سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
ریاضیات تجربی،ثابتی،حیدری،یا امینی راد؟!
-
این تاپیک،محلّی برای به اشتراک گذاشتن تجربیاتمون در مورد دوره ها و کلاسهای آنلاینِ ریاضی تجربی موجود در بازار هست.
مدت زمان نسبتاً زیادی رو توی انجمن صرفِ خوندنِ تجربیاتِ کنکوری های ۹۹ و ۱۴۰۰ در مورد راه ابریشم ریاضی تجربی کردم،خودم هم همه ی راه ابریشم ها رو دارم و راستش رو بخواین،بدونِ تعارف،بیش ترین انتقادات به راه ابریشم ریاضی تجربی وارده(البته بعد از فیزیک تجربی)،و خیلی به شک افتادم بین راه ابریشم ریاضی و سایر دوره های ریاضی تجربی موجود در بازار.علی الخصوص که راه ابریشم ریاضی تجربی،بیش تر مطابق با گزینه ۲ هست و نه قلمچی(به خاطر ساختارِ نسبتاً قدیمی ای که از سال ۹۸ داره).
خوشحال میشم اگر این تاپیک رو دیدین،تجربیاتتون رو به اشتراک بذارین،خوبی ها برمیگرده به قول معروف:))) -
-
Amoo Sepi
سلام
لطفا توجه کنید که گروه های مرتبط با عنوان و موضوع تاپیک رو منشن بفرمایید
بعنوان مثال گروه دانش آموزان آلا، اپ کاتالیزور ، یازدهم و مدیر راه ابریشم ربطی به این تاپیک نداره
لطف کنید رعایت کنین که نوتیف ها بچه ها رو اذیت نکنه و باعث نظم آلاخونه بشید -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Amoo Sepi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amoo Sepi واقعا سوال خوبیه 🤏🤏
-
Amoo Sepi سلام.... من بدون هیچ جانبداری از هیچ موسسه ای حرف میزنم... بنده از کسانی بودم که راه ابریشم دروس تخصصی ریاضی رو پیش خرید کردم... و از اولین روزی که فیلم دادن و تا آخرین روزی که فیلم دادن من تا تهش راه ابریشم رو دیدم.... چون اینجا بحث بحث ریاضیات هست من حرف میزنم... آقای ثابتی راه ابریشمش بخصوص واسه رشته ریاضی بیش از اندازه زیاد بود... از طرفی آقای ثابتی توی بحثی مثل بحث مثلثات آنچنان مهارت های خاصی رو پیاده نمیکردن.... ولی حالا که اینجا بحثش باز شده بزار بگم... من درصدای ریاضی گزینه دو در بحث حسابان به بالای 40 نمیپرسیدم.... ولی سه هفته قبل از کنکور... رفتم همایش سه روزه حیدری رو استفاده کردم... بدون هیچ چیزی واقعا عالی لبود... در بحث مثلثات روش خاصی داشتن که با استفاده از نقاله سینوس و کسینوس هارو حساب کنی... یا در بحث بهینه سازی یک فرمول خلاقانه داشتن که خیلی بدرد بخور بود... بعد از اون بنده دوتا آزمون آخر گزینه دو رو حسابانش بالای 80 میزدم... کنکور رو آنچنان خوب ندادم... 0ومکه اصلا هیچ معلم ریاضی فکر نمیکردم همچین سوالایی سخت و بد فرمی بدن... ولی در کل در ریاضی یا در حسابان من بهتر از آقای حیدری ندیدم و نخواهم دید..
-
Amin Hosseinzadeh در ریاضیات تجربی،ثابتی،حیدری،یا امینی راد؟! گفته است:
Amoo Sepi سلام.... من بدون هیچ جانبداری از هیچ موسسه ای حرف میزنم... بنده از کسانی بودم که راه ابریشم دروس تخصصی ریاضی رو پیش خرید کردم... و از اولین روزی که فیلم دادن و تا آخرین روزی که فیلم دادن من تا تهش راه ابریشم رو دیدم.... چون اینجا بحث بحث ریاضیات هست من حرف میزنم... آقای ثابتی راه ابریشمش بخصوص واسه رشته ریاضی بیش از اندازه زیاد بود... از طرفی آقای ثابتی توی بحثی مثل بحث مثلثات آنچنان مهارت های خاصی رو پیاده نمیکردن.... ولی حالا که اینجا بحثش باز شده بزار بگم... من درصدای ریاضی گزینه دو در بحث حسابان به بالای 40 نمیپرسیدم.... ولی سه هفته قبل از کنکور... رفتم همایش سه روزه حیدری رو استفاده کردم... بدون هیچ چیزی واقعا عالی لبود... در بحث مثلثات روش خاصی داشتن که با استفاده از نقاله سینوس و کسینوس هارو حساب کنی... یا در بحث بهینه سازی یک فرمول خلاقانه داشتن که خیلی بدرد بخور بود... بعد از اون بنده دوتا آزمون آخر گزینه دو رو حسابانش بالای 80 میزدم... کنکور رو آنچنان خوب ندادم... 0ومکه اصلا هیچ معلم ریاضی فکر نمیکردم همچین سوالایی سخت و بد فرمی بدن... ولی در کل در ریاضی یا در حسابان من بهتر از آقای حیدری ندیدم و نخواهم دید..
میان میگیرنمون ولی حرف حقه
حیدری از همشون جذاب تر و خلاقانه تر درس میده -
Bio
آقا یاسین شما ابریشم ریاضی رو داشتید یا کلاس های حیدری میرفتید؟ -
Amin Hosseinzadeh
یعنی الان مایی که راه ابریشم ریاضی تجربی رو داریم هم نمیتونیم توی کنکور سال دیگه(اگه سوالا استاندارد باشه و ما هم خوب براش خونده باشیم) موفق بشیم و به فکر یه منبع بهتر باشیم؟؟؟؟
پ.ن: دبیرای مدرسمون جز بهترین دبیرای استان هستن -
Ali Alavi 3 همایش حیدری رو رفتم
کلاسهای آقای ثابتی روهم دیدم چندتایی -
Ali Alavi 3 دانش آموزان آلاءreplied to Amin Hosseinzadeh on آخرین ویرایش توسط Ali Alavi 3 انجام شده
Amin Hosseinzadeh
یعنی از ابریشم ریاضی نتیجه ای نگرفتید؟؟!
مگه میشه؟؟
اینهمه تست
کنکوره
پیش و پس -
Bio
خب در آزمون ها چطور بود همایش هاشون؟
خوب میزدید؟
اگه میشه یکم توضیح بدین من واقعا شک کردم به استاد ثابتی -
Ali Alavi 3
کلا ریاضیا هیچ نتیجهای با این کنکور نگرفتن -
mahan alizadeh
البته کنکور امسال واقعا خیلی گند بود
از این بدتر نمیشد
نتیجش هم شد بی اعتمادی به دبیران ریاضی
واقعا زحمات چندین ساله شون از بین رفت... -
Ali Alavi 3 در ریاضیات تجربی،ثابتی،حیدری،یا امینی راد؟! گفته است:
Bio
خب در آزمون ها چطور بود همایش هاشون؟
خوب میزدید؟
اگه میشه یکم توضیح بدین من واقعا شک کردم به استاد ثابتیاینجوری بهت بگم که من ریاضی زیر ده درصد میزدم
بعد همایش امتحان نهایی شد ۳۰
بعد همایش کنکوریش ۹۹ رو ۵۰ زدم
کاری با آقای ثابتی روش تدریس بی حال و هیجانشون ندارم
ولی حیدری واقعا خوبه -
Bio
آها... که اینطور!
ایشالا که موفق باشین
ولی استاد ثابتی سوادشون بیشتره و مفاهیم ریاضی رو بیشتر بنظرم منتقل میکنن
آریان حیدری بیشتر شو من هست بنظرم تا یک معلم (بانهایت احترام البته)
من چند جلسه شونو دیدم... بیشتر گیج شدم -
Ali Alavi 3 در ریاضیات تجربی،ثابتی،حیدری،یا امینی راد؟! گفته است:
Bio
آها... که اینطور!
ایشالا که موفق باشین
ولی استاد ثابتی سوادشون بیشتره و مفاهیم ریاضی رو بیشتر بنظرم منتقل میکنن
آریان حیدری بیشتر شو من هست بنظرم تا یک معلم (بانهایت احترام البته)
من چند جلسه شونو دیدم... بیشتر گیج شدممهم اینه درصدت بالا بره با هر روشی
قرار نیست استاد دانشگاه ریاضی بشی که
ولی با هرکس راحتری پیش برو -
Bio
بله درست میفرمایید
ممنونم -
mahan alizadeh
جسارتا شما چه شهری هستید؟
چندین جا دیدم نوشته بودید قطب کنکور و بهترین دبیر و... -
Ali Alavi 3 نه خب اصلا لازم نبود اینهمه کنکورچه و تست... بیشتر مثل بمب فیلم میدادن رو سرمون هیچی با نظم برامون گیش نرفت... در صورتی که اگه توی کلاسای جامع آقای حیدری میرفتم تا آخر اسفند درس تموم میشد... این نظر منه... واسه ما گفتن با نظم فیلم میدن... ولی اصلا نظمی نبود و یکبار میدیدی یک هفته فیلم ندادن اول هفته دوم 30 40 تا فیلم میذاشتن... و باید مباحت رو به آزمون هفته سوم میرسوندیم که واقعا الکی روی خودمون فشار آوردیم... وقتی یک چیزی میگفتیم... میگفتن اصلش کنکوره و آزمونای آزمایشی مهم نیستن... در صورتی که تویی برنامه هاشون این بود که مطابق آزمون های آزمایشی باشه که حداکثر تا سه هفته مباحث جمع بشه و باز از هفته 4 مباحث جدید فرسنگ جدید شروع بشه... ولی حداقل از فرسنگ 4 به بعد هر فرسنگ حداقل یک هفته از بودجه بندی عقب میافتاد... اصلا چیزه عجیبی بود