قطعی برق
-
سلام بچه ها خوبین
بچه ها کیا برقشون میره:face_with_tears_of_joy:
:face_with_raised_eyebrow: بنظرتون چیکار میشه کرد تو شرایطی که برق رفته و چشم چشمو نمیبینه:face_with_tears_of_joy:
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
بچه شما ک میخواین درس بخونین و برق میره میتونین چراغ مطالعه های شارژی بخرین و استفاده کنین خیلی رواله
دانش-آموزان-آلاء -
سلام بچه ها خوبین
:face_with_raised_eyebrow: بنظرتون چیکار میشه کرد تو شرایطی که برق رفته و چشم چشمو نمیبینه:face_with_tears_of_joy:
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سالار باقری
سلام
بستگی داره کی برق بره😶👌🏻@sania-andiravan 2
2ساعت صبح 2ساعت ظهر 2ساعت بعد از ظهر 2ساعت شب
بین دومی و سومی رقابته یه روز دومی میره روز بعد نوبت سومی هست:cat_face_with_tears_of_joy: -
نشستم تفکر میکنم تفکرامم داره ته میکشه :face_with_tears_of_joy:
-
سلام بچه ها خوبین
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسالار باقری کاری نمیشه کرد فقط میشه قدر اقای ادیسونو بیشتر دونست و صلواتی نثار روحشون کرد بلکم برق بیاد😖😂
-
سلام بچه ها خوبین
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسالار باقری برای درس خوندن؟😐
-
سالار باقری کاری نمیشه کرد فقط میشه قدر اقای ادیسونو بیشتر دونست و صلواتی نثار روحشون کرد بلکم برق بیاد😖😂
@masoumeh-shokrollahi آقا برق مصرفی الانمون رو مدیون تسلا هستیم ببخشید یکم تند میگم ولی واقعا ادم با خوندن داستان تسلا و اینکه چه بدی هایی در حقش شده حداقل کار اینه که بدونه برق الان رو مدیون زحامت تسلاییم ممنون بابت نظرتون راه حلی به ذهنتون نمیرسه
-
@sania-andiravan 2
2ساعت صبح 2ساعت ظهر 2ساعت بعد از ظهر 2ساعت شب
بین دومی و سومی رقابته یه روز دومی میره روز بعد نوبت سومی هست:cat_face_with_tears_of_joy:سالار باقری
وای واقعا 😬؟
چه بد -
سالار باقری برای درس خوندن؟😐
0-0ftm :man_shrugging:
-
0-0ftm :man_shrugging:
سالار باقری ؟؟!🤔
-
سالار باقری
وای واقعا 😬؟
چه بدMaryam Nateqi ممنون از همدردیتون:face_with_tears_of_joy:
-
@masoumeh-shokrollahi آقا برق مصرفی الانمون رو مدیون تسلا هستیم ببخشید یکم تند میگم ولی واقعا ادم با خوندن داستان تسلا و اینکه چه بدی هایی در حقش شده حداقل کار اینه که بدونه برق الان رو مدیون زحامت تسلاییم ممنون بابت نظرتون راه حلی به ذهنتون نمیرسه
سالار باقری بله حالا کنار صلوات برای روح اقای ادیسون برای ایشونم صلوات بفرستید
راه حل ک نه والا اینجا ی خوبی ک در حقمون کردن اینه ک دوساعت روز میره نیم ساعت شب خیلی اذیت نمیکنه -
Maryam Nateqi ممنون از همدردیتون:face_with_tears_of_joy:
سالار باقری
خواهش میکنم 😂خوشحال شدم تونستم کمک تون کنم 😐😂 -
سلام بچه ها خوبین
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسالار باقری
@Dr-Aryan Dr_aryan فکر کنم برق دوستمون دوباره رفت پیامشونو پاک کردن:beaming_face_with_smiling_eyes: -
سالار باقری
@Dr-Aryan Dr_aryan فکر کنم برق دوستمون دوباره رفت پیامشونو پاک کردن:beaming_face_with_smiling_eyes:سالار باقری ن هستم :face_with_tears_of_joy:
فقط اعصابم بدجور بهم ریخته چون داشتم ی فایلی رو مینوشتم سیو نبود برق رفت پاک شد :neutral_face: -
سالار باقری
خواهش میکنم 😂خوشحال شدم تونستم کمک تون کنم 😐😂Maryam Nateqi خیلی تاثیرگذار بود:beaming_face_with_smiling_eyes: :folded_hands_light_skin_tone:
-
Maryam Nateqi خیلی تاثیرگذار بود:beaming_face_with_smiling_eyes: :folded_hands_light_skin_tone:
سالار باقری
شرمندم نکنید 😐😂 -
مگه برق رو تسلا اختراع نکرد؟😐آخر کدومشون بود
-
سالار باقری ن هستم :face_with_tears_of_joy:
فقط اعصابم بدجور بهم ریخته چون داشتم ی فایلی رو مینوشتم سیو نبود برق رفت پاک شد :neutral_face:@dr-aryan خاب خوبه