-
سلام بچه ها یه سوال داشتم چطور توی نقطه یابی توی بخش مدار ها ترتیب نقاط رو بچینیم میدونید منظورم چیه ؟
مثلا شما یه مدار پیچیده رو نقطه گذاری میکنی بعد میخوای شکل سادشو رسم کنی .ترتیب نقاط آ بی سی و ... رو چطوری مثلا از چپ به راست قرار بدیم ؟ چون من چند بار سر این موضوع اشتباه کردم! بخاطر اینکه ترتیب رو اشتباه کردم تو متوالی و موازی بودن اشتباه شد . خیلی ممنون میشم کمکم کنید -
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @راهنما-فیزیک
-
-
سلام بچه ها یه سوال داشتم چطور توی نقطه یابی توی بخش مدار ها ترتیب نقاط رو بچینیم میدونید منظورم چیه ؟
مثلا شما یه مدار پیچیده رو نقطه گذاری میکنی بعد میخوای شکل سادشو رسم کنی .ترتیب نقاط آ بی سی و ... رو چطوری مثلا از چپ به راست قرار بدیم ؟ چون من چند بار سر این موضوع اشتباه کردم! بخاطر اینکه ترتیب رو اشتباه کردم تو متوالی و موازی بودن اشتباه شد . خیلی ممنون میشم کمکم کنیدsetareh rezaee سلام مثال بزنید راه حل اشتباه تونو هم بنویسید ببینم دقیقاً چه مشکلی دارین
-
مثلا شما یه مدار پیچیده رو نقطه گذاری میکنی بعد میخوای شکل سادشو رسم کنی .ترتیب نقاط آ بی سی و ... رو چطوری مثلا از چپ به راست قرار بدیم ؟ چون من چند بار سر این موضوع اشتباه کردم! بخاطر اینکه ترتیب رو اشتباه کردم تو متوالی و موازی بودن اشتباه شد . خیلی ممنون میشم کمکم کنیدsetareh rezaee
اره من هم همین مشکل رو داشتم ببین مثلا اگ یه باتری باش باسد سر و ته مدار رو تشخیص بدی باقیش آسونه -
مثلا شما یه مدار پیچیده رو نقطه گذاری میکنی بعد میخوای شکل سادشو رسم کنی .ترتیب نقاط آ بی سی و ... رو چطوری مثلا از چپ به راست قرار بدیم ؟ چون من چند بار سر این موضوع اشتباه کردم! بخاطر اینکه ترتیب رو اشتباه کردم تو متوالی و موازی بودن اشتباه شد . خیلی ممنون میشم کمکم کنیدsetareh rezaee سلام ترتیب ها باید حفظ بشن یعنی شما وقتی دو سر رو نامگذاری میکنید( یه سر باتری رو میزارید A یه سر باتری همB)باید از سری که نامش رو Aگذاشتین تا جاهایی که هم پتانسیله Aهست نامگذاری کنید تا قبل مقاومت ها هرجا دید با Aمرتبطه با Aهم پتانسیله وبرایB هم همینطوره حالا شاید یه جایی از مدار یه نقاطی پیدا شن که با A,B در ارتباط نیست اون موقع باید اون نقطه رو Cبزاریم و ترتیب رو هم برای ساد سازی مدار رعایت کنیم چون دو سر باتری A,Bنامگذاری شدن پس روی یه تخته دیگه دو میخ میزنیم یکیش در سمت راست و دیگری سمت چپ و مطابق با باتری A,Bمینویسیم بین دو میخ یعنی در وسط میخCرو میزنیم و مقاومت هارو بر اساس اون میچینیم ان شاء الله که متوجه شده باشین
-
مثلا شما یه مدار پیچیده رو نقطه گذاری میکنی بعد میخوای شکل سادشو رسم کنی .ترتیب نقاط آ بی سی و ... رو چطوری مثلا از چپ به راست قرار بدیم ؟ چون من چند بار سر این موضوع اشتباه کردم! بخاطر اینکه ترتیب رو اشتباه کردم تو متوالی و موازی بودن اشتباه شد . خیلی ممنون میشم کمکم کنیدsetareh rezaee سلام خسته نباشی، من درست متوجه سوالت نشدم و با یک مثال شروع کردم به توضیح دادن. اگه سوالی بود درخدمتم !
photo_2021-07-03_06-44-09.jpg
(اگه متوجه نشدی سوال خودتو بذار برات حل میکنم و توضیح میدم)
پ.ن: اعداد از خودم بود برای همین R معادل رند نشد! -
setareh rezaee سلام خسته نباشی، من درست متوجه سوالت نشدم و با یک مثال شروع کردم به توضیح دادن. اگه سوالی بود درخدمتم !
پ.ن: اعداد از خودم بود برای همین R معادل رند نشد!@miss-mir1381 در فیزیک یازدهم فصل دو گفته است:
setareh rezaee سلام خسته نباشی، من درست متوجه سوالت نشدم و با یک مثال شروع کردم به توضیح دادن. اگه سوالی بود درخدمتم !
پ.ن: اعداد از خودم بود برای همین R معادل رند نشد!روی آدرس اولیه بزنید ، عکس اولو که مدار اصلی داخلشه براتون نمایش میده
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید