امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
شروع حرکت کاروان راه ابریشم
-
zahra bonari به این تاپیک ((https://forum.alaatv.com/topic/4161/آموزش-کار-با-انجمن))برید و آموزش کار با انجمن رو ببینید بعدش خودتون با توجه به آموزش ها یه تاپیک بزنید و سوالتون رو بگید بعدش مدیر رو منشن کنید اینطوری:
(@ m.an) -
amirmohammad shakeri
اولا:
شما برو شیمی ها رو مقایسه کن بعد میفهمی چی گفتم شیمی های سال پیش رو ازمونا خیلی سخت تر برخورد کرده بودن حتما برو مقایسه کن
صد درصد میتونی سطح سوالال ریاضی رو توی ازمون های جدید میبینی
دوما:
تو میگی کنکور سخت باش واس همه سخته و...
باشه حرفت قبول
اما 4 تا 5 تا از سوالا رو از جای دیگ اورده بودن
بقیش سخت بود
شما اگ قرار باش به رویه پارسال برا مثلا برا 40 درصد بخونی
یکی یا نهایتا دو تا میزنی
ومهم تر از همهاقا نه من دبیرم نه تو فقط دو تا دانش آموزیم من منتظرم اقای ثابتی خودشون بیان توضیح بدن
هیچ دبیر دیگ ای هم از همین شناخته شده ها از وقتی کنکور تموم شده صحبتی راجب برنامه سال آیندشون نکردن
بالاخره ک یه چیزایی باید عوض بشه
تو مگه شیمی اقای پویان نظر ذو ندیدی خودشون میگن تو فیلم هاشون ک تو درسنامه تس های سخت تری اوردن و واقعا هم سطح بعضیاش بالاس
چه میدونم الا میخاد زین بیقرار بزاره لابو بزاره هرچی من ک ب شخصه منتظرم -
ماهان حسین پور دانش آموزان آلاءreplied to alireza hoseyni on آخرین ویرایش توسط ماهان حسین پور انجام شده
alireza hoseyni سلام.من با بخش اخر حرف شما موافقم کار اقای پویان نظر عالی بود که تست در سطح ۹۹ و سخت کار کرد و به نظرم آقای ثابتی تست های سخت هم جدید ضبط کنه برا رشته ریاضی خوبه.. متاسفانه تمامی سوالات ریاضی چه رشته تجربی یا ریاضی بویی از کتاب نداشت ..چند تست از آزمون های بالاتر و کتاب های خارجی و اون سخت هاشم واقعا انگار از کتاب جدا بود..هیچ معلمی حتی نمیتونه بگه من ۱۰ تست کنکور۱۴۰۰ با شما کار کردم(سوالات ریاضی)..اصلا امسال فاجعه عجیبی بود
-
amirmohammad shakerireplied to alireza hoseyni on آخرین ویرایش توسط amirmohammad shakeri انجام شده
i dunno
من از چنتا از مشاور ها و رتبه برتر ها پرسیدم غالبا همین حرف خودم رو گفتن
بهتره منتظر زین بی قرار استاد ثابتی باشیم
-
r sh در شروع حرکت کاروان راه ابریشم گفته است:
0-0ftm آخه پارسال هم گفتند با هر دو آزمون پيش ميره ولى اگر به پست هاى بچه هاى راه ابريشمى ١٤٠٠ نگاهى بياندازيم ، ميبينم كه برخى مواقع كاملا با قلمچى همگام نبوده و بچه ها اذيت شدن
من فقط نمى خوام براى خودم دغدغه بساوم و دوست دارم مسيرى آروم رو در پيش داشته باشم . بهمين خاطر براى سال كنكورم راه ابريشم رو انتخاب كردم@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم نظر شما چيه؟
-
Sarah Ghanaatiyan حقيقتا من نمى دونم دقيقا چطور بايد از راه ابريشم استفاده كنم
-
خيلى خوب ميشه اگه آلا برامون يه ويدئو كامل از نحوه استفاده از راه ابريشم بزاره
-
r sh سلام ببینید ما به معنی واقعی کلمه تو راه ابریشم اذیت شدیم
امـــــا راه ابریشم انقد ویژگی داشت که چشم رو معایبش بست ،
مثلاً من سر پخش پیش آزمون پس آزمون پیر شدم
ولی وقتی برای آقای موقاری مشکل پیش اومد ، آلا ی عزیز تتا رو برام اهدا کرد
در کل من از راه ابریشم راضی راضی م
اگه دلخواه م رو امسال قبول نشم ، چون شکایتی از راه ابریشم ندارم . -
Arshia Yazdian آقا ارشیا من یه سوال دارم
که آیا برنامه آلا برای تابستان سنگین هست یانه و حدودا چند ساعت میتونه باشه ؟ -
Saeid Zare تقریبا از صبح تا ساعت 9 شب
-
خيلى خوب ميشه اگه آلا برامون يه ويدئو كامل از نحوه استفاده از راه ابريشم بزاره
ویژگی که امسال راه ابریشم داره این هست که فیلم و برنامه مشاوره ای داره براتون توضیح داده میشه
برنامه مون هم از ۲۵ ام تیرماه شروع میشه -
Arshia Yazdian ممنون
-
-
Arshia Yazdian ببخشید بعد برای دوران مدرسه ساعت مطالعه چجوری هس
-
Saeid Zare اونم یه جوری تنظیم شده که بعد تایم مدرستون باشه
-
ماهان حسین پور دانش آموزان آلاءreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط ماهان حسین پور انجام شده
Arshia Yazdian ببخشید مزاحم میشم..برنامه راه ابریشم با همایش دیگه مثل گدار و تفتان و آرش در ارتباطِ؟،مثلا بعد فرسنگ ۵ زمان استفاده گدارِ یا مثلا تا عید برنامه ابریشم پیش میریم بعد متوقف میشه با برنامه تفتان پیش میریم یا بهم تداخل داره؟
-
Arshia Yazdian آقا عرشیا ما کل امیدمون به طرح پرچم و مسابقه های اینستاگرام هست اگر امکانش هست یه کاری کنید مام عقب نمونیم از بقیه بچه ها اینجوری که شما میگید بعید میدونم به تابستون برسه ما دیر به برنامه برسیم از شعار اصلی تون که اجرای عدالت آموزشی هست خارج میشه چون اونایی که از لحاظ مالی سطح بهتری برخوردار هستند شرایط بهتری ام خواهند داشت
@دانش-آموزان-آلاء -
Arshia Yazdian اقای یزدیان لطفا اگه میشع با اقای ثابتی راجب ریاضی رشته ریاضی و نحوه مطالعه و چیزای دیگه برای ۱۴۰۱ ی مصاحبه یا زین بی قرار داشتع باشید
-
Parsa Amini
بله حرفتون درسته
امیدوارم الا بین ما وبقیه تفاوت قائل نشع