طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
M.an سلام خسته نباشید تخفیف های روی سایت تا کی برقراره؟
-
M.an چشم... ایشالا فرم جدید اومد حتما دوباره بهشون میگم... ایشالا که قبول کنن
-
sohrab
سلام اجرتون با حضرت زهرا اقای ابوذر خانی -
سلام
بابت طرح پرچم یک دنیا ممنون
فقط این که ما چه جوری به مدیر این موضوع رو بگیم خودتون متن آماده ای ندارید که دیگه لازم نباشه توضیح داد؟ -
Mery Stetar
سلام
فایل نامه رو به زودی در همین تاپیک قرار میدیم
پرینت بگیرین برای مدیر مدرسه تون ببرین -
-
سلام
خسته نباشید
یه سوال داشتم
من که کنکوری هستم و دوازدهم را گذروندم هم میتونم از طرح پرچم استفاده کنم؟ -
mohammadreza hatami دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to sohrab on ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab ممنون از شما. واقعا عالی شد.
-
M.an لطفاً اگر میشه بگید که تخفیف ها تا کی هستن ؟
تا مهر امکان داره باشن؟ -
سلام، بازهم به حرف و حدیثا پایان دادید و نشون دادید که، به لطف خدا آلا رایگان هست و رایگان خواهد ماند.اجرتون با حضرت فاطمه (س)
-
ماهان حسین پور دانش آموزان آلاءreplied to Mery Stetar on ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mery Stetar اره، یه متنی باشه که مدیر قانع بشه دو ساعت ما براش توضیح ندیم
-
علاوه بر ارسال فرم فیزیکی، باید در سامانه (تیکت) تصویر آن آپلود شود.
سلام و وقت بخیر.میشه بگید چجوری باید این کارو انجام بدیم؟ -
Alireza Bashari
قبل از ارسال میتونید برید کافی نت و بگید برگه هارو براتون اسکن کنه و از واتس اپ یا تلگرام براتون بفرسته
بعدش شما هم اون رو از طریق تیکت برای آلا میفرستید -
ماهان حسین پور دانش آموزان آلاءreplied to mahan alizadeh on ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh نمیشه از دوربین گوشی عکس گرفت، فرستاد؟
-
ببخشید من یه چیزی رو متوجه نشدم پک کامل راه ابریشم که در پست اول گفته شده منظور پک کامل تخصصی یا پک کامل عمومی هست یا هردو باهم
-
ماهان حسین پور
نمیدونم
اول میتونید توی تیکت ازشون بپرسین تا بهتون بگن که دوباره کاری نشه
ولی خب کیفیت اسکن بهتره
اما اگر با دوربین گوشی هم قبول کردن بفرستید اوکیه -
سلام خسته نباشید
بچههای پارسال که با پرچم راه ابریشم رو خریدن، اگه امسال قبول نشن با همون طرح پارسال پک عمومی رو میتونن بگیرن
اگه هر نفر یه بار میتونه از طرح پرچم استفاده کنه، بچههای پارسال نمیتونن امسال دوباره استفاده کنن، پارسال هم که پک عمومی نبود
تکلیف چیه!؟ -
محمدمهدی فدایی بله سوال اینه
sohrab
M.an -
Mohammad Lotfi 0 تجربیreplied to Mohammad Lotfi 0 on ۱۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Lotfi 0 در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
ببخشید من یه چیزی رو متوجه نشدم پک کامل راه ابریشم که در پست اول گفته شده منظور پک کامل تخصصی یا پک کامل عمومی هست یا هردو باهم
47/1507