کتاب زبان جامع
-
سلام از بین این سه کتاب زبان جامع که تعریفش و شنیدم کدوم بهتره؟ (من گرامرم بدک نیست ولی توی تستای لغت ریدینگ ضعیفم و کلمات خارج از کتاب درسی زیاد بلد نیستم یه کتابی میخوام که برای سطح ضعیف خوب باشه و به بالا برسونه) :
خیلی سبز
مبتکران
میکرو گاج
البته مبتکران رو شنیدم برای دانش اموزای قوی خوبه و میکرو برای دانش اموزای سطح پایین خوبه ولی جلد دهم میکرو رو دیدم تستاش خیلی برام سخت بود نظر شما چیه؟
دوازدهم
@دانش- اموزان-الا
تجربیا
ریاضیا -
سلام از بین این سه کتاب زبان جامع که تعریفش و شنیدم کدوم بهتره؟ (من گرامرم بدک نیست ولی توی تستای لغت ریدینگ ضعیفم و کلمات خارج از کتاب درسی زیاد بلد نیستم یه کتابی میخوام که برای سطح ضعیف خوب باشه و به بالا برسونه) :
خیلی سبز
مبتکران
میکرو گاج
البته مبتکران رو شنیدم برای دانش اموزای قوی خوبه و میکرو برای دانش اموزای سطح پایین خوبه ولی جلد دهم میکرو رو دیدم تستاش خیلی برام سخت بود نظر شما چیه؟
دوازدهم
@دانش- اموزان-الا
تجربیا
ریاضیاMohammad Lotfi 0
سلام بنظر من میتونید مبتکران رو بگیرید در کنارش گرامر ولغات لقمه کنکور مهرو ماه -
سلام
من مبتکران جامع(شهاب اناری) روداشتم به علاوه درک مطلبشو که یه کتابچه کم حجم برای لغات داشت
آموزشش خیلی روون بودتستای متوسط وسطح بالا ونکات تکمیلی ام برای کسایی که میخواستن یه درجه ازکتاب بالاتربرن داره
برای من چون جامع بود گرامر پایه رو درحد مرورداشت ولی همون مرورهم خیلی کامل بودوآموزش حساب میشد
ولی خب اگه خیلی گرامرپایه روضعیفین میتونین پایه روهم جداتهیه کنین
درکل گرامر وآموزشش هم برای بچه های قوی وهم متوسط وضعیف مناسبه بنظرم.
بخش لغاتش هم لغات کتاب وکتابکارروکامل آورده وبعدش کلی تست ازشون
کتابچه هم لغات خارج ازکتاب که نیازبودوتوآزمون ورودی دانشگاه اومده بودرو آورده
ازنظرمن کتاب کامل وروونیه -
خیلی سبز
مبتکران
میکرو گاج
دوازدهم
@دانش- اموزان-الا
تجربیا
ریاضیاMohammad Lotfi 0
من زبانم خوب نبود
ولیکن زبان جامع میکرو ( اونی که اقای خزایی مولفشن ) رو این اواخر یدور خوندم ، و خیلی خوب بود برام .
به شخصه مبتکران برام سنگین بود و نمیفهمیدم کلن -
Mohammad Lotfi 0
من زبانم خوب نبود
ولیکن زبان جامع میکرو ( اونی که اقای خزایی مولفشن ) رو این اواخر یدور خوندم ، و خیلی خوب بود برام .
به شخصه مبتکران برام سنگین بود و نمیفهمیدم کلن__chakisaldva__ مثلا تو ازمونا و اینجور چیزا چند درصد میزدی؟
-
__chakisaldva__ مثلا تو ازمونا و اینجور چیزا چند درصد میزدی؟
Mohammad Lotfi 0
من زبانم کلا خیلی بد بود ، اگه منفی نمیزدم بالاتر از ده درصدم نمیزدم
برا امتحان نهایی خوندم کتابشون رو ، 19 شدم
یکی دوتا ازمون جامع اخرمم بالا 50 شد -
سلام توصیه من به شما دوست عزیز کتاب ای کیو جامع گاج که خیلی کامل و عالیه
-
سلام توصیه من به شما دوست عزیز کتاب ای کیو جامع گاج که خیلی کامل و عالیه
Arman Ghardashkhani
سلام ببخشید از چه لحاظ؟ آموزش؟ تست؟ -
باتشکر از همه کسانی که پاسخ دادند
-
خیلی سبز
مبتکران
میکرو گاج
دوازدهم
@دانش- اموزان-الا
تجربیا
ریاضیاMohammad Lotfi 0 سلم کتاب مبتکران خوبه لقممه وازگان خارج کتاب زباان رو هم بخر.فیلماای اقای ممحمودی رو هم نگا کن خودش ممیگه چطور ریدینگ و کلوز رو ب اسونی بزنین
-
Mohammad Lotfi 0 سلم کتاب مبتکران خوبه لقممه وازگان خارج کتاب زباان رو هم بخر.فیلماای اقای ممحمودی رو هم نگا کن خودش ممیگه چطور ریدینگ و کلوز رو ب اسونی بزنین
این پست پاک شده!