سنگینی ک ی خورده سنگینه ولی بنظرم توی بروزرسانی های بعد چن ماه ک روش کار کنین شاید بشه تا دی یا زودتر اوکی کرد
                                  البته بازم درمورد و زمان و اینچیزا من تقریبی گفتم و ب نظر تخصصی کادر الا نیاز داره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • ابوالفضل ریسیا ابوالفضل ریسی

Shahab Ebadi سلام خداقوت😊
                                    من امسال چیزی از دشبورد راه ابریشم نفهمیدم ولی نظرات بچه ها رو خوندم چیز جدیدتری به ذهنم نیومد
                                    فقط یه مورد به نظرم اومد اونم یه روز شمار واسه کنکور هست البته اگر باعث استرس بچه ها نشه
                                    وجود یه روز شمار میتونه بچه ها رو متوجه گذر زمان کنه که از دستش ندن
                                    چیز جدیدی به ذهنم اومد حتما میگم
                                    ممنون از توجه و زحمات شما🌹

Shahab EbadiS آفلاین
                                    Shahab EbadiS آفلاین
                                    Shahab Ebadi

ابوالفضل ریسی

حقیقتا روز کنکور چون هیچوقت مشخص نیست نمیشه براش روزشمار تعریف کرد ولی بازم این مورد رو بررسی میکنم و در صورت امکان و نیاز اضافه میکنیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • Mehrdad SamM آفلاین
                                      Mehrdad SamM آفلاین
                                      Mehrdad Sam

سلام،
                                      اول اینکه وقتی به عنوان دانش آموز تجربی وارد میشوم برای من دور های رشته ریاضی رو نشون میده و هر بار این رو باید به صورت دستی تغییر داد و اینکه بسیار بهتر خواهد بود اگر دشبورد راه ابریشم شخصی سازی بشه و فقط دوره های خودت رو بتونی اونجا ببینی و یک انتفاد کوچیکی که دارم به حجم بالای ویدیو ها و کیفیت پایین پخش هستش برای یه ویدیو 20 دقیقه ای 700 مگ حجم واقعا زیاده این هم باعث میشه ترافیک سرور بره بالا هم نشه ویدیو ها را با کیفیت بالا مشاهده کرد ولی جا داره از زحماتی که کشیده میشه تشکر کنم چون دارید یک کار درجه 1 رو انجام میدید

باتشکر و احترام
                                      مهرداد رزمی

Shahab EbadiS Arvin KeshtkarA 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • Mehrdad SamM Mehrdad Sam

سلام،
                                        اول اینکه وقتی به عنوان دانش آموز تجربی وارد میشوم برای من دور های رشته ریاضی رو نشون میده و هر بار این رو باید به صورت دستی تغییر داد و اینکه بسیار بهتر خواهد بود اگر دشبورد راه ابریشم شخصی سازی بشه و فقط دوره های خودت رو بتونی اونجا ببینی و یک انتفاد کوچیکی که دارم به حجم بالای ویدیو ها و کیفیت پایین پخش هستش برای یه ویدیو 20 دقیقه ای 700 مگ حجم واقعا زیاده این هم باعث میشه ترافیک سرور بره بالا هم نشه ویدیو ها را با کیفیت بالا مشاهده کرد ولی جا داره از زحماتی که کشیده میشه تشکر کنم چون دارید یک کار درجه 1 رو انجام میدید

باتشکر و احترام
                                        مهرداد رزمی

Shahab EbadiS آفلاین
                                        Shahab EbadiS آفلاین
                                        Shahab Ebadi

Mehrdad Sam

سلام دوست عزیز،
                                        بله سعی میکنیم روی شخصی سازی داشبورد کار کنیم و محصولاتی که تهیه شده رو در اولویت به کاربران نمایش بدیم. سپاس از همراهی و لطف شما

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0

رضا آذر

سلام دوست عزیز
                                          متاسفانه تفکیک مباحث راه ابریشم بر اساس پایه، با توجه به حجم بالای محتوا ممکن نیست، ولی خب توی توضیحات، مباحث هر فرسنگ ذکر شده.
                                          زمان پیشنهادی برای مطالعه هر فرسنگ هم توی برنامه مطالعاتی هستش، ولی نه به صورت کلی، بلکه به صورت جلسه ای
                                          که بنده این مورد رو هم پیگیری میکنم و اگه مقدور باشه حتما این ‌مورد رو اضافه میکنیم

R آفلاین
                                          R آفلاین
                                          r sh
                                          دانش آموزان آلاء

Shahab Ebadi سلام
                                          برنامه ريزى آپديت راه ابريشم كجاست؟و اينكه از كجا ميتونيم سوالات مشاوره اى را بپرسيم؟

1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • 7
                                          • 30
                                          • 31
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه