تست
-
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
بچه ها نمیدونم شما اینطورید یا نه؛ولی من وقتی یه تست رو اشتباه میزنم،اصن تمام روانم بهم میریزه،اصن حس میکنم درسنامه و مفهوم رو خوب یا نگرفتم در حالی ک ممکنه از ۱۰ تا تست یدونه شو غلط بزنم ولی حس نا امیدی عجیبی بهم دست میده،،،،،،
و وقتی هم ک تست رو حل میکنم(البته بعضی از تستا)،حس میکنم خوب یاد نگرفتم در صورتی که کامل و مفهومی و دقیق کل تست رو فهمیدم و حل کردم.
شما راه کاری دارید برای این ک از این حالت دربیام؟
ممنونتون میشم -
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
بچه ها نمیدونم شما اینطورید یا نه؛ولی من وقتی یه تست رو اشتباه میزنم،اصن تمام روانم بهم میریزه،اصن حس میکنم درسنامه و مفهوم رو خوب یا نگرفتم در حالی ک ممکنه از ۱۰ تا تست یدونه شو غلط بزنم ولی حس نا امیدی عجیبی بهم دست میده،،،،،،
و وقتی هم ک تست رو حل میکنم(البته بعضی از تستا)،حس میکنم خوب یاد نگرفتم در صورتی که کامل و مفهومی و دقیق کل تست رو فهمیدم و حل کردم.
ممنونتون میشم -
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
ممنونتون میشمEhsan Jafarpour خب ما تست میزنیم همین اشکالات رو متوجه بشیم دیگه!
خودتون رو کنترل کنید
چندبار دیگه تست رو تحلیل و بررسی کنید و اشکالات رو دوباره بخونیدو وقتی هم ک تست رو حل میکنم(البته بعضی از تستا)،حس میکنم خوب یاد نگرفتم در صورتی که کامل و مفهومی و دقیق کل تست رو فهمیدم و حل کردم.
واسه این مورد هم بنظر من چند روز بعد دوباره برگردید و همون تستها رو بزنید
اگر درست بود که دیگه بهش گیر ندید و این حس کاذب بوده
اگر غلط زدید حستون درست بوده و لازمه بیشتر کار کنید
موفق باشید