بودجه امون قلمچی
-
سلام ببخشید میخواستم بدونم منی که برای راه ابریشم زیست ثبت نام کردم به قلمچی توی مهر ماه میرسه ؟ چون اصلا معلوم نیست برنامه راه ابریشم قراره چی باشه!
-
سلام ببخشید میخواستم بدونم منی که برای راه ابریشم زیست ثبت نام کردم به قلمچی توی مهر ماه میرسه ؟ چون اصلا معلوم نیست برنامه راه ابریشم قراره چی باشه!
-
Ali Alii تطابق راه ابریشم با قلمچی،برای آزمون های تابستان قلمچی نیست.برای مهر به بعد هستش.
من خودم تو تابستون با قلمچی پیش میرم و نه راه ابریشم.Amoo Sepi در بودجه امون قلمچی گفته است:
Ali Alii تطابق راه ابریشم با قلمچی،برای آزمون های تابستان قلمچی نیست.برای مهر به بعد هستش.
من خودم تو تابستون با قلمچی پیش میرم و نه راه ابریشم.باشه خوب حالا خیال منو راحت کن بگو توی مهر به بعد میرسه؟
-
Amoo Sepi در بودجه امون قلمچی گفته است:
من خودم تو تابستون با قلمچی پیش میرم و نه راه ابریشم.باشه خوب حالا خیال منو راحت کن بگو توی مهر به بعد میرسه؟
Ali Alii راستشو بخوای این مورد دیگه بستگی به آلا داره که مرتب ضبط و به روز رسانی خواهد کرد یا مثل امسال خیر @M-an @مدیر-محصول-ابریشم
-
سلام
برای دروس تخصصی اکثر مطالب تکمیل هست
امسال هم تمام تلاشمون بر این هست که تاخیری در انتشار نداشته باشیم@m-an در بودجه امون قلمچی گفته است:
سلام
برای دروس تخصصی اکثر مطالب تکمیل هست
امسال هم تمام تلاشمون بر این هست که تاخیری در انتشار نداشته باشیمانشاالله
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد