سوال زیست
-
سلام
به نظرتون این سوال اشکال نداره؟

این سوال رو گفته گزینه 3 درسته و تو پاسخ تشریحی گفته فرایند جذب و استفاده از انرژی باید باشه تا تولید مثل انجام بشه ولی تو گزینه 3 سوال گفته اختلال در فرآیند جذب و استفاده از انرژی تاثیری در تولید نسل های پروانه ندارد.
خب باید میگفت اختلال دارد ولی نگفته.
بقیه گزینه ها غلطه و مشکل ندارم ولی این گزینه 3 هم غلطه خب کدومش درسته؟ -
سلام

این سوال رو گفته گزینه 3 درسته و تو پاسخ تشریحی گفته فرایند جذب و استفاده از انرژی باید باشه تا تولید مثل انجام بشه ولی تو گزینه 3 سوال گفته اختلال در فرآیند جذب و استفاده از انرژی تاثیری در تولید نسل های پروانه ندارد.
بقیه گزینه ها غلطه و مشکل ندارم ولی این گزینه 3 هم غلطه خب کدومش درسته؟sohil derakhshani
سلام وقت بخیر
به نظرم گزینه2 درسته
یه بار هم چک کنید -
سلام

بقیه گزینه ها غلطه و مشکل ندارم ولی این گزینه 3 هم غلطه خب کدومش درسته؟sohil derakhshani سلام
گزینه ۱ درسته
تبدیل نوزاد پروانه به جاندار بالغ طی فرآیند های رشد و نمو انجام میشه و تنظیم الگو های رشد و نمو با اطلاعات موجود در DNA هستخطای گزینه ۲ : جهت یابی درست پروانه مونارک وابسته به عملکرد صحیح نورون هایی هست که در جهت یابی نقش دارند و این عملکرد صحیح هم وابسته به هم ایستایی هست
خطای گزینه ۳ : جاندار برای انجام فعالیت های مختلف مثل تولید مثل ، حرکت ، پاسخ به محیط و ... به انرژی نیاز داره
خطای گزینه ۴ : جهت یابی پروانه مونارک با استفاده از خورشید انجام میشه ، پس میتوان گفت که باید کل نگری کرد و ارتباط جاندار با عوامل غیر زنده رو بررسی کرد -
sohil derakhshani سلام
گزینه ۱ درسته
تبدیل نوزاد پروانه به جاندار بالغ طی فرآیند های رشد و نمو انجام میشه و تنظیم الگو های رشد و نمو با اطلاعات موجود در DNA هستخطای گزینه ۲ : جهت یابی درست پروانه مونارک وابسته به عملکرد صحیح نورون هایی هست که در جهت یابی نقش دارند و این عملکرد صحیح هم وابسته به هم ایستایی هست
خطای گزینه ۳ : جاندار برای انجام فعالیت های مختلف مثل تولید مثل ، حرکت ، پاسخ به محیط و ... به انرژی نیاز داره
خطای گزینه ۴ : جهت یابی پروانه مونارک با استفاده از خورشید انجام میشه ، پس میتوان گفت که باید کل نگری کرد و ارتباط جاندار با عوامل غیر زنده رو بررسی کردReza Panahi آهان مرسی قانع شدم اشکالم رفعید متشکر
-
سلام

بقیه گزینه ها غلطه و مشکل ندارم ولی این گزینه 3 هم غلطه خب کدومش درسته؟sohil derakhshani من با شما موافقم
و مثل شما فکر میکنم
همه غلط هستن -
sohil derakhshani سلام
گزینه ۱ درسته
خطای گزینه ۴ : جهت یابی پروانه مونارک با استفاده از خورشید انجام میشه ، پس میتوان گفت که باید کل نگری کرد و ارتباط جاندار با عوامل غیر زنده رو بررسی کردReza Panahi گزینه 1و 2 و 4 غلط هس و پاسخ تشریحی گفته گزینه 3 درسته خب الان من با دلایلی که گفتم گزینه 3م غلطه
-
sohil derakhshani سلام
گزینه ۱ درسته
خطای گزینه ۴ : جهت یابی پروانه مونارک با استفاده از خورشید انجام میشه ، پس میتوان گفت که باید کل نگری کرد و ارتباط جاندار با عوامل غیر زنده رو بررسی کردReza Panahi گزینه 1 درست نیست چون اطلاعات موجود در DNA همون طور که خودتون گفتین الگو های رشد و نمو را تنظیم میکند ولی گزینه گفته تبدیل جاندار نوزاد به بالغ که توسط رشد و نمو انجام میشه
-
سلام

بقیه گزینه ها غلطه و مشکل ندارم ولی این گزینه 3 هم غلطه خب کدومش درسته؟تجربیا کسی نیست جواب بده آیا؟؟
-
Reza Panahi گزینه 1 درست نیست چون اطلاعات موجود در DNA همون طور که خودتون گفتین الگو های رشد و نمو را تنظیم میکند ولی گزینه گفته تبدیل جاندار نوزاد به بالغ که توسط رشد و نمو انجام میشه
sohil derakhshani گزینه های ۲ و ۴ که قطعاً غلطه
بین ۱ و ۳ هم ، بنظر ۱ درست تر میاد تا ۳
بنابراین نظر من گزینه ۱ هستخیلی نمیخواد درگیر یک تستِ خاص بشید ، مخصوصاً این تست که از یه مبحث کم اهمیت تو کنکور هست
-
سلام

بقیه گزینه ها غلطه و مشکل ندارم ولی این گزینه 3 هم غلطه خب کدومش درسته؟sohil derakhshani
سلام من این تست رو زدم گزینه 1 میشه
میشه بپرسم کتاب تون چیه؟ -
sohil derakhshani
میشه بپرسم کتاب تون چیه؟Maryam Nateqi فکر کنم کتابشون میکرو گاج هست
بنده هم کتابم میکرو هست (چاپ ۹۸) ، توی پاسخنامه میکرو زده گزینه ۳ ، احتمالاً اشتباه چاپیه -
sohil derakhshani
میشه بپرسم کتاب تون چیه؟Maryam Nateqi در سوال زیست گفته است:
sohil derakhshani
میشه بپرسم کتاب تون چیه؟ -
Maryam Nateqi فکر کنم کتابشون میکرو گاج هست
بنده هم کتابم میکرو هست (چاپ ۹۸) ، توی پاسخنامه میکرو زده گزینه ۳ ، احتمالاً اشتباه چاپیهReza Panahi
کتاب منم میکرو گاجه
چاپ 99 -
Reza Panahi
کتاب منم میکرو گاجه
چاپ 99Maryam Nateqi اها ، پس توی چاپ جدید اصلاح شده
-
Maryam Nateqi اها ، پس توی چاپ جدید اصلاح شده
Reza Panahi
بله انگار 😅 -
Maryam Nateqi اها ، پس توی چاپ جدید اصلاح شده
Reza Panahi میشه تو این تایپیک به این سوال هم جواب بدین؟ https://forum.alaatv.com/topic/35097/لطفا-جواب-بدین?_=1625502226943
-
sohil derakhshani گزینه های ۲ و ۴ که قطعاً غلطه
بین ۱ و ۳ هم ، بنظر ۱ درست تر میاد تا ۳
بنابراین نظر من گزینه ۱ هستخیلی نمیخواد درگیر یک تستِ خاص بشید ، مخصوصاً این تست که از یه مبحث کم اهمیت تو کنکور هست
این پست پاک شده! -
Maryam Nateqi در سوال زیست گفته است:
sohil derakhshani
میشه بپرسم کتاب تون چیه؟Maryam Nateqi خیلی ممنون.
-
Maryam Nateqi خیلی ممنون.
sohil derakhshani
خواهش میکنم